6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_استراگانف به روش ساده 🤤✨
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۵ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
شیر: ۱.۵ پیمانه
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: ۱ عدد
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند #ترفند با جوش شیرین که خیلی کاربردیه✅
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه لبه پارچه لول میشه اینجوری سردوزش بزن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخای ماکارونی خوشگل و یه دست باشه
خورد نشه این کارو بکن
ترکیب اب و روغن و نمک که بجوش اومد ماکارونی را اینجوری داخل قابلمه کن
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پـاکت کاغذی بهترین وسیله
برای نگهداری قارچ در یخچاله! 🍄
پـاکت کاغذی، رطوبت مـوجود در بافت قارچها رو تا یک هفته حفظ مـیکنه،بدون اینکه کوچکترین تغییری در بافت و طعم قارچها ایجاد بشه🤩
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده جدید و جذاب برای برش هویج🥕
#ترفند_خلاقیت
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اگه روی لینک کلاهبرداری کلیک کردین این ویدئو رو ببینید
#کلاهبرداری
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه ژله مغزدار :
◗ ۲ لیوان شیر
◗ ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
◗ نوک قاشق چایخوری وانیل
◗ ۴ قاشق غذاخوری شکر
◗ ۱ بسته پودر ژله
◗ ۱ لیوان سرخالی آب جوش
◗ ۱ لیوان سرخالی آب سرد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه برنج برای عطر و طعمش میخوای از برنج تازه استفاده کن ولی اگه برنج برای مجلسی بودنش میخوای از برنج کهنه استفاده کن.
⛔ منظور از برنج کهنه یعنی برنجی که مال کشت سال گذشته باشه تا برنجی که امسال کشت شده باشه .
❌برنجی که مال کشت پارسال باشه موقع پخت بهتر قد میکشه و ،شفته نمیشه در صورتی که برنج تازه رو اگه نتونی به موقع آبکش کنی شفته میشه .
❌برای بهتر قد کشیدن برنج موقع پخت یه لیوان آب سرد اضافه کنید تا بهش شوک وارد بشه و قد بکشه.
❌ برای شفته نشدن برنج از قابلمه مناسب بستگی به حجم برنجتون استفاده کنید تا جا برای قل خوردن برنج باشه و دون پاش بشه.
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
هدایت شده از آشپزی آسان
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانومایی که از #غذاهای_تکراری خسته شدنُ درخواست ِ غــــــذاهای جدید با همون مواد در دسترس داشتن بیان اینجا😍👇
۴٠ مدل لقمه های نـونی مدرسه ای
۲٠مدل پلومخلوط خوشمزه 🍚
۵٠ مدل شام و ناهار ۱۵ دیقه ای🫔
۴٠ مدل ترشی و شور پاییزی 🫒
۴٠ مدل غذای نونی بدون گوشت
۴٠ مدل نون پفکیِ مغزدار🥙🥯
۲٠ مدل پیراشکی بدونِ فر🍩
۵٠ مدل ساندویچِ حاضری🌯
۳٠ مدل سوپ و آش پاییزی🍲
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
معدن آموزش غذاهای سه سوته و کم خرج همینجاست😍😋👆