12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لیوانی
🍮🍮🍮
مواد لازم:
شکلات
لیوان کاغذی
کیک شکلاتی
خامه
سس کارامل
شکلاتی چیپسی
شیر
گل طبیعی برای تزئین
گلوکز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چایی شیرینی پر طرفدار و خشمزه
🥯🥯
مواد لازم:
آرد: ۱/۳۰۰
آردبرنج: ۲۰۰گرم
بکینگ پودر: ۱ ق چ
هل: ۱ ق غ
کره حیوانی: ۲۵۰گرم
روغن: ۵۰۰گرم
ماست ۵۰گرم
پودر قند: ۴۰۰گرم
وانیل: یک ق چ
تخم مرغ: ۸عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا خشک معروف به حلوا خشک آملی:
مواد لازم:
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
آرد گندم: ۱۰۰ گرم
مارگارین یا کره ای که دوغشو گرفتین: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۲ ق غ
پودر هل: ۱/۵ ق چ پر
زعفران دم کرده: غلیظ ۲ ق غ
گلاب: ۲ ق غ
پودر گردو: به میزان لازم
با حرارت خیلی ملایم ۲۰ دقیقه آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده.
ارد نخود رو داخلش الک کن و یک ربع دیگه تفت بدین خیلی مواظب باش چون آرد نخود زودی میسوزه
وقتی عطر خوش آرد نخودچی بلند شد کره رو اضافه کن و با پشت قاشق چوبی مثل ویدیو مواد و به خورد هم بده در نهایت هم برای لطافت حلوا روغن مایع بریز
#حلوا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بربری فانتزی کره ای
موادلازم:
آردفانتزی: ۵۰۰گرم (۳ و نیم پ)
نمک: ۱۰گرم (۳ ق چ)
شکر: ۵گرم (یک و نیم ق چ)
خمیرمایه: ۱۰گرم (۳ ق چ)
آب ۳۵۰گرم (۱ پ + ۳/۴ پ)
رومال: تخم مرغ کامل یا شیر یا آب
استراحت اول چونه ها: ۶۰ تا ۹۰ دقیقه( تا زمانی که دو برابر بشن)
بعد شکل دادن ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد مجدد رومال
مدت زمان پخت: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
#نان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
3.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_تزئین_زیبای_پلو
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
امروز ماننددیروز تاریخ میشود
فردا معماست
و
امروز یک هدیه است
ازهدیه امروزت
به بهترین شکل استفاده کن
سلااااااااام دوستان عزیز
صبحتون بخیر☀️
تقدیم به نگاه قشنگتون💐💐
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بازلاما
3 لیوان آرد
2 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ)
1 ق غ شکر
1 ق م نمک
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
مقداری از آرد را داخل ظرفی بریزید (حدود 2.5 لیوان) خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید مواد باقیمانده را وسط آرد بریزید آرد را از کناره ها بگیرید و با مواد مخلوط کنید و ورز بدید. اگر خمیر نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت بدید (حدود 1 ساعت) برای اینکه هوای خمیر گرفته شود کمی ورز بدید. از خمیر تکه های بزرگی بردارید و روی میز آرد پاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید و با لیوان برش بزنید میتوانید با قالبهای دیگری برش بزنید. داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بمالید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک پنیری
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری ۲ ق غ
پودر سوخاری
کره ۳۰ گرم
پنیر پیتزا
نمک، فلفل
سبزیجات :
هویج آبپز شده
ذرت پخته شده
نخود فرنگی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی کره ای فوق العاده راحت ❥
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی :
◗ ۴ لیوان شیر کاکائو
◗ نصف لیوان شکر
◗ نصف لیوان پودر کاکائو
◗ نصف قاشق چایخوری وانیل
◗ ۳ قاشق پودر ژلاتین
◗ ۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین
◗ ۱۰۰ گرم خامه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ عسلی😍😋
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi