شيريني آلماني🥰
واستون يه شيريني خوشمزه آوردم
ترد و عاليه
حتما درستش كنين
😍😍😍😍
آرد ٣٥٠ گرم
پودر قند ٦٠ گرم
كره يا مارگارين ٢٠٠ گرم
زرده تخم مرغ ٢ عدد
وانيل ١/٨ ق چ
كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو با همزن بزنين تا كاملا سفيد و سبك بشه
حالا زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو هم اضافه كنين و به همزدن ادامه بدين
سري خمير زن همزن رو وصل كنين يا اينكه ديگه همزن رو كنار بزارين و بادست شروع به كار كنين
آرد رو كم كم اضافه كنين و با نوك انگشتتون مخلوط كنين
نيم ساعت داخل يخچال بهش استراحت بدين
بعد تو سيني فرتون كاغذ روغني بندازين
خمير رو بين دو تا نايلون به قطر سه ميل باز كنين
قالب بزنين و تو سيني بچينين
تو فر با دماي ١٨٠ به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه قرار بدين
بزارين كه كامل خنك بشه چون ترد ممكن تو دستتون پودر بشه اگه خوب خنك نشه
حالا روي يكي از شيريني ها مارمالاد قرار بدين و بعدي رو روش بزارين
روش شربت بار بزنين و با انواع مغزها ديزاين كنين
زياد شيريني رو ورز ندين كه تو فر وا ميره و تغيير حالت ميده
زياد ورز دادن باعث خشك شدن شيريني ميشه
پس فقط در حد مخلوط شدن هم بزنين.
👵 https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
#بادمجون_شکم_پاره
بسی لذیذ و خوشمزه😋
البته برای اونایی که بادمجون دوست دارن. یکیش خودم.
بادمجونها رو پوست گرفته(هر تعداد که دوست دارین). نمک زده بعد از دوساعت که حسابی آب تیره و تلخیش گرفته شد با آب سرد آب کشیده گذاشتم خشک بشه تو روغن تمام دورشو سرخ کردم گذاشتم کنار
۱عدد پیاز رو خرد کرده با روغن و زردچوبه خوب سرخ میکنیم گوشت چرخ شده هم میریزیم داخلش تا خوب سرخ بشه. نمک و فلفل و پودر سیر و کمی ادویه میزنیم و یه مشت زرشک هم داخلش تفت میدیم میزاریم کنار
داخل تابه دیگه کمی پیاز داغ ریخته کمی رب زده ۱عدد گوجه درشت رو ریز رنده یا میکس کرده داخل پیاز ریخته . از یه طرف بادمجون رو که پاره کردیم با چاقو از مواد گوشتی داخلش ریخته میچینیم داخل تابه با در بسته رو شعله خیلی کم تا خوب جا بیفته
سیبزمینی رو هم از وسط گود کرده مواد گوشتی داخلش ریخته کنار بادمجونها میزاریم تا بپزه
خیلی آسون و خوشمزه
جاتون سبز
برای غذاهای نونی باید ترفندزد دیگه
اگر بادمجون دوست ندارین به جاش میتونین گوجه استفاده کنین 😋
👵 https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
#توپك_هاي_ژله_اي 🍝🍧🍡
ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد
دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد.
قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد
و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
اینم یک غذای ساده که زود آماده میشه
همه چیز توی کلیپ مشخص هست
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
.
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد🍆
، سیب زمینی ۳ عدد🥔
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید .
برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام .
جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_شکلاتی🍦🍫
مواد لازم :
1 لیتر شیر
1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید)
200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه)
1 ق م ثعلب
100 گرم شکلات تیره
1 ق غ پر شکلات صبحانه
طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید.
شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون
بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود.
نوش جونتون شفا باشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟
من اومدمممم با #ترشی_کلم خوشمزهه😍
۱ عدد گل کلم متوسط
۲ لیوان سرکه انگور
۱ فنجان چای خوری آب
۱ ق چ جوهر لیمو
۲ ق چ نمک
روغن زیتون ۱ ق غ
ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور وآب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
حالتون چطوره
اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده
.
#خیارشور
مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه
سبزی های معطر به دلخواه خودتونه
میتونید زیاد و کم کنید
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه.
#خیارشور_خونگی
#خیارشور_نیم_ساعته
#خیارشور
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾روش اول
من همیشه برای مقدار کم مثل ۱ یا ۲ کیلو بادمجان از سفیده تخم مرغ استفاده میکردم به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنم و با چنگال میزنم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنم و سرخ میکنم. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه و بادمجان بسیار پوک و عالی میشه 😋👌
. ◾ روش دوم
برای بادمجان با مقدار زیاد
بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید.
. ◽من برای این مقداری که توی تصویر میبینید یک لیتر روغن سرخکردنی داخل تابه ریختم و بیشتر روغن بعد از تمام شدن کار و سرخ کردن تمام بادمجان ها ته تابه باقی موند. به همین راحتی😊😄
.
.
.#بادمجان_فریزری
.
.#غذا#غذای_خونگی
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟
من اومدمممم با #ترشی_کلم خوشمزهه😍
۱ عدد گل کلم متوسط
۲ لیوان سرکه انگور
۱ فنجان چای خوری آب
۱ ق چ جوهر لیمو
۲ ق چ نمک
روغن زیتون ۱ ق غ
ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور وآب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880