14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله مورب 🍭
مواد لازم :
ژله با طعم دلخواه
(من ۵ رنگ استفاده کردم)
بستنی وانیلی
آب جوش
آموزش #آشپزی و کیک پزی گندم
@amoozesh_ashpazi_cake ♥️
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کاپ_کیک_زبرا 😋🍫
✅ تخم مرغ: 2 عدد
✅ شکر: 70 گرم
✅ آرد: 100 گرم
✅ شربت بار: نصف قاشق غذاخوری
✅ روغن مایع : 40 گرم
✅ بکین پودر: نصف قاشق مرباخوری
✅وانیل : یذره
🍫پودرکاکائو: مقداری
⭕️قالب پای سیب: 3 عدد
🩵 ابتدا تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۸ دقیقه میزنیم
💜در ادامه شربت بار+روغن اضافه میشه
💛 بعد مخلوط آرد و بکین پودر اضافه میشه
🧡 طبق فیلم قیف میزنیم
🔥حتما ۱۰ دقیقه قبل فریا توسترتونرو روشن کنید
🌡دمای فر: بین 170 تا 190
🌡دمای توستر: بین 150 تا 165
⏰تایم پخت حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
دوستان عزیزمدمای فرها و توسترها متفاوت طبق
تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید
نوش جانتون
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_پائیزی
بلغورگندم دولیوان
نخود یک لیوان
لوبیا نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازن
پیاز دوعدد
سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم
آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان
عصاره قلم یک تکه
گوشت گوساله ۳۰۰گرم
گوجه ۴عدد
پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه
تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم
من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍
📌نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📌#خلال_پسته رو با این تکنیک درست کنید عالی میشه
⚜اینجوری بصرفه تره☺️
#ترفند
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش #سماق_پلو 😋😍
سماق پلو امتحان كردى؟🤌🏻
اگه امتحان نكردى اينبار كباب درست كردنى اين رسپى رو امتحان كن از عطر و طعم سماق و زعفرونى كه با پلو دم ميكشه نگم برات😋😋
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سير ٢حبه
نمك و فلفل و پول بيبر و پاپريكا و سماق ١ ق م
زعفرون
برنج ٢_٣ پيمانه
سماق براى روى برنج
زعفرون دم كرده
كره اب شده
🔺حتما اب پياز رو بگيرين و به گوشت اضافه كنين
🔺نيم ساعت به گوشت تو يخچال است اخت بدين و بعد قلقلى كنين و تو مخلوط روغن و كره سرخشون كنين
🔺برنج رو زنده ابكش كنين
همه ى مراحل تو ويديو هست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان توری
🍢🍢🍢🍢
مواد لازم:
کره ۲۰گرم
عسل ۱ ق غ
زعفران یک چهارم ق چ
کنجد ۵۰ گرمنصف پیمانه
شکر ۱۰۰ گرمنصف پیمانه
پودرهل یک چهارم ق چ
آردسفید ۱ ق غ
خامه صبحانه یک و نیم ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜#دسر_دورنگ
📍مواد لازم:
🥛شیر دو و نیم لیوان
🥄شکر یک سوم لیوان
🍫پودر کاکائو ۱ ق م
🧁خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🥣پودر ژلاتین ۲ ق غ + نصف لیوان آب سرد
🍪بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
🥄وانیل خالص نوک ق چ (وانیل شکری نصف ق چ)
🔻طرز تهیه:
شیر، شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت ملایم میذاریم تا یکدست شه، لازم نیست بجوشه. خامه همدمای محیط رو با کمی از دسر ترکیب میکنیم و بعد به دسر اضافه ش میکنیم که خامه نبُره.
ژلاتین رو با آب سرد ترکیب میکنیم چند دقیقه که بمونه اسفنجی میشه و میذاریم روی بخار کتری تا کاملا روون شه و به مواد اضافه میکنیم. بیسکوییت پتی بور پودر شده رو هم اضافه میکنیم و در آخر که هم زدیم و یکدست شد وانیل میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
اگه دوست داشتین دو رنگ شه مثل من کمی از دسر رو با پودر کاکائو ترکیب کنین و بریزین کف قالب و ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین تو یخچال نیم بند شه بعد بقیه دسر رو روش بریزین و بذارین حداقل ۴-۵ ساعت تو یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥙سمبوسه
.
برای دونفر 👇
خمیریوفکا یا نان لواش :
۱۰ ورق سایز ۸ در ۲۴ سانتیمتر
۱۰ گرم کره
۵ عدد قارچ نگینی شده
نصف فلفل دلمه نگینی شده
۴ عدد کوکتل مرغ نگینی شده
ادویه ها : نمک ، پاپریکا ، آویشن
۴ قغ پنیر پیتزا
#سمبوسه #سمبوسه_خونگی #شام_فوری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi