فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند سیخ گرفتن جوجه #کباب رستورانی 😋👌
نکته:سینه های مرغ اول برش بزنید و حسابی بکوبید✅️
نکته:برش۱ چهار انگشت باشه،برش۲ سه انگشت، برش۳ دو انگشت✅️
نکته:سیخ از وسط برش های جوجه به داخل هدایت بدین طوری که دوطرف مساوی باشد، تا سیخ رو منقل درست وایسه✅️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن نیستی اگه تو هوای گرم جلو مهمونات #چایی بزاری😐
آبروی هر چی زنه بردی🤦♀
بیا اینجا کلی #شربت خوشمزه و #کم_خرج یاد بگیر که سه سوته حاضر میشن👇👇
https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2
یک شربتو به #دوازده_رنگ میتونی در بیاری اگه رازشو بدونی😜👆
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #نوشیدنی مدرن🍺
موادلازم 👇
شاه توت
نعنا
لیمو
آب گاز دار
شکر
آب
به همین راحتی یه #شربت جذاب داشته باشید ❤️😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه این فلافل ترد😍
#فلافل لپه
مواد لازم:
لپه (یک شب خیس خورده )
به ازای هر دو لیوان لپه خیس خورده👇
3 حبه سیر یا به میزان دلخواه
کمی آب
نمک و فلفل سیاه
بیکینگ پودر
کنجد تفت داده شده به میزان دلخواه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت این مدلی درست کن خیلی خوشمزه میشه 😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ایده و ترفند های آشپزخونه ای👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شربت جذاب و خوش مزه کهکشانی داریم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوز نارگيل
🔹نكاتي از لوز نارگيل كه بهش رسيدم👇🏻
بهتره اول پودر نارگيل رو داخل فريزر بذارين و بعد يكي دو پالس آسياب كنين.
بهتره كه پسته رو اگر درشت بود نگيني درشت خرد كنين.
با همين روش ميتونين، لوزبادام درست كنين.
🔸موادلازم لوز نارگيل؛👇🏻
پودر نارگيل چرب ٢٥٠ گرم (٢/٥ ليوان پر)
شيرعسلي دوتاسه قاشق
زعفران دم شده (يك قاشق چ)
پسته ي نگيني ٣٠ گرم
بعد از آماده شدن باقلوا، داخل فربرقي ١٦٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ،پخت را انجام بدين.و روي باقلوا رو شربت ولرم بريزين.
بعد از خنك شدن كامل باقلوا رو چند ساعتي داخل فريزر بذارين و بعد برش بزنين.
خمير نبايد تغيير رنگ بده
اندازه ي قالب من 👈🏻٢٠ در١٣
و. ١٠ در ٦ بود.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi