هدایت شده از آشپزی آسان
حضرت عباسی هنوزم آبلیمو و شکر قاطی میکنی میزاری جلو مهمونات🤦♀
یا نه چای تلخ میدی تو این گرما🥵🥵
اسمتم گذاشتی زن😏😒
بیا اینجا کلی #شربت شیک و مجلسی یاد بگیر👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
🥂🍷شربت کهکشانی درست کن 🍷🥂
آخر
3.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستی که نفخ حبوبات
فقط با آب گرفته نمیشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی #بدون_فر 👌😍
با تموم فوت و فنش
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مقدار لازم حبوبات برای انواع خورشت
◀️مقدار لپه برای خورشت قیمه، به ازای هر نفر ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری لپه
◀️مقدار گردو برای فسنجون، برای هر نفر ۵۰الی ۸۰ گرم مغز گردو
◀️اندازه عدس برای عدس پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس
◀️اندازه باقالی برای باقالی پلو، به ازای هر ۱ پیمانه برنج کمتر از نصف پیمانه باقالی
◀️لوبیا تو خورشت قرمه سبزی، برای هر نفر ۱.۵ قاشق غذاخوری لوبیا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه برنجت سفت بود و زنده بود اینکارو انجام بده دیگه آب روی برنج نریز❌❌
اگه آب بریزی روی برنج بریزی باعث میشه خیلی نرم بشه و یه قسمت سفت بمونه.اما با گزاشتن یه کاسه آب روی برنج باعث میشه یکدست نرم بشه و باید بزاری نیم ساعت دم بکشه😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_گردویی مجلسی بسیار لذیذه🤤🍰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
این عصاره مرده رو زنده میکنه 😋
گوشت مرغ بنداز داخل شیشه خاصیت ببین 😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi