1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه از گردگیری خسته شدی حتما این محلول رو امتحان کن😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم #صبحونه هم #فینگرفود🍞🥪
تخم مرغ🥚
نان تست🍞
پنیر پیتزا 🧀
فلفل دلمه رنگی🫑
نمک، فلفل 🌶
کالباس ، پیاز😭
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از شیرینی پزون
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روشها ژله و دسر راحت از قالب خارج میشه
🔹نکات مهم:
➖برای حل کردن ژله بعد از ریختن اب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید و هم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه.
➖بهترین قالب واسه ژله قالب پلاستیک هست چون خیلی راحت در میاد.
➖اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره داره استفاده نکنید.
➖قبل از برگردوندن ختما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید.
➖به ژله آب زیادی اضافه نکنید، هر چی ژله سفتتر باشه راحتتر از قالب جدا میشه وخوشمزهتر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم ایوان اب کافیه.
➖حداقل ۴-۵ ساعت زمان بدید تا کامل ببنده، ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد.
➖آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲ دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید.
➖اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید.
#ترفند_قنادی
#شیرینی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی نوستالژی و خوشمزه🍘
آرد۴لیوان
تخم مرغ۲تا
نمک نوک قاشق
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
شیر یک لیوان
اندازه ها کاملا دقیقه وهیچ کدوم از موادشو کم و زیاد نکنید❌
وقتی خمیر رو خواستین ورز بدین اولش سفته وشاید فکرکنید نیاز به آب ویا شیر داشته باشه ولی ۱۰ دقیقه که ورز بدین یه خمیر نرمی که به دست نمیچسبه به دست میاد
آرد۴لیوان⚡️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi