20.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک کافی شاپی😍
🎀مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شیر گرم ۱/۴ پ
روغن مایع ۱/۴ پ
شکر ۱/۲ پ + ۱.۵ ق غ
بکینگ پودر ۳/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
پودر قهوه فوری نصف ق غ
وانیل ۱/۳ ق چ
آرد ۱ پ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
65.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل #کاپ_کیک_فوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ)
روغن ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
شیر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)
آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۳ پ)
بکینگ پودر ۱ ق س
پودر پسته ۲۰ گرم( ۲ ق س)
پودر نارگیل ۲۰ گرم ( ۲ ق س)
توت فرنگی خورد شده ۳،۴ عدد
پودر کاکائو ۸ گرم (۱ ق چ)
تو فر برقی ۱۶۰ درجه یا گازی ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بقیه مراحل کار هم داخل فیلم توضیح داده شده🥰
کاپ کیک توت فرنگی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۲ قطره رنگ قرمز
کاپ کیک نارگیلی : ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر نارگیل
کاپ کیک شکلاتی: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق چ پودر کاکائو
کاپ کیک پسته: ۲ ق س خامه فرم گرفته + ۱ ق س پودر پسته و یه قطره رنگ سبز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رنگینک_خرما😍
برای ایام محرم
مواد لازم :
🍥خرما1 بسته
🍥آرد ۲ لیوان🥡
🍥روغن مایع ۱ لیوان
🍥کره ۵۰ گرم🧈
🍥پودر هل
🍥دارچین
🍥پودر زعفران
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخکرده
پیاز🧅
نمک🧂
ادویه،فلفل،زردچوبه
زعفران
گوجه🍅
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل آبادانی😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#هویج_پلو🧡
یه غذای کاملا مجلسی😍
چیزایی که برای هویج پلو برای ۵ نفر میخواییم👇🏻
گوشت چرخکرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز یک دونه بزرگ رنده درشت بزنید و آبش رو بگیرید
ادویه های مهم گوشت: پودر سیر،پودر زنجبیل (حتما حداقل نصف.ق.چ استفاده کنید) فلفل سیاه و نمک ادویه های گوشت
۲/۵ق.غ سرخالی آرد نخودچی حتماااا استفاده کنید
خوب گوشت رو ورز بدید هرچی قلقلی ها کوچیک تر درست بشه بهتره
هویج ۶-۷ تا بزرگ یا رشته کنید یا رنده درشت یا حتی خیلی باریک خلالی کنید و داخل هویج اینارو بریزید
آب نصف لیمو تازه بزرگ
زست لیمو (پوست روی لیمو)
عرق سه گیاه(دارچین،هل،گلاب)
شکر به میزان دلخواه من ۱/۵ ق.غ ریختم
پیاز برای مواد هویج یک پیاز بزرگ خلالی
زرشک یا خلال پرتقال که دوست رو روش بریزید برای تزیین داخل مواد نریزید خیلی طعم غالبی میده وقتی باهم دم میاد
کره و روغن
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کره_بادوم_زمینی_خونگی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک
۲۰۰گرم بیسکوییت رو کامل پودر میکنیم و با ۱۰۰گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم،کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی میندازیم و بیسکوییت رو روش کامل با گوشکوب سفت میکنیم و یکساعت میزاریم داخل یخچال،برای لایه اول۲۵۰گرمپنیر ماسکارپونه و ۲۵۰گرم خامه صبحانه و ۲ق غ شکر و کمی وانیل رو اونقدر میزنیم تا حجیم بشه،یک ق غ پودر ژلاتین رو تو یک سوم فنجون آب داغ حل میکنیم،شفاف که شد به مواد پنیری اضافه میکنیم و مخلوط کرده و روی لایه ی بیسکوییت پخش میکنیم و ۴ساعت تو یخچال میزاریم،برای لایه دوم ۲۰۰گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰گرم خامه صبحانه،۲ق غ شکر وکمی وانیل با دور متوسط میزنیم۲۰۰گرم شاتوت رو پوره میکنیمو مبا مواد مخلوط و دوباره هم میزنیم و دوباره یک ق غ ژلاتین رو با کمی آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و هم میزنیم و روی لای اول میریزیم و۶ساعت میزاریم یخچال تا کامل ببنده،لایه بعدی،۲۵۰گرم مربای شاتوت رو با همون اندازه ژلاتین مخلوط میکنیم و روی لایه آخر میریزیم و ۴_۶ساعت میزاریم یخچال و تمام
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi