18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت خونگی🥹
مواد لازم :
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته نصف ق غ
شکلات ۵۰ گرم
شکر ۲ ق غ
شیر سرد ۲ لیوان
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کافه گلاسه کافی شاپی🤤
خیلی راحت میتونی این نوشیدنی رو توی
خونه درست کنی و حالشو ببری🤌🏼
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر بیسکوییتی
بیسکوییت پتی بور شکلاتی و وانیلی
۲بسته
پودینگ شکلاتی ۱بسته
شیر ۲پیمانه
پودر پسته برای تزیین
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده
۱ کیلو گوشت چرخ شده رو (نیمکیلو قلوه گاه گوسفندی + نیمکیلو راسته گوساله ) سه چهار بار با چرخ گوشت چرخش کنید ..
۲۵۰ گرم پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو خوب بگیرین و تفاله پیازو بزارین ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات بشه ..
گوشت + تفاله پیاز + نمک + فلفل + اگه دوست داشتین زردچوبه یا زعفرون رو حدودا یه ربع با ساطور ، ساطوریش کنین..
بعدش حدود یه ربع هم با دست کامل ورزش بدین ..
سیخ ها و گوشت کوبیده آماده رو بزارید تو یخچال ۱ ساعت بمونه ..
بعدش آب پیازو بزارین کنار دستتون و خیلی راحت به سیخ بکشین ( اینقد چسبندگی گوشت تو این مرحله زیاده ک سیخ زدنش راحته )
تا قبل کباب کردن سیخ های آماده شده رو تو یخچال نگه دارین ..
موقع کباب کردن هم هر ۱۰، ۱۵ ثانیه سیخ رو بچرخونین ک کبابا فیکس بشن و نوش جان کنین
#کوبیده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زعفرونی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته گل ۱ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کاور بستنی :
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
روغن مایع یکپنجم لیوان
خلال پسته (دلخواه)
~~~~~~~~~~~~~~
طرز تهیه :
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه)
مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای کاور بستنی :
شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید
بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشوبگیره
#بستنی_زعفرانی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه خونگی😋😍
این شیرینی با چایی خوردن داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#کیک_مافین_شکلاتی😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر ریز
100 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 لیوان شیر + 1 قاشق چایخوری نسکافه فوری
1 قاشق چایخوری وانیل مایع یا 1 بسته وانیل5گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
3 لیوان آرد الک شده
2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر )
100 گرم شکلات تلخ ریز خرد شده
و شکلات چیپسی تلخ برای رویه کیک
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را به مدت 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود و کره نرم شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، سپس نسکافه را به شیر ولرم اضافه و مخلوط کنید و بهمراه وانیل اضافه کنید و کمی هم بزنید آرد از قبل الک شده و بکینگ پودر وکاکائو را در دو مرحله اضافه کنید وهم بزنید تا یکدست شود .
شکلات های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
قالب کیک مافین را با کره خوب چرب کنید، میتونید از کپسول کاغذی مافین هم استفاده کنید.
قسمت بیشتر قالب را از مایه کیک بریزید و شکلات چیپسی تلخ روی آن اضافه کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای در 170 درجه به مدت 35-40 دقیقه تا پخته شود. با خلال چوبی تست کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت بیسکوییتی که میدونم همه بچه ها و خیلی از ما بزرگترا عاشقشیم😍😍😍
که خیلی راحت و با مواد دم دستی میتونی تو خونه درستش کنی
دنت بیسکوییتی
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری سرخالی
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بیسکوییت پتی بور یا مادر ۴ دونه
طرز تهیه به طور کامل داخل ویدیو توضیح داده شده 🌻
حدودا۱۰ دقیقه طول می کشه با حرارت
کم تا غلیظ بشه🌻
ماندگاری هم تو یخچال ۳ روز هستش🌻
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس موکا
تو این هوا خیلی میچسبه🥵😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی😋
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق م
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ تا ۱.۵ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi