فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپیرال_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته
تخم مرغ زده شده
نشاسته سیب زمینی
پنیر پارمیزان
شیر
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش برای پخت سینه مرغ 👌
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_بشقاب_مرغ_سبزیجات
💢✍ کامل با تمام نکات
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_چیپسی🍕🧀🍿
۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی
یک ق چ نمک
یک ق چ پودرسیر
یک ق چ ریحان خشک شده
یک ق چ اورگانویاپونه کوهی
نصف ق چ فلفل
روغن
یک سوم فنجان پپرونی
♨️ 5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
#ویدیو_لیمو_عمانی_خانگی_نازگل🍋
کامل با تمام نکات و فوت 👌😍
@ashpazi
#حلوا_ی_سرشیر
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفرون ۲ ق س غلیظ
هل به میزان لازم
آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.
شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم.
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز
در فریزر
دستور کار :👇
۱-آب رو جوش بیارین.
۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید.
۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ.
مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید.
بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه.
🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید.
🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش چیپس پاپیونی😋
میتونین از یوفکا هم استفاده کنید.درست کنید و در کنار عزیزان لذت ببرید😍😍😍
@ashpazi
😋😍👇👇
اینم یک ژله فوق العاده زیبا و چشم نواز
ژله_رنگین کمان_رزت .
برای تهیه این مدل ،۶ رنگ ژله احتیاج داریم بنفش ابی سبز زرد نارنجی قرمز .به ترتیب هر کدام رو با یک لیوان ابجوش و دو قاشق بستنی مخلوط کرده وبعد از بستن هر لایه ،لایه بعدی رو میریزیم .وقتی ژله داخل قالب کامل بست برای دیزاین ژله بستنی رولتی به شکل رز درست کرده وبا ژلاتین بنماری شده غلیظ روی قالب رنگین کمان فیکس میکنیم .
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #برج_میوه
هویج تقریبا درشت
سیب درشت
یک بشقاب و کاسه (کاسه هم اندازه ی سیب باشه که نگهدارنده ی سیب هست)
خلال دندون
میوه های برش خورده به مقدار کافی
برگ شسته شده
.
همه چیز تو فیلم واضحه، فقط قسمت پایین هویج رو که بشقاب و کاسه پیدا هست رو با میوه های اسلایس شده پر میکنیم تا شبیه درخت کاج بشه.
@ashpazi