eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.5هزار دنبال‌کننده
880 عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت خونگی🥹 مواد لازم : پودر کاکائو ۲ ق غ نشاسته نصف ق غ شکلات ۵۰ گرم شکر ۲ ق غ شیر سرد ۲ لیوان هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کافه گلاسه کافی شاپی🤤 خیلی راحت میتونی این نوشیدنی رو توی خونه درست کنی و حالشو ببری🤌🏼 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکوییتی بیسکوییت پتی بور شکلاتی و وانیلی ۲بسته پودینگ شکلاتی ۱بسته شیر ۲پیمانه پودر پسته برای تزیین ‎‏ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده ۱ کیلو گوشت چرخ شده رو (نیم‌کیلو قلوه گاه گوسفندی + نیم‌کیلو راسته گوساله ) سه چهار بار با چرخ گوشت چرخش کنید .. ۲۵۰ گرم پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو خوب بگیرین و تفاله پیازو بزارین ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات بشه .. گوشت + تفاله پیاز + نمک + فلفل + اگه دوست داشتین زردچوبه یا زعفرون رو حدودا یه ربع با ساطور ، ساطوریش کنین.. بعدش حدود یه ربع هم با دست کامل ورزش بدین .. سیخ ها و گوشت کوبیده آماده رو بزارید تو یخچال ۱ ساعت بمونه .. بعدش آب پیازو بزارین کنار دستتون و خیلی راحت به سیخ بکشین ( اینقد چسبندگی گوشت تو این مرحله زیاده ک سیخ زدنش راحته ) تا قبل کباب کردن سیخ های آماده شده رو تو یخچال نگه دارین .. موقع کباب کردن هم هر ۱۰، ۱۵ ثانیه سیخ رو بچرخونین ک کبابا فیکس بشن و نوش جان کنین هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زعفرونی مواد لازم : شیر یک لیوان شکر نصف لیوان نشاسته گل ۱ ق غ زعفران دم کرده ۲ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کاور بستنی : شکلات سفید ۱۵۰ گرم روغن مایع یک‌پنجم لیوان خلال پسته (دلخواه) ~~~~~~~~~~~~~~ طرز تهیه : شیر ‌و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید. بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه) مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید. برای کاور بستنی : شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشوبگیره هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی😋😍 این شیرینی با چایی خوردن داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید😍 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 😍😋 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر ریز 100 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 لیوان شیر + 1 قاشق چایخوری نسکافه فوری 1 قاشق چایخوری وانیل مایع یا 1 بسته وانیل5گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 3 لیوان آرد الک شده 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو 1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر ) 100 گرم شکلات تلخ ریز خرد شده و شکلات چیپسی تلخ برای رویه کیک طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را به مدت 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود و کره نرم شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، سپس نسکافه را به شیر ولرم اضافه و مخلوط کنید و بهمراه وانیل اضافه کنید و کمی هم بزنید آرد از قبل الک شده و بکینگ پودر وکاکائو را در دو مرحله اضافه کنید وهم بزنید تا یکدست شود . شکلات های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک مافین را با کره خوب چرب کنید، میتونید از کپسول کاغذی مافین هم استفاده کنید. قسمت بیشتر قالب را از مایه کیک بریزید و شکلات چیپسی تلخ روی آن اضافه کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای در 170 درجه به مدت 35-40 دقیقه تا پخته شود. با خلال چوبی تست کنید هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت بیسکوییتی که میدونم همه بچه ها و خیلی از ما بزرگترا عاشقشیم😍😍😍 که خیلی راحت و با مواد دم دستی میتونی تو خونه درستش کنی دنت بیسکوییتی پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری سرخالی نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شیر ۱ لیوان خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری وانیل نصف قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری بیسکوییت پتی بور یا مادر ۴ دونه طرز تهیه به طور کامل داخل ویدیو توضیح داده شده 🌻 حدودا۱۰ دقیقه طول می کشه با حرارت کم تا غلیظ بشه🌻 ماندگاری هم تو یخچال ۳ روز هستش🌻 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس موکا تو این هوا خیلی می‌چسبه🥵😍 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی😋 مواد لازم : آرد ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر ۲ ق م جوش شیرین ۱ و ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر ۱ تا ۱.۵ پیمانه وانیل ۱/۴ ق چ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi