eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
12.1هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه نوشیدنی تابستونه🥹👌🏼 ترفند فوم ساختنشم اینه که اندازه قهوه شکر و آب جوش به یه اندازه باشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
سیدرضا نریمانیReza Narimani - Babe Hajaat.mp3
زمان: حجم: 4.01M
رفیق دلشکسته ها💔😭 امام حسین خسته ها کربلایی سیدرضا نریمانی
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میتونه سالمترین جایگزین نوشابه باشه، سر سفره هاتون🤌 اگه از طعم سرکه خوشتون نمیاد میتونید بجاش آبلیمو بریزید😌 ما بهش میگیم شربت شیره🙋‍♀️ آب و یخ شیره ی انگور سرکه ی انگور هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستني كره بادام زميني و رژيمى😋🍦😍 • لایه ميوه اي : يك فنجان شاتوت يا توت فرنگی ( 170 گرم) يك قاشق غذاخوری دانه چیا نصف قاشق غذاخوری عسل و اگه تو رژيم كاهش وزن هستين به جاش از استويا استفاده كنين • لایه کره بادام زمینی: يك فنجان ماست یونانی دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی شیرین نشده • طرز تهيه😋♥️: توت فرنگی ها را له کنید دانه چیا و عسل يا استويا را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند بگذارید ٢٠ دقیقه بماند تا دانه های چیا خیس بخورد و مخلوط غلیظ شود. و در همین حین مواد لایه کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید، با قاشق داخل قالب بستنی بریزید و حدود پنج ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود اگر به نظر می رسد بستنی ها از قالب بیرون نمی آیند، می توانید آن ها را برای چند ثانیه زیر آب گرم نگه دارید. هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ کیک‌فنجانی‌بدون‌فر ]☕️🍰 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یک شربت متفاوت و خونگی بدون رنگ خوراکی و دارم برات❤️😍 تو این روزهای گرم تابستونی خیلی میچسبه موادش در دسترس همه هست و خلاصه بی دردسر ی شربت خوشمزه رو امتحان کن😍🤤 چی لازم داریم؟! ریحون: ۲۰۰گرم شکر:نصف لیوان آبجوش: چهار لیوان هل ریحون و خوب بشورید و چهار لیوان آب جوش و ب همراه شکر و هل اضافه کنید. درشو بذارید و اجازه بدید ۲۰دقیقه بمونه و بعد ۳ق غ آبلیمو اضافه کنید بخاطر اسیدی بودن رنگ قرمز خوش رنگی بهتون میده😍❤️ گلاب فراموش نشه🤩 پ.ن:هرچقدر ریحونتون بنفشش بیشتر باشه رنگش قرمز تر میشه😍 احتیاجی ب رنگ خوراکی نیست ❤️ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: آرد نخود مرغوب ۵۰۰ گرم آرد گندم ۳ ق‌غ (از آرد نخود ۳ ق برداشته این ۳ ق را جایگزین میکنیم) پودر قند ۱۷۵ گرم روغن جامد ۱۷۵ گرم هل ۱ ق‌چ طرز تهیه: آرد نخودچی، آرد گندم، هل و پودر قند را باهم مخلوط میکنیم، روغن آبکرده را اضافه میکنیم، و با دست ورز میدهیم، میتوانید خمیر را از چرخ رد کنید، سپس بین دولایه نایلون خمر را باز میکنیم، قالب میزنیم و داخل سینی فر میچینیم، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه میگذاریم... وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید تا کامل سرد نشده بهش دست نزنید... هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترافل شکلاتی👌 ‌ مواد لازم:👇 کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید) پودرخامه شکلاتی یک بسته‌ شیر یک لیوان شکلات نارگیلی بنماری شده: ۲۰۰ گرم گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل:👇 شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت ‌ طرز تهیه:👇 کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. روی اجاق،شکلات نارگیلی رو بنماری میکنیم تا ذوب بشه. شیر و پودر خامه رو در ظرف دیگه مخلوط میکنیم و باهمزن میزنیم.وبعد به ظرف کیک پودرشده اضافه میکنیم.شکلات ذوب شده رو هم اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. داخل قالب مستطیل و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. 📍چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. ‌ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi