eitaa logo
آشپزی نمونه✌✌
1.9هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
7.1هزار ویدیو
5 فایل
ارتباط با ما @golbarg آشپزی سنتی فست فود غذای کودک دسر و شیرینی تبلیغات در بیش از 10کانال:👇👇👇 https://eitaa.com/tabligh_ita
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 🍝 حتما درست کنید و بخورید و لذتش رو ببرید 👌 🦋 🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙❤️🤍🧡💛💚💜 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين سالادخیلی خوشمزست حتما امتحان کنید. تركيبات اصلي اين سالاد فقط كاهو رسمي و سس مخصوص به همراه نان كروتان يا تست مزه دار شده هستش كه البته بنا به ذائقه و درخواست مردم از مرغ گريل شده يا سوخاري و سبزيجات ديگه اي مثل گوجه چري يا ذرت و چيزاي ديگه داخلش استفاده ميشه 🦋 🦋 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ : ۱ عدد شکر : ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب ولرم : ۱ لیوان سرخالی آرد : ۱ لیوان کشمش : یک سوم لیوان زعفران دمکرده : ۱ قاشق غ خ بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری 🦋 🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙❤️🤍🧡💛💚💜 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه کوچولوهای دلبندتون😍 مخصوصا واسه بچه‌هایی که بدغذا هستن اینطوری تزیین کنید.حتما خوششون میاد🤗 مواد لازم. اینجا به زرده تخم مرغ سس مایونز، سرکه و خردل زرد اضافه کرد. ولی شما به دلخواه خودتون مواد دیگری هم می تونین اضافه کنید مثل سيب زمینی، کره، و یا هر چیزی که دوست داشته باشین.. حتی می تونین با سالاد الویه پرش کنید😍 🦋 🦋 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧇 سیب زمینی یک عدد متوسط ۲۷۰ گرم آرد یک لیوان ( دسته دار فرانسوی) ۱۲۵ گرم آب دو لیوان ( آب رو کم کم بریزید) پودر فلفل چیلی ۱/۲ ق چ زردچوبه ۱/۲ ق چ پیاز نگینی ۱ ق غ گشنیز تازه ۱ ق غ نمک یک ق چ سر خالی روغن ۱ ق غ 🦋 🦋 https://eitaa.com/ashpazi
شیر : 1 و نيم لیوان شکلات تخته ای خردشده : 50 گرم خامه صبحانه: 100 گرم‌ پودرکاکائو : 1ق غ وانیل : کمی شکر : 2 ق غ پودرژلاتین :2 ق غ کیک رولی : یک عدد طرز تهیه: ابتدا شير و شکلات خرد شده‌ رو در يک قابلمه ی کوچک ريخته روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکلات ها کاملأ ذوب‌ شوند. بعد، شکر،پودر کاکائو رو اضافه و مخلوط میکنیم. ژلاتین رو با 1/4 ليوان آب سرد مخلوط و روی حرارت‌ بنماری می‌کنيم تا شفاف شه. حالا ژلاتین رو به‌ مابقی مواد اضافه و مخلوط میکنیم. قابلمه رو از روی حرارت‌ برمی‌داریم تا مواد خنک شوند، سپس وانیل و خامه رو اضافه و مخلوط می‌کنیم، برای اینکه خامه داخل مواد کامل حل شود باید اول مقداری از مواد رو با خامه مخلوط و بعد به کل مواد اضافه و مخلوط کنيم مطابق فيلم. در اين مرحله‌ کمی از مواد رو داخل قالب مورد نظر ريخته میزاریم يخچال تا نيم بند شه، بعد کيک رو وسط قالب گذاشته‌ و مابقی قالب رو با مواد پر می‌کنیم. نکته ی مهم‌ برای اینکه مواد وارد کيک نشن حتمآ بايد مواد دسر رو قبل از پر کردن قالب ،در يخچال قرار بدیم تا نيم بند شن. سپس قالب رو حداقل‌ 8 ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده و راحت از قالب جدا شه و بعد به‌ سليقه ی خودتون تزیین کنید https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیل گیلی بادمجان مواد لازم 3 بادمجان متوسط؛ 2 حبه سیر ، خرد شده 1 قاشق غذاخوری پاپریکا ؛ نمک و فلفل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ 2 عدد تخم مرغ؛ 5 گرم جعفری تازه ، خرد شده 50 گرم پنیر خرد شده آرد سوخاری 150 گرم (1 لیوان). روش بادمجان ها را با استفاده از رنده بزرگ با پوست رنده کنید. روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، بادمجان ها را اضافه کنید و آنها را با نمک ، فلفل ، سیر و پاپریکا مزه دار کنید. 10 دقیقه با هم زدن بپزید. بگذارید بادمجان های پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با تخم مرغ ، پنیر ، آرد سوخاری و جعفری ترکیب کنید. از این مخلوط ها به اندازه توپ های پینگ پنگ درست کنید و هر کدام را در آرد بغلتانید کنید. با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با سس مورد علاقه خود سرو کنید 🍭🍜🍭 https://eitaa.com/ashpazi
مواد لازم: یک بسته ژله انار یک بسته ژله طالبی 1/3 لیوان آب برای هر بسته 1/4 لیوان شکر برای هر بسته(میتونید شکر و حذف کنید) طرز تهیه: ابتدا پودر ژله و آب و شکر رو بخار آب یا حرارت خیلی کم گذاشته به روش بن ماری حل میکنیم ولی نجوشه بعد که حل شد با همزن برقی ابتدا 3 دقیقه با دور کند و بعد به مدت 5 تا 7 دقیقه با دور تند میزنیم که پفکی بشه و مثل خامه فرم بگیره(اگه تو این مدت زمان فرم نگرفت بیشتر بزنید) حواستون باشه خیلیم سفت نشه چون صاف کردنش سخت میشه بعد تو ظرف مورد نظر پودر نارگیل میریزیم و و مواد رو روش میریزیم و داخل یخچال میذاریم بعد 4 ساعت برش میزنیم و داخل پودر نارگیل میغلتونیم. البته من با دو رنگ درست کردم ردیف اول رو که درست کردم ریختم توی ظرف و بعد ردیف دوم هم آماده کردم ریختم روش و گذاشتم یخچال https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
●○●○●○●○●○●○●○● ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده 🥩 آرد یک دوم پیمانه 🥡 پیاز رنده شده یک دوم پیمانه 🧅 پارمسان یک چهارم پیمانه 🧀 سیر دو‌حبه 🧄 جعفری خرد شده یک دوم پیمانه 🍃 دو عدد تخم مرغ 🥚 ریحان خرد شده یک دوم پیمانه 🌱 پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم 🧀 نمک و فلفل به میزان لازم 🌶🧂 ‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . https://eitaa.com/ashpazi
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته یک سوم پیمانه شکر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ کاملا سر پر دو ق غ شکر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچی ریزش کنید حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله ۱۰۰ گرم‌سبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری) ۸۰ گرم گردو ۱ عدد پیاز بزرگ ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ عدد تخم مرغ ادویه (زردچوبه، فلفل‌سیاه، پودر‌سیر) و نمک سس غذا: ۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده) ۲۰ گرم گردو ۲ ق غ رب انار ۲ ق غ شکر . . - اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید. 🥗🍔 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝این اسپاگتی مخلوط سبزیجات خوشمزه رو، تو این یک دقیقه ویدئو یادش بگیرید😉😍 خیلی راحت برای شروع کار همه سبزیجات رو به غیر از قارچ با روغن(همگی باهم) یه تفت کوچیک بدید. 2 . حالا ادویه هارو اضافه کنید و بعد اسپاگتی رو همراه با رب رقیق شده و کمی آب جوش اضافه کنيد. 3. بعد از نرم شدن اسپاگتی، سریع روغن زیتون یا معمولی رو اضافه کنید و مخلوط کنید که اسپاگتی جدا بشه و نچسبه . 4. تو این مرحله قارچ دکمه ای کامل رو اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بزارید که اب وسس کشیده بشه فقط تو این فاصله حواستون باشه که اسپاگتی نچسبه. 5. بعد از آماده شدن (قبل از سرو) با سس کچاپ مخلوط کنید، آویشن و پنیر پارمسان رو همره با برگ‌ ریحون تازه اضافه و میل کنید😉 ❌️نکته: از اسپاگتی سایز ریز استفاده کنید، بعد از آماده شدن از نرم شدن اسپاگتی نترسید خاصیت این رسپی همینجوری هستش... 🔻اینارو لازم دارید...🫕 1️⃣ماکارانی+رب 2️⃣پیاز+سیر+برگ‌ ریحون 3️⃣گوجه+فلفل دلمه+قارچ 4️⃣پنیر پارمسان+روغن زیتون 5️⃣فلفل سیاه+زردچوبه+نمک+آویشن 🥗🍔 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ و سیب زمینی🤩 خوشگل و شیک با طعم محشر🤌🏻 مواد لازم : سیب زمینی ۳ عدد روغن زیتون مواد بشامل : کره ۵۰ گرم آرد ۲ ق غ شیر ۲ لیوان .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی خامه ای😋‌😍 ~🧡خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری ~💛خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم ~💚گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم .👩‍🌾https://eitaa.com/ashpazi
54.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو پونزده دقیقه بدون شکر و روغن داخل تابه کلوچه ی خوشمزه و مقوی درست کن😍😋 اول ذخیرش کن تا حتما سر فرصت درست کنی😋 واسه تغذیه ی مدارس بچه ها بهترین گزینست😍 🔻مواد لازم👇 تخم مرغ : ۱ عدد پودر هل : نصف قاشق چایخوری شیره ی انگور یا خرما : ۱/۳ لیوان ارده : ۱/۳ لیوان آرد قنادی : ۱ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری ✅️ سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید زرده بمونه واسه رومال. ✅اگه مواد چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید. ✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید. ✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن. ✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست. ✅️خنک که شد از تابه جدا کنید. ✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع . ✅️برای تزیین میتونید از خلال بادام یا کنجد استفاده کنید. .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ و‌قارچ‌با طعم سیر و کره 👌😍😋 چطور شد؟ موادی که نیاز داری تا این غذارو برای ۴ نفر آماده کنی به ازای هر نفر ۴ تا فیله مرغ و ۴ عدد قارچ متوسط سیر ۳ حبه زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه آب لیمو ترش .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک شکلاتی با طعم بستنی مگنوم😋😍 مواد لازم : بستنی مگنوم شكلاتی کیک شكلاتی شكلات صبحانه شير موز گردو .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😋بدون فر و همزن نیم ساعته آمادست😍 مواد لازم👇 تخم مرغ : ۲ عدد آرد برنج : ۱ لیوان آرد گندم : ۲ ق غ ماست : ۳ ق غ شکر : نصف لیوان گلاب : ۲ ق غ شیر : ۱/۴ لیوان زعفرون دمکرده غلیظ : ۲ ق غ بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری پودر هل : نصف ق چ ( من نزدم) ✅حرارت حتما ملایم باشه. ✅حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید. ✅بعد ۲۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود برگردونید. .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مجلسی😍😋 از اون‌ خوشمزه‌های روزگاره :) مواد لازم : ژله انبه ۱ بسته ژله آلوورا ۱ بسته آب جوش ۲ پیمانه یخ ۱ پیمانه‌ شیر ۱ پیمانه .👩‍🌾. https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده طرز تهیه و آموزش به سبک رستورانی ⚡️ مواد لازم : سردست گوساله ۵۰۰ گرم قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز آب گرفته ۳۰۰ گرم نمک ۱۳ گرم جوش شیرین ۲ گرم .👩‍🌾https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر سرعتی🌮😍😋 یکبار درستش کنی پایه ثابت وعده های غذاییت میشه🤤 https://eitaa.com/ashpazi