#دسر_طالبی🍈
.
موادلازم :👇
طالبی متوسط : یک عدد
(برای مایع دسر ۵۰۰ گرم لازم داریم)
شیر : یک لیوان
پودر ژلاتین : ۴ قغ
شکر : نصف لیوان
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
وانیل : ۱/۴ قغ
رنگ خوراکی سبز : یک یا دو قطره
ژله طالبی یا آلوئهورا : نصف بسته (۵۰ گرم)
آبجوش : ۳/۴ لیوان
خلال بادام : برای تزئین
.
🔺قبل از ریختن مواد داخل قالب بهتره از صافی رد کنید🔻
#دسر_میوه_ای #دسر_تابستونی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظرف ژله ای درست کنید و یه خوشمزه جات خوشگل هم بریزید داخلش
#ترفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌با ایندورش برگ انگور رو به مدت ۲سال تو کالبینت بدونکپک زدن نگهداری کن❗️❌
مواد لازم کنسرو کردن برگ مو
آب معمولی۳لیوان
نمک ۴قاشق
سرکه سفید نصف پیمانه
❌❌حتما از شیشه درب فلزی استفاده کنید❌❌
❌❌دقت کنید اب رو تو شیشه به اندازه ای که نشون دادم پر کنید و درب رو کیپ کنید❌
❌❌شیشها رو تا نصفه در اب معمولی که تو قابلمه ریختید بزارید و بعد گاز رو روشن کنید تا ۲۰دقیقه بجوشه با شعله ملایم❌❌
❌❌بعد از ۲۰دقیقه شیشه ها رو اروم بردارید و به مدت ۱۲ساعت به صورت برعکس قراردهید اگر نشتی داشت زود استفاده کنید اگر نداشت تا یکسال تو کابینت میمونه❌❌
#ترفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی کرمدار😍
طعمش به ناپلئونی شبیهه ولی خوشمزه تر🤭حتما امتحانش کنید✨
مواد لازم:👇
خمیر هزارلای شیرینی ۱ بسته
نوتلا یا شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ ق چ
سس شکلات و توت فرنگی مقداری
کره و شکر برای روی شیرینی کمی
پودر قند کمی
نکات مهم:❌
☑️خمیر هزارلا رو دو سه ساعت قبل از استفاده بذارید داخل محیط تا کاملا یخ زدایی بشه
☑️دمای فر ۱۷۵ درجه به مدت بیست تا سی دقیقه میباشد. پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کنید تا روی شیرینی ها هم طلایی بشه
☑️نسبت مواد پنیری رو میتونید بسته به ذائقه تون تغییر بدید
☑️میتونید از توت فرنگی به جای سس شکلات و سس توت فرنگی استفاده کنید
☑️شیرینی هارو داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😅باقالی قاتوق غذای راحت و فوری بدون مواد اولیه خاص😆فقط اونم با ۳قلم مواد 👌کیا این غذای خوشمزه گیلانی رو امتحان کردن؟
لوبیا کشاورزی یامحلی پوست کنده حدودا ۲٠٠ گرم 🫘
سیر سه تاچهار حبه 🧄
شوید خشک یا تازه دوتا سه قاشق غذاخوری ☘️
آب حدود یکو نیم تا دولیوان 💦
تخممرغ یک عدد🥚
نمک، فلفل، زردچوبه🫙
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺#مرغ گریل مراکشی🌺
مواد لازم: برای این مقدار ادویه ۳ عدد سینه کامل یا یک مرغ کامل ۱ کیلویی، ادویه ها پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، زیره هر کدام ۱ ق چ، فلفل سیاه، فلفل سفید و فلفل قرمز و نمک نسبت به ذائقه تون اضافه کنید، آب ۱ لیمو، نصف پیمانه روغن زیتون یا معمولی
تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و به تکه های مرغ یا سینه مرغ که از وسط باز کردین بمالید ودر ظرف در دار ترجیحا برای ۱ شب یا حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار بدین، قبل از گریل کردن تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید ادویه های اضافه را از روی تکه های مرغ پاک کنید که موقع گریل کردن نسوزند و مرغها را روی حرارت متوسط بالا هر طرف ۵ دقیقه گریل کنید.
🌺نکته: به هنگام گریل کردن مرغها را با کفگیر فشار ندین چون آب آن خارج و باعث خشکی مرغ می شود. حرارت نباید کم باشد تا مرغ آب نیندازد.
بعد از پایان گریل ماهیتابه را از روی گاز برمی داریم و اجازه می دهیم مرغ ۵ دقیقه بماند بعد برش می دهیم.
برای سالاد کلم بنفش و سفید و هویج و کمی بادام زمینی
برای سس: ۲ ق غ کره بادام یا کره بادام زمینی + ۱ ق غ روغن کنجد+ ۱ ق غ روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و قبل از سرو روی مرغها می ریزیم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ترشی گوجه تبریزی با طعم متفاوت و عالی
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود فیلوکاپ سبزیجات 🥦
مواد لازم:
خمیر یوفکا
گوجه گیلاسی
پیازچه نصف پیمانه
خامه رقیق شده ۱ پیمانه
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
کف قالب را چرب کرده خمیر یوفکارا به اندازه مربع های یکسان برش زده و مانند فیلم ۲ لایه در هر قالب قرار میدهیم
پنیر فتا را خمراه با خامه،پیازچه،تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا ترکیب یکسانی به دست آید
سپس داخل خمیر ها را با مواد پر میکنیم و بر روی آن گوجه گیلاسی قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
نوش جان♥️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi