eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لیوانی 🍮🍮🍮 مواد لازم: شکلات لیوان کاغذی کیک شکلاتی خامه سس کارامل شکلاتی چیپسی شیر گل طبیعی برای تزئین گلوکز 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چایی شیرینی پر طرفدار و خشمزه 🥯🥯 مواد لازم: آرد: ۱/۳۰۰ آردبرنج: ۲۰۰گرم بکینگ پودر: ۱ ق چ هل: ۱ ق غ کره حیوانی: ۲۵۰گرم روغن: ۵۰۰گرم ماست ۵۰گرم پودر قند: ۴۰۰گرم وانیل: یک ق چ تخم مرغ: ۸عدد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا خشک معروف به حلوا خشک آملی: مواد لازم: آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم پودر قند: ۱۵۰ گرم آرد گندم: ۱۰۰ گرم مارگارین یا کره ای که دوغشو گرفتین: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۲ ق غ پودر هل: ۱/۵ ق چ پر زعفران دم کرده: غلیظ ۲ ق غ گلاب: ۲ ق غ پودر گردو: به میزان لازم با حرارت خیلی ملایم ۲۰ دقیقه آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده. ارد نخود رو داخلش الک کن و یک ربع دیگه تفت بدین خیلی مواظب باش چون آرد نخود زودی میسوزه وقتی عطر خوش آرد نخودچی بلند شد کره رو اضافه کن و با پشت قاشق چوبی مثل ویدیو مواد و به خورد هم بده در نهایت هم برای لطافت حلوا روغن مایع بریز 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بربری فانتزی کره ای موادلازم: آردفانتزی: ۵۰۰گرم (۳ و نیم پ) نمک: ۱۰گرم (۳ ق چ) شکر: ۵گرم (یک و نیم ق چ) خمیرمایه: ۱۰گرم (۳ ق چ) آب ۳۵۰گرم (۱ پ + ۳/۴ پ) رومال: تخم مرغ کامل یا شیر یا آب استراحت اول چونه ها: ۶۰ تا ۹۰ دقیقه( تا زمانی که دو برابر بشن) بعد شکل دادن ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد مجدد رومال مدت زمان پخت: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز ماننددیروز تاریخ میشود فردا معماست و امروز یک هدیه است ازهدیه امروزت به بهترین شکل استفاده کن سلااااااااام دوستان عزیز صبحتون بخیر☀️ تقدیم به نگاه قشنگتون💐💐 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 لیوان آرد 2 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ) 1 ق غ شکر 1 ق م نمک 1 استکان روغن مایع (80 گرم) مقداری از آرد را داخل ظرفی بریزید (حدود 2.5 لیوان) خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید مواد باقیمانده را وسط آرد بریزید آرد را از کناره ها بگیرید و با مواد مخلوط کنید و ورز بدید. اگر خمیر نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت بدید (حدود 1 ساعت) برای اینکه هوای خمیر گرفته شود کمی ورز بدید. از خمیر تکه های بزرگی بردارید و روی میز آرد پاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید و با لیوان برش بزنید میتوانید با قالبهای دیگری برش بزنید. داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بمالید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیری 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : سیب زمینی ۴ عدد تخم مرغ ۴ عدد جعفری ۲ ق غ پودر سوخاری کره ۳۰ گرم پنیر پیتزا نمک، فلفل سبزیجات : هویج آبپز شده ذرت پخته شده نخود فرنگی 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی کره ای فوق العاده راحت ❥ مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی : ◗ ۴ لیوان شیر کاکائو ◗ نصف لیوان شکر ◗ نصف لیوان پودر کاکائو ◗ نصف قاشق چایخوری وانیل ◗ ۳ قاشق پودر ژلاتین ◗ ۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین ◗ ۱۰۰ گرم خامه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ عسلی😍😋 مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi