eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
رنگين كمان مواد لازم : ٧ رنگ ژله من از اين رنگ ها استفاده كردم پرتغالي ليمويي تمشك توت فرنگي بلوبري آلبالو آلوئه ورا هركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بسته پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري بستني وانيلي كوچولو ٢ عدد طرز تهيه : اول از همه براي پر كردن قلب هاي موجود در كف قالب بايد ٥ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه. ٥ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدي) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشن با فرچه ي آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم،حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار. بعد ژله هارو داخل يه ظرفي مث ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه هاي قلبي رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر (من هميشه واسه درست كردن ژله هايي كه طبقه اي هست و زمان ميبره يك طبقه از فريزر رو خالي و از همونجا استفاده ميكنم تا زودتر ببندن) ٥ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن. بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم و ميزاريم خوب خنك بشه(تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه) چون اگه خنك نشه وقتي بستني رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دوطبقه ميشه. بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين. وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستي. بعد لايه بعدي ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه. و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر... واسه طبقات رنگي از اضافه ي پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم. هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه وگرنه وقتي رو لايه بعدي ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شد تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجبه نكنين. و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين(آب جوش نه) بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد. نكته : بجاي بستني از شير و خامه هم ميتوني واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولي جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين. نكته ٢ : وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله پنج الي ١٥ دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤌🏼🤩 بدون و برقی 🌺مواد لازم : آرد شکر روغن مایع تخم مرغ وانیل پودر کاکائو https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
🍵ایده تزیین ماست و خیار https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ طعمدار تنوری مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳ عدد ماست ۳ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸