هدایت شده از 🍳 خلاقیت های بانو 🍳
دوستان گلم لینکو واسه دوستاتون ارسال کنید
کانال بدون تبلیغه با کمک شما عشقا معرفی میشه
http://eitaa.com/joinchat/1938161685Cdefc46a052
#مربا_آلبالو
به ازاي هر يك كيلو آلبالو يك كيلو شكر اضافه كردم يه شب تا صبح تو ديگ لعابي تو يخچال ،،،، معمولا بين هشت تا نه ساعت ،،، تو اين زمان شكرا كاملا آب ميشن ،،،،بعد مي جوشونم از زمان جوش آمدن ربع ساعت با حرارت كم تايم ميگيرم و آماده س ،،، موقع پخت كف روش رو حتما ميگيرم ،،، وقتي سرد شد ميريزم تو شيشه و آماده مصرف يادتون باشه موقع پخت حتما كنارش باشين كه سر ريز نشه اون وقت شما ميمونين و تميز كردن أجاق گاز😐😐😧 .
نكته: كمي وانيل هم ميشه بهش اضافه كرد اگه دوست داشتين ،،،،،، مرباي آلبالو از معدود مرباهايي هستش كه نه كپك ميزنه و نه شكرك،، تازه كلي هم آب آلبالو بهمون ميده واسه شربت😍😍/ نوش جان
#كتلت_سيب_زميني
سیب زمینیي 4عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن 2فنجان
سیب زمینی هارو را حدود یک ساعت آب پز ميكنيم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و بعد آن را با دنده ریز رنده می کنیم.
سیب زمینی های پخته رنده شده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت سیب زمینی آماده شود.
دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، ابتدا دستارو خيس كرده اندازه تخم مرغ از مواد كتلت برداشته توي دست شكل داده توي ماهيتابه كنار هم ميچينيم .کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می کنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
#دسر_زعفرونی
خیلی خوشمزه و راحت😋
دوستان من این دسر و درست به اندازه ی قالبم درست کردم شما اگه خواستید میتونین مواد و دوبرابر کنید.
قبل از هر چیز یک ق غ پودر ژلاتین و در یک سوم لیوان آب سرد بریزید و بذارید رو بخار کتری تا حل بشه، سپس دو لیوان شیر و با نصف لیوان شکر و یک ق چ زعفران بریزید تو قابلمه و رو شعله بذارید تا بجوشه،بعد شعله رو خاموش کرده و یک ق غ گلاب و یک چهارم ق چ وانیل اضافه کنید و بذارید کلاملا سرد شه سپس چند قاشق از موادو به ۵۰ گرم خامه اضافه کنید خوب هم بزنید تا یک دست بشه و بعد بریزید تو مواد دسر کاملا خنک باشه تا خامه نبره و دسر دون دون نشه وقتی خوب مخلوط کردین ژلاتین خنک شده رو اضافه کنید و هم بزنید سپس بریزید داخل قالب تا به مدت ۵ ساعت داخل یخچال ببنده...
به همین راحتی😊
#كيك_گوشت
تخم مرغ 3عدد
نمك،فلفل بميزان لازم
روغن مايع نصف ليوان
ماست 1ليوان
آرد 2ليوان
بكينگ پودر 2ق م
مواد مياني
گوشت چرخكرده 200گرم
نمك،فلفل
پياز 1عدد
فلفل دلمه 1عدد
آويشن 1ق چ
پنير پيتزا بميزان لازم
ابتدا تخم مرغارو توي ظرفي شكسته با همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد نمك ،فلفل را اضافه كرده روغن مايع و ماست را هم افزوده و ارد را بكينگ اودر الك كرده طي چن مرحله مخلوط ميكنيم و خوب همزده
مواد مياني را هم اماده ميكنيم گوشت چرخكرده را همراه لياز و نمك و فلفل تفت داده وفتي ابشو كشيد فلفل دلمه را ك نگيني خرد كرديم اصافه كرده بعد از رو حرارت برداشته اويشن را اصافه ميكنيم
حالا قالبمونو چرب كرده كمي از مواد كيك را داخل قالب ريخته بعد كوست چرخكرده را روي ان ريخته و پنير پيتزا را هم روي گوشتا ميريزيم و ماباقي مايع كيك را ريخته و توي فر با درجه حرارت 170بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم ..
هدایت شده از 🍳 خلاقیت های بانو 🍳
#خورش_مرغ_با_نخود_فرنگی
مرغ رو با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و یکی دو تکه زنجبیل تازه آبپز کنید و در تابه ای یکی دو قاشق روغن زیتون بریزید و مرغ ها با زردچوبه و فلفل سرخ کنید وبعد از آن دو قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب مرغ رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا کمی جا بیفتد(آب مرغ رو زیاد نریزید تا زیاد آبکی نشه)
نخود فرنگی رو جدا با یک قاشق روغن زیتون وکمی زردچوبه (خیلی کم) تفت دهید و بعد به مرغ اضافه کنید تا با مرغ کمی بپزد و خورش جا بیفتد،،(نخود فرنگی رو از اول اضافه نکنید چون له میشه) در آخر کمی ابلیمو یا ابغوره برای ترشی اضافه کنید و برنج نوش جان کنید.😊
برای اون عزیزانی که زیاد از زنجبیل خوششون نمیاد میتونید مقدار زنجبیل رو با مقدار مرغتون تنظیم کنید وگرنه بوی زنجبیل در مرغ بیشتر احساس میشه ولی پیشنهاد میکنم اگر دسترس بود حتما بریزید چون طعم دلپذیری داره و برای سلامتی خیلی مفیده.
#كرم_كارامل_با_پودر_كاسترد
شير ١٢٥٠ ميلى ليتر
شكر ١٠٠ گرم
پودر ژلاتين يك و نيم ق س
پودر كاسترد چهار ق غ
براى كارامل
شكر نصف پيمانه
اب سه ق س
خامه صبحانه ٤ ق غ
شكر كارامل را داخل شيرجوش ريخته و سه قاشق اب را اضافه كنيد.روى حررات ملايم قرار دهيد وبدون اينكه هم بزنيد اجازه دهيد شكر تغيير رنگ بده و طلايي قهوه اى بشه سپس كارامل را داخل قالب ريخته قالب رو بچرخونيد تا كاملا كف به كارامل اغشته شود سرعت عمل داشته باشيد چون كارامل سريع سفت ميشه(احتياجى به چرب كردن قالب نيست)
ژلاتين را روى شير سرد بپاشيد و بعد از اينكه شكفته شد و حالت پفكى به خودش گرفت شكر و پودر كاسترد رو هم اضافه كنيد و روى حررات ملايم قرار دهيد و مدام هم بزنيد تا مواد يكدست بشه و به يه غلظت برسه هر وقت يك لايه از كرم پشت قاشق موند غلظت كرم مناسبه و از روى حررات برداريد بهش خامه زده شده رو اضافه كنيد و از صافى رد كنيد و روى كارامل داخل قالب بريزيد و دسر رو براى ١٢ ساعت داخل يخچال قرار دهيد بعد اطراف دسر رو جدا كنين و به ظرف موردنظر برگردونين نوش جان👈
#مربا_توت_فرنگی
یه دستور خوب برای یه مربا توت فرنگی فرد اعلا👌 👇
۱ کیلو توت فرنگی لابلاش ۱ کیلو شکر می پاشیم ومیزاریم حدودا۲۴ساعت بمونه تاتوت فرنگیامون آب بندازن👈دیگه خودتون متوجه میشین به اندازه کافی آب انداخت دست بکارشین .
میزاریمش ابتدا روحرارت نسبتا زیاد جوش که اومد کمش می کنیم ودرحین پخت کف روشو هم می گیریم واگه دوست دارین نوک چاقو وانیل بهش اضافه کنین یه ۳۰الی ۳۵دقیقه زمان پخت مرباست وحرارت روخاموش ودرآخرچند قطره آب لیموترش تازه بهش اضافه می کنیم😊
#خورش_کرفس
کرفس یک بوته
گوشت یا فیله مرغ (و یا هر قسمت مرغ باشه فرقی نمیکنه بستگی به سلیقه خودتون داره ) نیم کیلو
پیاز دو عدد متوسط
جعفری و نعناع نیم کیلو خرد شده
بعد از شستن کرفس ، ساقه هاش رو خرد میکنیم (هر اندازه ای که دوست دارید من خودم درشت دوست دارم ).
برگ کرفس و جعفری و نعناع رو هم خرد کنید و سرخ کنید . ساقه کرفس هم توی کمی روغن سرخ کنید.
پیاز رو تفت بدید کمی زرد چوبه بزنید کمی که سبک شد گوشت و یا مرغ رو اضافه کنید وکمی تفت بدید. اگر از مرغ استفاده میکنید میتونی کمی نمک موقع تفت دادن بهش بزنید ولی اگه از گوشت قرمز استفاده میکنید نمک رو آخر پخت بزنید.سبزی سرخ شده رو بریزید و حدود سه لیوان آب بریزید تا خورشت ما جا بیافته.البته وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا جا بیافته . نمک و فلفل و چاشنی خورشت رو اندازه کنید .میتونید از آب لیمو و یا آب نارنج و یا آبغوره استفاده کنید.من از آب لیمو تازه وکمی گرد لیمو استفاده کردم.بسته به ذائقه است.
بپزید ونهایت لذت رو درکنار خانواده ببرید.
#مسقطی_زعفرانی
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم.
ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.
این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه.
امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
#پاناکوتا_شکلاتی
شیر : دولیوان ، شکر : نصف لیوان(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، خامه صبحانه: یک بسته پاکت صورتی ، پودر ژلاتین: دو ق غ ، پودر کاکائو : دو ق غ ، وانیل : کمی ، شکلات تخته ای : بیست گرم ( اختیاری)
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد میریزیم میزاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه، بعد از ده دقیقه روی بخار کتری قرار میدیم هم میزنیم تا کاملا حل و شفاف بشه.
شیر و شکر و خامه رو با هم میزنیم تا خامه با شیر یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا گرم بشه. پودر کاکائوی الک شده و شکلات آب شده رو توی موادمون میریزیم هم میزنیم ، بعد وانیل رو اضافه کرده و در انتها ژلاتینی که باشیر مخلوط کرده بودیم رو. وقتی مواد یکدست شدن از روی حرارت برمیداریم.
کمی که از حرارت افتاد توی قالب میریزیم و چهار تا پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم.
قالب من سیلیکونیه، در دسرهای ژلاتینه نیازی به چرب کردن نیست، چون براحتی برمیگرده.
#باقالی_پلو_مرغ
پیاز داغ فراوان درست کردم و ی سیر توش رنده کردم و ادویه زدم و رب ریختم و تفت دادم رب و که خوش رنگ بشه بعد مرغم رو توی همون مواد تفتش دادم و اب درحد ی نصف لیوان ریختم و حرارت روکم تا بپزه و به روغن بیوفته .
برای باقالی پلو هم باقالی رو که جدا پختم .
برنج رو ده دقیقه مونده به ابکش باقالی رو داخلش میریزم و ابکش و بعد لابلای برنجم شوید خشک ریختم اما زمانی که کته درست میکنم دوتا حبه سیر رو توش رنده میکنم.