9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند خانهداری
اگه پارچههای آشپزخونه لک شده از این ترفند استفاده کن
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانهداری
ترفند خشک کردن سبزی🍃
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر میخوای کوکوهات وا نره حتما ببین
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
35.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موسکا بادمجون😋
از خوردنش سیر نمیشدغذا نیست ترکیبی از عشقه😍
~💙مواد لازم برای پنج نفر :
بادمجون سرخ شده سه یا چهار عدد
سیل زمینی پخته شده چهار عدد متوسط
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
رب گوجه دو قاشق غ خ
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون دو قاشق غ خ
آرد سه قاشق غ خ سر پر
شیر پر چرب یک لیوان پر اگر سس خیلی سفت شد نصف لیوان دیگه اضافه کنید
نمک و فلفل سیا و زرد چوپه برای گوشت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
سوفله بادمجون مجلسی 🍆🍲
▫️بادمجان ٣ عدد
▫️گوشت چرخ کرده ٢۵٠ گرم
▫️پیاز ١ عدد
▫️سس سفید نصف پیمانه
▫️رب گوجه فرنگی ٢ قاشق
▫️روغن به مقدار لازم
▫️پنیر پیتزا ١٠٠ گرم
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸بادمجانها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجانها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ دقیقه درون فر قرار دهید
#سوفله_بادمجان
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی نوتلا با دوتا چیز ساده 🥛🍫
شکلات بی ردی نوتلا
مقداری شیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلیترین رسپی سس چیلی تای🌶
درستش کن و ازش لذت ببر💃
مواد لازم :
آب یک لیوان
سرکه سفید ۱ لیوان
نشاسته ۱ ق غ
شکر ۱ لیوان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi