eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.5هزار دنبال‌کننده
864 عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیخ گرفتن جوجه رستورانی 😋👌 نکته:سینه های مرغ اول برش بزنید و حسابی بکوبید✅️ نکته:برش۱ چهار انگشت باشه،برش۲ سه انگشت، برش۳ دو انگشت✅️ نکته:سیخ از وسط برش های جوجه به داخل هدایت بدین طوری که دوطرف مساوی باشد، تا سیخ رو منقل درست وایسه✅️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از  آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن نیستی اگه تو هوای گرم جلو مهمونات بزاری😐 آبروی هر چی زنه بردی🤦‍♀ بیا اینجا کلی خوشمزه و یاد بگیر که سه سوته حاضر میشن👇👇 https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2 یک شربتو به میتونی در بیاری اگه رازشو بدونی😜👆
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش مدرن🍺 موادلازم 👇 شاه توت نعنا لیمو آب گاز دار شکر آب به همین راحتی یه جذاب داشته باشید ❤️😍 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه این فلافل ترد😍 لپه مواد لازم: لپه (یک شب خیس خورده ) به ازای هر دو لیوان لپه خیس خورده👇 3 حبه سیر یا به میزان دلخواه کمی آب نمک و فلفل سیاه بیکینگ پودر کنجد تفت داده شده به میزان دلخواه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جالب سرو خربزه👌 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت این مدلی درست کن خیلی خوشمزه میشه 😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ایده و ترفند های آشپزخونه ای👌 ‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش جذاب و خوش مزه کهکشانی داریم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
22.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوز نارگيل 🔹نكاتي از لوز نارگيل كه بهش رسيدم👇🏻 بهتره اول پودر نارگيل رو داخل فريزر بذارين و بعد يكي دو پالس آسياب كنين. بهتره كه پسته رو اگر درشت بود نگيني درشت خرد كنين. با همين روش ميتونين، لوزبادام درست كنين. 🔸موادلازم لوز نارگيل؛👇🏻 پودر نارگيل چرب ٢٥٠ گرم (٢/٥ ليوان پر) شيرعسلي دوتاسه قاشق زعفران دم شده (يك قاشق چ) پسته ي نگيني ٣٠ گرم بعد از آماده شدن باقلوا، داخل فربرقي ١٦٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ،پخت را انجام بدين.و روي باقلوا رو شربت ولرم بريزين. بعد از خنك شدن كامل باقلوا رو چند ساعتي داخل فريزر بذارين و بعد برش بزنين. خمير نبايد تغيير رنگ بده اندازه ي قالب من 👈🏻٢٠ در١٣ و. ١٠ در ٦ بود. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi