فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_جادویی_پیتزا 🍞 😋😍
🔸اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید و باز هم 5 دقیقه به خمیر پیتزا استراحت بدید، فقط حتما روی خمیر رو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه
▫️آرد : 500 گرم
▫️مخمر خشک: یک قاشق غذاخوری یا 10 گرم
▫️شکر نصف قاشق غذاخوری یا 5 گرم
▫️نمک یک قاشق چایخوری
▫️آب 280 سی سی
▫️روغن زیتون یا روغن پخت و پز: 20 گرم
.
https://eitaa.com/ashpazi
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از بس لوازم آرایشی بازاری استفاده کردی پوستت خراب شده😔
⭕️ اینقد داغونه که حتی روت نمیشه بدون آرایش از خونه بیرون بری😱😭
✅بعد کلی گشتن یه کانال پیدا کردم که آموزش میده چجوری تو خونه لوازم آرایشی درست کنی بدون مواد شیمیایی👌😍
✅ فرمول های کاملا طبیعی و گیاهی
✅آموزش صفرتاصد با پشتیبانی مستقیم استاد😍
🟣 تا پاک نکردم سریع عضو کانالش شو و از فرمول های رایگان و #تخفیف های بینظیرش استفاده کن👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2951544838Ce0e0785bdc
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
⚫#فوووری ⚫#فوووری
فوت ناگهانی #زائر_جوانِ_ایرانی در عمود 610 اربعین😱
استوری عجیبی که قبل از فوت گذاشت همه رو شوکه کرد😳
⬛ جزئیات و استوری رو اینجاگذاشتن👇
https://eitaa.com/joinchat/4293656735Cc994a5cf60
⬛ علت فوت منتشر شد👆«ببینید»
✍️در حال پیاده روی بود که یکدفعه...
هدایت شده از دنیای کارتون
⛔️دختری در مراسم خاکسپاری مادرش
حضور یافت، و در آنجا با مردی ملاقات کرد
دختر به شدت در مورد این مرد کنجکاو شد و تصمیم گرفت اطلاعات بیشتری بدست آورد ...
همینطور که در اطراف میچرخید، یادش آمد که نام یا شمارهی مرد را نپرسیده. سپس، هنگامی که میخواست مرد را پیدا کند، متوجه شد که وی آنجا را ترک کرده است
یک هفته بعد، این دختر برای پیدا کردن آن مرد، برادر بزرگتر خود را به قتل رساند. چرا؟
مشاهده جواب
مشاهده جواب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوای کادایف رولی 😍😋
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استرپیس😍😋
🍗ادویهها و مرینیت:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
بهمراه سس خردل و روغن زیتون
🍗بردینگ(پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم
نصف پیمانه آرد ذرت
نمک، فلفل سیاه و قرمز
پاپریکا، پودر سیر
اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم
بعد آب سرد
و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید
در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه
در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی
یک سیب زمینی بزرگ آبپز کنید
به قطعات بزرگ خرد کنید
در روغن داغ بسرخید😍
.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته ژله آلوئه ورا یا طعم دلخواه 😍😋
رو به همراه یک قاشق غذاخوری شکر
و یک سوم پیمانه آبجوش روی حرارت بن ماری ببرین
مواد رو با همزن برقی بزنید تا حجیم بشه و داخل قیف بریزین
دو بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو باز کنین
از موادی که درست کردین وسطش بریزین و یک بیسکوییت دیگه روش بزارین
ده دقیقه داخل یخچال بزارین
۲۰۰ گرم شکلات کاکایو رو بن ماری کنین
و یک قاشق غذاخوری روغن بهش اضافه کنین
بیسکوییت ها رو داخل شکلات بغلتونین و روی کاغذ روغنی بچینین
نیم ساعت داخل یخچال بزارین
.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی😍😋
داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید
با دست حسابی ورز بدین
هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار
داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین
یک عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر خرد شده
و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجهی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم .
https://eitaa.com/ashpazi
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نوتلا 😍😋
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسد تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم وانیل هم اضافه کردم پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما چک کنید بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم
🥗🍔
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام من اومدم با #پیتزا_اسفناج
گوشت گاو - 300 گرم
🥧 اسفناج -300 گرم (اگه اسفناج را دوست ندارد با پیازچه جایگزین شود).
🥧 پیاز -1 عدد.
🥧 تخم مرغ -4 عدد.
🥧 ماست طبیعی -1 عدد.
گوجه فرنگی گیلاس - 10-12 عدد.
🥧 خمیرنانوایی - 250 گرم (من آن را بدون مخمر دارم).
پنیر سفت و موزارلا 50/50 رنده شده - 100 گرم
🥧 نمک ، فلفل ، پودرسیر
پیاز ریز خرد شده را به گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، گلوله های پیکرتراشی اضافه کرده و در کمی روغن تفت دهید ، تا قهوه ای طلایی شود.
کوفته ها را بیرون آورده و اسفناج را آنجا می جوشانیم.
خمیر را در ظرف پخت قرار دهید ، اسفناج ، گوشت چرخ کرده ، گیلاس را بیرون بکشید.
تخم مرغ و ماست را بزنید ، نمک ، ادویه ها را اضافه کنید و به طور مساوی درون خمیر بریزید.
ما در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه در دمای 180-200 درجه می پزیم ، بیرون می آوریم ، پنیر را می پاشیم و 10 دقیقه دیگر می پزیم.
نوش جان💝❣
🌼👉
🌼👉
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
500 گرم (4 فنجان) آرد
1 قاشق چایخوری. نمک
1 قاشق چایخوری. پودر خمیرمایه
150 گرم کره
1 تخم مرغ
200 گرم خامه ترش
پر كردن:
350 گرم گوشت مرغ
2 عدد پیاز
1 عدد سیب زمینی
نمک
فلفل قرمز
فلفل
50 میلی لیتر (0.23 فنجان) روغن
جعفری
کنجد
زرده
روش
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
همه مواد را برای پر کردن مخلوط کنید.
خمیر را به 12 قطعه تقسیم کرده و به شکل گلوله درآورید. کیک ها را رول کنید. مواد را وسط کیک قرار داده و روی آن را با کیک دیگری بپوشانید. لبه ها را به شکل گل ببندید. خمیر های شکل گرفته را روی صفحه پخت قرار داده و با زرده مسواک بزنید.
برگ های گل را شکل دهید و دانه های کنجد را بپاشید. به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید
🌼👉
🌼👉
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی😋
مواد لازم🔻
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🥄شکر ۱ ق غ
🧂نمک ۱ ق چ
🥄روغن ۸۰ میلی لیتر
🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر
🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر
🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ
🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم
برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه.
بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید.
برای داخل پیراشکی🔻
🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم
🥄روغن ۴ ق غ
🧅پیاز ۱ عدد
🧂نمک نصف ق چ
🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد
☘️جعفری به دلخواه
🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید.
🥟برای روی خمیر:
🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد
🥄کنجد
🌡دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت
🕰به مدت:
۲۵-۳۰ دقیقه
🌼👉
🌼👉
https://eitaa.com/ashpazi
#شیرینی_براونی_شکلاتی_رژیمی
مواد لازم:
1 پیمانه جو پرک
1/2 پیمانه بادام هندی خام
4 عدد خرما بدون هسته
1/6 پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده
نمک کمی
موز رسیده نصف یک عدد
1/8 پیمانه پوره سیب
1/8 پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه:
همه مواد رو به جز مغز گردو له میکنیم و خوب مخلوط می کنیم (با کمک غذا ساز یا با گوشت کوب و رنده ریز)
مخلوط را داخل ظرف می ریزیم میتونیم کف ظرف رو کمی روغن اسپری کنیم.
با پشت قاشق فشرده می کنیم
روی خمیر گردوی خرد شده میپاشیم و اونا رو داخل خمیر می فشاریم
ظرف رو حداقل یک ساعت میذاریم داخل یخچال تا شیرینی مون سفت بشه. بعد به ۱۶ عدد مربع ۳×۳ برش میزنیم و داخل یخچال میذاریم.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
https://eitaa.com/ashpazi
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
ماشاالله جاریم عین قالی #کرمون میمونه، هر چی سنش بالاتر میره خوشگل تر و تَرگُل وَرگُل تر میشه.
با کلی خواهش و تمنا😒
گفت دلیل پوست شفاف و بدون چین و چروکش چیه👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1784283524Cade13cf0a9
هنوزم باورم نمیشه ماسک اب پیازش اینقدر موهامو پرپشت کرده👍😍
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ دیگه هیچ لباسی رو گرون نخر ✅
میدونستی خودت توی خونه با ۲۰۰ تومن سه چهار دست لباس میتونی بدوزی؟!🛍
تمام ترفندهاش رو فاطمه سادات درخشان خیلی سریع بهت یاد میده (۱۰ جلسه)
https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355add
فقط یه بار تجربش کن ✅👆
حتی میتونی به درآمد هم برسی✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی
و دو قاشق غذاخوری برای سس
✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید
✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید
✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی
یک دونه تخم مرغ
دو قاشق سرکه سفید
یک قاشق چایخوری نمک
سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم
میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس
دویست میلی گرم روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی یا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت
مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی یا هم زن به ارامی بزاریر ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری کنید
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توت_فرنگی
مواد لازم
توت
فرنگی حدود نیمکیلو
موز رسیده ۱ عدد
شیر ۱/۳ لیوان (کم کم بریزید)
طرز تهیه
بچه ها اول بگم مقدار مواد اولیه کاملا چشمیه و لازم نیست دقیق اندازه گیری کنید.
موز و توت فرنگی رو خرد کنید و بزارید فریزر یخ بزنه.
بعد توی غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.
کم کم شیر رو اضافه کنید و بزارید میوه ها پوره بشن بعد کمی ازش تست کنید اگه دوس داشتید کمی شکر یا عسل بریزید
خودتون میبینید چه بستنی فوق العاده ای میشه 😍 فقط حواستون باشه هر چقدر شیر بیشتر بریزید بستنی رقیق تر میشه که حتی میتونید به عنوان آیس پک هم سروکنید.
همینقدر راحت و خوشمزه
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از وقتی یادش گرفتم #تخم_شربتی جایگاه ویژه ایی تو خونمون پیدا کرده😅😉
بخدا
چون تو #شربت ته نشین میشه دوسش نداشتم🤪
ولی وقتی فهمیدم چیکار کنم ته نشین نشه شدم سوگلی🤩😉
رازش ایـــــــــــــــــنه
#تخم_شربتی رو با آب جوش بخیسونیم
تامام
آقا تامام
تفاوتشو تو تصویر میبینین دیگه🤩👍
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب خوب بریم برای آماده کردن ماکتیل تری فلور
نصف لیمو
۵۰ سیسی آب پرتغال
۳۰ سیسی سیمپل سیروپ
یخ کراش شده
تخم شربتی
آب گازدار
سرد دم پنیرک
*نکته:اگر آب پرتغالتون شیرینه از یک لیموی کامل استفاده کنید
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پست خنک اوردم 😁
🥃برای تهیه شربت زعفرون:
✔️شکر
✔️زعفرون دم کرده
✔️(عرق بیدمشک، گلاب، عرق بهارنارنج) در صورت دلخواه نصف استکان
در ازای ۱ لیوان آب ۱ لیوان شکر نیاز داریم؛
آب رو بریز تو قابلمه و اجازه بده جوش بیاد بعد شکرو اضافه کن و حرارتو کم کن تا شکر کمکم حل بشه و آب دوباره جوش بیاد بعد زعفرون (و درصورت دلخواه گلاب یا عرق بیدمشک یا عرق بهارنارنج) بریز، بیست دقه زمان بده تا شربت قوام بیاد
اگه خواستی شربت مقدار زیاد درست کنی و طولانی مدت نگه داری میتونی بعد از قوام اومدن نوکقاشق چایخوری جوهرلیمو یا کمی آبلیمو اضافه کنی، وقتی خنک شد داخل بطری شیشهای بریز داخل یخچال نگه دار
نکته: حتما حرارت کمکم باشه و حین کار توی قابلمه رو با فرچهی خیس تمیز کن دیگه اصلاً شکرک نمیزنه
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی فوری درست کن
✔️(فوروارد یادتون نره)
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گله گنجشکی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز برای گوشت یک عدد بزرگ
ادویه گوشت: زردچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن نمک
گوجه ۴ عدد
رب گوجه ۲ ق غذاخوری
مرزه یک قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی سرخ شده یک عدد بزرگ
ادویه سس : زردچوبه و فلفل قرمز و نمک
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خمیر پیتزای حرفه ای
اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
ولی اگه میخواید مخمر رو تست کنید؛ آب مورد نظر نه باید داغ باشه و نه سرد. نشانه ی دمای مناسب اینه که وقتی انگشت خودتون رو توی آب نگه میدارین نباید بسوزه.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید
https://eitaa.com/ashpazi