#شیرینی_بدون_پخت
🍬🍭🍭🍬🍬
كره بادامزميني و پودر قند
از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده
يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرمشده
50 گرم
ترافل رنگي براي تزئين
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
#پلوی_شیرین_زعفرانی
🥄مواد لازم
برنج اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم
زعفران آسیاب شدهیك سوم قاشق چایخوری
شیر۳۰۰ سیسی
كره آب كرده۳ قاشق غذاخوری
میخك۳ عدد
هل نكوبیده۳ عدد
كشمش درشت۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
🥄طرز تهیه
ابتدا برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب خیس كرده و در یك قابلمه با شیر، شكر، زعفران، میخك، هل و كشمش میپزیم.
بعد از این كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهای ریخته، روی آن را با پودر پسته تزیین می كنیم.
#املت_خرما
خرما ۵ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۲۵ گرم
گردو ۲ ق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
🧇روش اول
ابتدا خرما را خوب بشورید و هسته آن را جدا کرده و از وسط به دو نیم کنید. سپس داخل تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود خرما را کمی تفت داده تا رنگ آن برگردد وقتی رنگ خرما کمی تیره شد و نرمتر شد تخم مرغ ها دانه دانه داخل آن می شکنیم و رویش گردو می پاشیم و در ظرف سرو ریخته همراه با نان تازه میل نمایید.
🧇روش دوم
در یک کاسه تخم مرغ ها را بکشنید و کمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد سپس خرما را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس داخل تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود و مخلوط خرما و تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم تا بپزد و در آخر روی آن نمک و گردو بپاشید.
#تافتون_خونگى🥯🥞🥞
مواد لازم: شير گرم ١ ليوان
آب گرم١ ل
روغن مايع١/٢ ل
نمك ١ ق چ
شكر١ ق چ
پودر خمير فورى١ ق چ
بگينگ پودر١/٢ ق چ
آرد به مقدار لازم
طرز تهيه:همه مواد به جز آرد را مخلوط كرده ده دقيقه كنار ميزاريم بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و ورز ميدهيم آرد را تا حدى ميريزيم تا خمير نرم بدست بياد و به دست نچسبه سعى كنيد با ورز دادن خمير نرمى بدست بياد آرد زياد نريزيد كه نونها تون سفت ميشه وقتى خمير نرم شد روى اون سلفون بكشيد و يك ساعت جاى گرم استراحت دهيد بعد خمير را چونه كنيد و با وردنه نازك باز كنيد و داخل تابه كه قبلاً به مدت ده دقيقه گرم كرديد بندازيد و روى تابه دمكنى بزاريد وقتى نون پخت طرف ديگر بر گردانيد تا بپزه بعد داخل پارچه بزاريد تا نرم بمونه
نكته من كمى زعفران هم ريختم داخل خمير هم نونها خوشمزه ميشه
#خورش_هویچ_و_پسته_با_مرغ
هویج ۵۰۰ گرم
ران مرغ به تعداد دلخواه
روغن مایع به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره نصف لیوان
روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته به میزان دلخواه
🍲طرز تهیه خورشت هویج و پسته
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید اگر درشت باشد بهتره…هویج خلالی را با کمی روغن سرخ کنید. مرغ را به خوبی بشویید، سپس آن را با پیاز، یک پیمانه آب، نمک و فلفل رویه حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا بپزد بعد از پخت مرغ بگذارید سردشود. پیاز داغ درست نموده سپس مرغ را به همراه هویج، شکر، آبغوره، نمک و فلفل اضافه کنید اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه مرغ بپزد
برای تزئین از خلال پسته استفاده کنید برنج را هم با روغن حیوونی دم کنید و با خورشت نوش جان کنید.
https://eitaa.com/ashpazi
#خوراک_مرغ_فرانسوی_با_سس_پرتقال
🍗مواد لازم
مرغ 5/1 تا 2 کیلوگرم
آب پرتقال 3 تا 4 پیمانه
رنده پوست پرتقال و لیموترش 2/1 عدد
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه آب 2/1 عدد محلول زعفران به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
نمک و شکر به میزان لازم
کنجد تست شده به مقدار لازم
🍊طرز تهیه
مرغ از مفاصل برش شده و شسته و خشک شده را با روغن مایع تفت دهید سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و رنده پوست لیموترش و نمک را اضافه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد،اواخرطبخ نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل نموده و با آب لیموترش اضافه نمائید تا با سس داخل ظرف مخلوط شده و پس از یکی دو جوش کمی غلیظ شود اواخرطبخ محلول زعفران و شکر را به میزانی اضافه نمائید تا خوشرنگ شده و شیرینی مناسبی را داشته باشد،پس از طبخ با خلال شیرین شده پوست مرکبات یا کنجد تست شده کاور نموده سپس سرو نمایید.
https://eitaa.com/ashpazi
🍬 پشمک شکلاتی 🍬
🍫شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
https://eitaa.com/ashpazi
#سالاد_فصل 🥗 😋
🔸دستور خاصی نداره زیرش که برش های کاهو هست و تزئینات روش:هویج رنده و ورقه ورقه شده، لبو رنده و برش زده شده، خیار، گوجه، کلم سفید و قرمز ساطوری شده، ذرت، زیتون، فلفل دلمه و فلفل سبز تند
اون فلفل دلمه گوگولیه اون گوشه هم یه فلفل دلمه سایز کوچیکه کردیم از قسمت بالا هفتی هشتی برش دادم و توشو خالی کردم و با سس سالاد پرش کردم و کمی نعناع خشک روش ریختم.
خیارهای وسط هم بصورت نواری با پوست کن ورقه ورقه کردم و رول کردم.به همین راحتی.
طرحش هم کاملا ذهنی بود.البته ایده اصلی رو از چند تا عکس اینترنتی گرفتم اما طرح نهایی که پیاده کردم ذهنی بود. فقط کمی حوصله و دقت میخواد
https://eitaa.com/ashpazi
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_ماکارونی👩🍳
مواد لازم👇
ماکارونی پیچ: ۱بسته ۵۰۰گرمی
ژامبون گوشت: ۳۰۰گرم
خیارشور: ۲۰۰گرم
فلفل دلمه ای: به مقدار دلخواه
کنسرو سبزیجات(ذرت،نخودفرنگی،هویج) ۱قوطی
مواد لازم برای سس👇
سس مایونز: ۷ق.غ
ماست همزده: ۴ق.غ
سس خردل: ۱ق.غ
تخم مرغ آبپز و رنده شده: ۱عدد
نمک،آویشن،فلفل سیاه و پودرسیر: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ق.غ
https://eitaa.com/ashpazi
🔴گروه خونی شما چیست؟
روی گروه خونی خودتون کلیک کنید و ببینید چه شخصیتی دارین...
سرنگ ها رو لمس کنید😱👇
O+💉 O-💉
A+💉 A-💉
B+💉 B-💉
AB+💉 AB-💉
⛔️این تشخیص رفتار و شخصیت کاملا علمی است👇
https://eitaa.com/joinchat/46792704Ce89c00354c
خواهشا اشتباه نزنید⚠️
امان از دست گروه خونی O 😍😍😂
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#قیمه_مجلسی👩🍳
👩🍳مواد لازم برای ۴ نفر:
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل قرمز
لپه به ازای هر نفر ۲ ق غ(حدودا ۲۵ گرم)
رب ۲ ق غ
هل ۲ عدد
غنچه گل محمدی ۱ عدد
چوب دارچین ۲ تیکه کوچک
نمک
لیمو عمانی ۲ عدد
.
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکمپر 😍😋
مواد لازم:
سس گوشت:
۲ عدد پیاز 🧅
۱ عدد فلفل دلمه 🫑
گوشت چرخکرده 🥩
ادویه:
پودرسیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه🌶🧂
داخل شکم بادمجانها رو خالی کنید، داخل سس گوشت بریزید (با مقداری روغن) سرخ کنید و نصف فنجون آب بزنید تا یکدست بشه. سس آماده هست.
بادمجانهای نصف شده رو یکم سرخ کنید(۲ دقیقه) نمک بزنید، از سس گوشت توی اونها بریزید و یک ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید. بعد روی اون پنیر پارمسان🧀(یا پیتزا) و جعفری 🍀بریزید و ۲ دقیقه دیگه داخل فر بزارید. ┛
https://eitaa.com/ashpazi