eitaa logo
آشپزی نمونه✌✌
2هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
7.4هزار ویدیو
5 فایل
ارتباط با ما @golbarg آشپزی سنتی فست فود غذای کودک دسر و شیرینی تبلیغات در بیش از 10کانال:👇👇👇 https://eitaa.com/tabligh_ita
مشاهده در ایتا
دانلود
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود . @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول مرغ با سس پستو😋 مواد لازم🔻 سس پستو یک کاسه کوچک سینه مرغ ۴۰۰ گرم (به صورت نوار های نازک برش میزنیم و با بیفتک‌کوب کمی میکوبیم،مواظب باشید پاره نشود) بیکن یا ژامبون سرخ شده ۵۰ گرم پنیر پیتزا ۹۰ گرم یک ق غ از سس را روی مرغ میزنیم ،ژامبون و پنیر پیتزا میذاریم ،رول میکنیم و با خلال دندان فیکس میکنیم. آرد به میزان لازم تخم مرغ همزده ۲ عدد پودر سوخاری(یا خرده نان) به میزان لازم طرز تهیه🔻 هر طرف از رول ها سه چهار دقیقه در روغن سرخ میشه.با سبزی خوردن ، گوجه و ... تزئین میکنیم. ⚠️نکته: اگر تعدادتون کمتره میتونین مواد رو به نسبت کم کنین @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی ک فوری آماده میشه و کلی خوشمزه اس. مواد لازم: فیله مرغ - 1 کیلوگرم 1 پیاز ژلاتین -20 گرم آب لبو -2 قاشق غذاخوری 250 میلی لیتر آبگوشت نمک ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، سیر . مرغ را با پیاز تا زمانی که پخته شود ، جوشانده ، در مخلوط کن یا در چرخ گوشت چرخ کنید و اضافه کنید ادویه جات ترشی جات ، آب لبو تازه اضافه کنید. ژلاتین را درون آبگوشت حل کنید تا کاملاً حل شود و همچنین با مخلوط مرغ را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کرده و درون بطری های پلاستیکی ریخته چند ساعتی درون یخچال میگزاریم ..سپس از قالب (بطری نوشابه🙈)خارج کرده و برش میزنیم . @ashpazi
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم سینه مرغ ۱ کیلو ماست ۱ ونیم پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر ۳ الی ۴ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری سماق ۱ قاشق چایی خوری قارچ ۲۰۰ گرم گوجه . @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 😋 ▫️کره ۲۰۰ gr ▫️شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری ▫️پودر کاکائو یک فنجان چایخوری ▫️آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه) ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نمک یک پنس ▫️وانیل نوک قاشق 🔸کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم‌ بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید . @ashpazi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 @ashpazi
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان تست ۴ عدد ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید) پیازچه ۳ عدد پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم شیر ۱/۳ لیوان نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید. در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.در مایکروفر درجه 170 زمان بیست دقیقه . @ashpazi
🍡 😋 ▫️نشاسته گل 1/2پ ▫️شکر 1 پ ▫️پودر ژله یک بسته، من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم که عالی بود. ▫️آب سرد 1و1/2پ ▫️گلاب 1/2پ 🔸نشاسته را درون آب سرد ریخته تا حل شود از صافی رد میکنیم بعد پودر ژله وشکر وگلاب را اضافه کرده وهم میزنیم روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ،ونیازی نیست خیلی سفت شود .شبیه مسقطی تقریبا ، بعد روی سلفون در ظرف پیرکس ریخته به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم بعد برش زده درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت میزنیم، من یک قاشق پودر ژلاتین هم با یک چهارم آب سرد بن ماری کردم ودر آخرین مرحله پخت اضافه کردم که خیالم راحتتر باشه . @ashpazi
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم سینه مرغ ۱ کیلو ماست ۱ ونیم پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر ۳ الی ۴ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری سماق ۱ قاشق چایی خوری قارچ ۲۰۰ گرم گوجه . @ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین سینه مرغ سیب زمینی پیاز نمک و فلفل برای مواد سسی: پنیر رنده شده تخم مرغ گوجه ۲ قاشق سس مایونز یا خامه ترش ‎‌‌
مواد لازم: آرد سفید یک پ پودر نارگیل یک پ شکر نصف پ کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ ق غ گلاب نصف پ آب نصف پ زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست. آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن . چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه . حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید . حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه . پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید. توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید . 🌟@ashpazi
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان @ashpazi