11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_میوهای_رژیمی😋
مواد لازم :
۴ تا موز
توت فرنگی ۳ لیوان
۱ الی ۲ ق غ عسل
آب انار ۱ لیوان
۱ لیوان شیر
آلبالو
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از پوشاک کودک نینی ناز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این نوشیدنی شیک و خوشمزس😍
هندونس اونقدر خوشگل شده ها😃🍉
بیا بهت یاد بدم خوشگل ترین نوشیدنیهارو با هندونه درست کنی تا مهمونات سر ذوق بیان
https://eitaa.com/joinchat/1571553733C1ddd867b77
یادبگیر باسلیقه باش🤩🍉🍉
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی میوهای رژیمی😋
مواد لازم :
۴ تا موز
توت فرنگی ۳ لیوان
۱ الی ۲ ق غ عسل
آب انار ۱ لیوان
۱ لیوان شیر
آلبالو
#آشپزی
#دسر
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
اگه عاشق ماکارونی هستی این روش و امتحان کن😋🍜
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت بادمجان یه غذای فوری و شیک برای مهموناتون😍🍜
مواد لازم:
بادمجان
مرغ
سیر
پیاز
پیازچه
قارچ
پنیر خامه ای ویلی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•باقلوا🍢😍😋
یعنی کسی هست عاشقش نباشه🥹
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی نوتلا با دوتا چیز ساده 🥛🍫
شکلات بی ردی نوتلا
مقداری شیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كرپ شكلاتی😎
مواد براي ١٠ تا كرپ
تخم مرغ ٤ تا
نمك نصف قاشق چ خ
شكر ١ قاشق مربا خوري
شير ٢ پيمانه
آرد ١ پيمانه و نيم
روغن ١/٤ پيمانه
كره براي پخت
مواد داخل كرپ
شكلات ٥٠ گرم
شير ٤ قاشق غذا خوري
موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک ژاپنی🥞
مواد لازم :
آرد ۹۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
روغن مایع ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
شیر پرچرب ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
عسل ۱ ق غ
شکر ۴۰ گ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ته_دیگ_برگ_مو🍁
.
برگهای انگور رو بشورید و کنار بذارید . کف قابلمه رو روغن بریزید.
داخل کاسه ای اب داغ بریزید.
برگهای انگور رو چند ثانیه داخل اب داغ قراربدید تا نرم بشن و راحت به کف قابلمه بچسبند و از جاشون تکون نخورند.
یا اینکه چند دقیقه داخل آب درحال جوش بریزید و سریع خارج کنید.
بعد برنج آبکش شده رو بریزید روش و کامل فشردش کنید و دم بذارید.
البته من برنج کته که ابش تبخیر شد رو روی برگها میریزیم و دم میذارم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi