کاناپمرغ وقارچ
نصف فیله ی مرغ آبپز شده
قارچ اسلایس و تفت داده شده
فلفل دلمه ای خورد شده
و پنیر پیتزا
چهار طرف نون تست تازه رو با چاقو برش دادم و کمی آب روش اسپری کردم و با وردنه روش کشیدم تا صاف و تخت بشه
قالب های فلزی کاپ کیک رو چرب کردم و نون تست رو توش قرار دادم کمی سس گوجه ته نون زدم و از مخلوط موادی که بالا گفتم توی نون هارو پر کردم فلفل سیاه و آویشن زدم روش هم پنیر پیتزا و فلفل دلمه و برش گوجه گذاشتم بعد چند دقیقه تو فر از قبل گرم شده قرار دادم و ۵ دقیقه هم گریل رو روشن کردم و تمام. نوش جان.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش مرغ
مواد لازم :
سیر ۲ حبه
رب انار ۱ ق
رب گوجه ۱ ق
آب انار ۱ لیوان
انار دون یک عدد
سینه یا ران مرغ ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه
کمی دارچین
زردچوبه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب کافه ای😍😋
موادلازم:
نان باگت🥖 ۲ عدد
مایونز🥣 ،کچاب🍅 وخردل هر کدوم یک قاشق غذا خوری
پاپریکا🌶 نصف قاشق چای خوری
لیمو🍋 ۱ عدد
بیکن🥓 ۶ ورقه
پنیر🧀 ۴ ورقه
کاهو🥬
گوجه گیلاسی🍅
زیتون 🫒
ارده🥣 ۴ قاشق
روغن زیتون🫒 ۲ قاشق
نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و پودر سیر🧄 نوک قاشق چای خوری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کپه_بلغور_گندم
بلغور و بمدت ۵ دقیقه خیسوندم بعد با سینه ی مرغ و پیاز چرخ کردم بعد ادویه نمک و فلفل زدم چنگ زدم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره برای مواد میانی هم پیاز تفت دادم و مرغ چرخ شده اضافه کردم به اضافه ی نمک و ادویه و کمی گشنیز و درآخر هم دانه کاج تفت خورده
کبه ها رو طبق تصویر پر کردم و سرخ کردم
ما برای داخل کبه از گوشت چرخی و پیاز و کشمس و گاهی زرشک هم استفاده میکنیم
نوش جان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه ترین ساندویچ سردی میشه که خوردی 🤌🏼 سینه های مرغ رو با پیاز و فلفل سیاه و نمک آب پز می کنیم به مدت یک ساعت و نیم ، بعد از این که سرد شد به همراه شوید، خیارشور، مایونز، ماست و نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر میکسش می کنیم . پیاز و جعفری هم برای داخلش فراموش نشه 🤌🏼🤤تا اون طعم قدیمی رو بگیرید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
پلوبریانی
مواد لازم :برنج دولیوان
کشمش یکسوم لیوان
مرغ سینه ورون خردشده
ماست یک لیوان پر
سبزیجات تازه گشنیز وشوید(خشک هم میتونید استفاده کنید)
نمک وفلفل و ادویه ودارچین به میزان لازم. ویک قاشق ادویه کاری
پیاز ۳عدد درشت
مرغ با پیاز خلالی فراوون تفت میدیم ادویه جات میزنیم بعد یک لیوان ماست روش ریخته با شعله کم میزاریم پخته بشه وآبش کشیده بشه بعد سبزی وکشمش اضافه میکنیم تا کمی تفت بخوره بعد پلو که آبکش کردیم توی قابلمه ریخته ولابلاش از مواد میریزم و زعفرون دم شده نصف استکان روی پلو میریزیم ومیزاریم دم بکشه ونوش جان ایشالا درست کنید ولذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحونه کافه ای لاکچری فرانسوی 🥐🍳
کروسان ساده
تخم مرغ
گوجه و ریحان
نمک و فلفل
هات داگ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋آش برگه
لوبیا چیتی و نخود و عدس(از هرکدوم نصف پیمانه) شب خیس میکنیم (به جزعدس) میزاریم تا صبح بمونه آبشو چندبارعوض میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز وسیر رو سرخ میکنیم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه ، فلفل سیاه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی ، نصف قاشق نعنا خشک و یه قاشق آرد رو تفت میدیم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلو یا برگه زرد آلو که از قبل شسته و خیس کرده رو اضافه کردم بعدش سبزی آش رو اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه میکنیم برای چاشنی هم از سرکه یا آبغوره وکمی شیره ی انگور اضافه میکنیم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز داغ وسیرداغ هم می تونین استفاده کنین😋
.نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم برگه زردآلو استفاده کردم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوفله دبل چاکلت🍫
مواد لازم :
موز رسیده ۲۰۰ گرم
کره بادام زمینی ۶۰ گرم
کره بادام زمینی ۱ ق غ
پودر کاکائو ۳۵ گرم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi