هدایت شده از آشپزی آسان
1.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉 کیـــک یلـــدایی تابه ای 🍉
آسونترین و خوشگلترین #کیک_یلدایی
🔻بدون فر و همزن
🔻داخل تابه نیم ساعته حاضره
فوق العاده خوشمزه و خوش بافت😋
👇
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
تزئینات #یلدایی عروس 🤩☝️
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_استراگانف به روش ساده 🤤✨
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
شیر: ۱.۵ پیمانه
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: ۱ عدد
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
417K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند #ترفند با جوش شیرین که خیلی کاربردیه✅
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه لبه پارچه لول میشه اینجوری سردوزش بزن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
913.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخای ماکارونی خوشگل و یه دست باشه
خورد نشه این کارو بکن
ترکیب اب و روغن و نمک که بجوش اومد ماکارونی را اینجوری داخل قابلمه کن
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پـاکت کاغذی بهترین وسیله
برای نگهداری قارچ در یخچاله! 🍄
پـاکت کاغذی، رطوبت مـوجود در بافت قارچها رو تا یک هفته حفظ مـیکنه،بدون اینکه کوچکترین تغییری در بافت و طعم قارچها ایجاد بشه🤩
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
1.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ایده جدید و جذاب برای برش هویج🥕
#ترفند_خلاقیت
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اگه روی لینک کلاهبرداری کلیک کردین این ویدئو رو ببینید
#کلاهبرداری
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه ژله مغزدار :
◗ ۲ لیوان شیر
◗ ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
◗ نوک قاشق چایخوری وانیل
◗ ۴ قاشق غذاخوری شکر
◗ ۱ بسته پودر ژله
◗ ۱ لیوان سرخالی آب جوش
◗ ۱ لیوان سرخالی آب سرد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از آشپزی آسان
2.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه برنج برای عطر و طعمش میخوای از برنج تازه استفاده کن ولی اگه برنج برای مجلسی بودنش میخوای از برنج کهنه استفاده کن.
⛔ منظور از برنج کهنه یعنی برنجی که مال کشت سال گذشته باشه تا برنجی که امسال کشت شده باشه .
❌برنجی که مال کشت پارسال باشه موقع پخت بهتر قد میکشه و ،شفته نمیشه در صورتی که برنج تازه رو اگه نتونی به موقع آبکش کنی شفته میشه .
❌برای بهتر قد کشیدن برنج موقع پخت یه لیوان آب سرد اضافه کنید تا بهش شوک وارد بشه و قد بکشه.
❌ برای شفته نشدن برنج از قابلمه مناسب بستگی به حجم برنجتون استفاده کنید تا جا برای قل خوردن برنج باشه و دون پاش بشه.
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f