10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کره ای رو یه بار امتحانش کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍😋
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ به تعداد فیله
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
زعفرون دمکرده ۴ ق غ
نمک ۲ ق م
فلفل سیاه ، پاپریکا دودی
پولبیبر هرکدام ۱ ق چ
🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه
🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_هتلی🍳🍳😍😋
میدونم #تخم_مرغ خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره
خب بریم سراغ مواد اولیه👇
گوجه فرنگی ۱کیلو
تخم مرغ ۵ عدد،
پیازچه۱۰ بوته،
ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ،
روغن به مقدار نیاز،
آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر
در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درونتابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لول کباب، کباب قدیمی طهران😍😋
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی😍😋
اگه یبار زرشکای زرشک پلوتو به این روش درست کنی مطمئنم عاشقش میشی😌
میگی نه...
زرشکارو بعد از شستو با کره کمی تفت دادمو بهش آبلیمو و شکر و آب خورشت اضافه کردم و ۱۵ دقیقه با در بسته جوشید و تمااام.
زرشک نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
آب خورشت صاف شده ۲ ملاقه
میزان مواد رو بسته به ذائقه تون میتونید کمو زیادش کنید🥰
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_دالگونا 😍😋
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان
پودر قند دو استکان
آب یک لیوان
نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست.
نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره.
با دستور کپشن هم فرم میگیره.
نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره.
طرز تهیه:
. مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه.
با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید.
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
20.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس ترد خلالی😍😋
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات😍😋
2 فنجان آب گرم
2 قاشق شکر یا چند حبه قند
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
آرد 2_2/5 لیوان کم کم اضافه کنید ممکنه کم تر بخواد تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنیدشکر، مخمر و آب گرم را مخلوط کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه . سپس 30 دقیقه درب ظرف را بپوشانید تا به عمل بیاد.، بعد از این مدت میز رو ارد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس مطابق فیلم شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید در اخر میتونید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.
دوستان این دونات فقط با ۴ تا مواد درست شده و خیلی راحته
https://eitaa.com/ashpazi
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با کوفته قلقلی در فر😍😋
مواد لازم:
برای کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده 🥩
پیاز🧅
سیر🧄
جعفری🍀
پودر سوخاری🍘
نمک،فلفل، پاپریکا🌶🧂
برای پاستا:
قارچ🍄
آرد🥡
لیموترش🍋
شیر🥛
کره🧈
پاستا🍝
پنیر پیتزا 🧀
فلفل دلمه ای 🫑
گوجه گیلاسی 🍅
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورانی_بادنجان 🍆😍😋
مواد لازم :
بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو
گوجه / رومی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
ماست ۴ ق غ
سیر ۴ حبه
پوره گوجه یک پیمانه
نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ
روغن ۱ لیوان
بادمجان ها را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها و گوجه ها را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر داخلش رنده کردیم نوش جان میکنیم ❤️
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_ذرت ۳ نفر😍😋
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖