موس انار بدون قالب برای شب چله 😊
این مقدار مواد مناسب قالب ۱۲ در ۲۰ سانت
مواد لازم :
مواد موس ( لایه صورتی ):
پودر ژله انار❤️ یک بسته
آب جوش🔥💧 نصف لیوان
شیر 🥛نصف لیوان
پودر قند🍚 یک قاشق غذاخوری
خامه 🥣۱۰۰ گرم (نصف بسته صورتی)
پنیر خامه ای کم نمک 🧀۱۰۰ گرم
(دوستانی که همیشه با پنیر خامه ای مشکل دارند، میتونند بجاش خامه بریزند )
مواد لایه سفید :
پودر ژله آلوئورا 🌱نصف بسته
آب جوش💧🔥 نصف لیوان
شیر🥛 نصف لیوان
✅ برای اینکه خامه و پنیر داخل ژله دون دون نشه یه مقدار ژله داخلش بریزید روون بشه بعد به کل مواد اضافه کنید
✅ برای اینکه بعد برش همینجوری لایه ها بهم بچسبه و جدا نشه باید هر لایه که نیم بند شد لایه بعدی رو خیلی خیلی اروم با قاشق روش بریزید و اجازه ندید که خیلی سفت بشه و لایه بعدش رو بریزید
✅ ژله هایی که با شیر درست میشه باید مخلوط پودر ژله و اب جوش به دمای محیط برسه و شیر همدمای محیط بهش اضافه بشه تا یکدست بشه و داخلش شیر نبره
#یلدا 💚
#شب_یلدا 🤍
#دسر_انار ❤️
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
هدایت شده از آشپزی آسان
1.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدا نزدیکه ، نبینم بیکار بشینی🤨
آموزش #پخت و #تزیین کیک و خامه کشی مخصوص یلدا مرحله به مرحله با کلیپ😍🎥
آموزش #دسرها و #کیک های یلدایی بدون فر😳😍👇
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
خامه قنادی نمیدونی چطور فرم بدی آموزش با ما 🍰🎂👍
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه سالاد خوشگل مخصوص شب یلدا
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده ۱ تکه
انار دون شده یه پیاله
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
ماست ۳ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه و پودر سیر🧂
لبوی پخته شده متوسط ۲ عدد
لبو رو بهتره ریز رنده کنید و برای اینکه سالاد موقع سرو توی ظرف آب نندازه، حتما حتما لبو رو فشار بدین و آب اضافیش رو بگیرین بعد روی سلفون صافش کنید.
برای خوش رنگ موندن لبو، اون رو خوب بشورین و اصلا پوستشو جدا نکنید و لبورو برش نزنید و بهتره سر و تهش رو هم نزنین. بعد پخت پوستش راحت جدا میشه.
#سالاد #یلدا #شب_یلدا
💫 هنر آشپزی و خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این گل کاملا مناسب هدیه دادن به تازه عروس داماد ها یا حتی میز یلدای خودتون میتونه باشه 😍🍉
(نکات نوشته شده درمورد میوه ها در کپشنپست قبلی مطالعه شود)
نکته اول
اول اسفنجرو خیس کنید بعد داخل گلدان قرار بدید (برای خیس کردن اصولی اسفنج کلمه اسفنجرو کامنت کنید)
نکته دوم
بیس کار باید کامل با هر برگی پوشونده بشه تا یه پس زمینه گرد وزیبا داشته باشیم و حتما برگ هایی که استفاده میکنید روجوری برش بزنید وبچینید تا یک بیس گرد تحویلتون بده
نکته سوم :
برای کاور گلدون از نمد استفاده شده تا بتونید راحت تر تا بزنید و ببندید اما همکارانی که کاغذ پیچی بلدن میتونن با کاغذ هم انجامش بدن
💫 هنر #آشپزی و #خانه_داری 💫
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi