13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی مغزدار😋
مواد لازم :
آرد قنادی ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست پرچرب ۴۰ گرم
شیر ۱۷۰ گرم
بکینگ پودر ۱۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
عسل ۲۵ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکلات چیپسی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوفلهی خوشمزه🤤
مواد لازم :
سیب زمینی
قارچ
سینه مرغ
پنیر پیتزا
فلفل دلمه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ مدل دسر لیوانی فوری🤩
مواد لازم ماگ اول :
کیک شکلاتی
خامه فرم گرفته
گاناش یا پودینگِ شکلاتی
مواد لازم ماگ دوم :
بیسکوئیتِ اُرئو
خامه فرم گرفته
پودر بیسکوییت ۱ ق غ
گاناش یا شکلات تخته ای
مواد لازم ماگ سوم :
بیسکوئیت
مخلوط خامه صبحانه با عس
پودر نارگیل
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه مرغ
༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎
مواد لازم:
یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗
یک عدد پیاز🧅
یک بته سیر حبه شده🧄
سه عدد فلفل عنابی🌶
هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱
یک قاشق غذاخوری آرد🥡
نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱
صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣
آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥
ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂
سه پیمانه برنج🍙
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشابه خونگی درست کنید #بدون_ضرر ❌😍🍹
🖤🍹#نوشابه_مشکی
🔅بجای لیمو ،کافیه شیره انگور استفاده کنید
💛🍹 #نوشابه_زرد
🔅بجای لیمو ،اب پرتقال استفاده کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی رنگین کمونی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
طالبی 🍈
شربت زعفران 🥃 شامل ( شکر، آب، زعفران دم کرده، گلاب)
پودر ژله🥄
سرد دم پنیرک 🪻
یخ 🧊
طعم دهندهی این نوشیدنی بیشتر از هر چیز شربت زعفران هست.. این شربت عطر و طعمش بینظیررره و کاملا مناسب مراسم خواستگاریه.. 😍
+ برای درست کردنش ۴ پیمانه آب رو با ۳ پیمانه شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا قوام بیاد
بعد از قوام اومدن زعفران دم کرده(تا اندازهای که رنگش دلخواهتون بشه) بهش اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه ۱ پیمانه گلاب.. بعد از دو سه دقیقه شربتتون آمادست.. داخل شیشههای دربسته میتونید تا ماهها نگهداری کنید. و هر وقت خواستید میل کنید یه مقدار (حدود یک پنجم لیوان) از شربت و مابقیش رو آب و یخ بریزید..
📌 بسته به ذائقهی خودتون میتونید مقدار ژله رو کم و زیاد کنید یا اگر دوست نداشتید ژله رو حذف کنید.
📌برای بهتر شدن طعم نوشیدنی بهتره که ژله نیمبند باشه..
📌 اگه خواستید مثل من ژله رو داخل قالب بریزید باید مقدار آبش کمتر باشه و حداقل یک روز داخل یخچال قرارش بدید.. که البته لزومی نداره داخل قالب بریزید چون بعد از اضافه کردن آب شکلش زیاد مشخص نمیشه..
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرین خامه ایا خوردن داره😬
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی رو عشقه😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi