16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شكم پر گيلاني بدون گوشت و مرغ
بادمجون قلمي
گوجه
گردو سابيده (قديما با سنگ ميسابيدن تو نمكار اما من با خردكن پودر كردم ي كم زير دندون بياد كه سليقه اي ميتونيد ميكس كنيد )١/٥ليوان
پياز رنده شده يك عدد
چند حبه سير
.سبزي معطر (نعناع،خاليواش(كودكوتو)و چوچاق سابيده
اگر نداشتيد نعناع و جعفري بزنيد
(مامان من هميشه ميگه اگر سبزي ها رو نداشتيد و دلار داشتيد ي قاشق دلار بزنيد چون همه سبزي هاي معطر داخلش هست )
رب انار (اندازش به سليقه خودتون )
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد خوشمزه 🍃
چیپس
گوجه
پیازچه
پیاز قرمز
فلفل سبز
لیمو
نمک
ترکیبش خیلی عجیب غریب خوشمزه میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥تزيين كاپ كيك با گل رز #كيك
به علاقه مندان فوروارد كن ❤️
#شیرینی_آلمانی
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_مارمالادی
مواد لازم:
آرد ۶۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
عسل ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یا فروتفیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا پوک شود سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید مجدد هم بزنید در حد مخلوط شدن.
عسل و شیر را هم اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم بزنید در آخر آرد را کم کم در چند مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید نیازی به ورز دادن یا هم زدن زیاد نیست خمیر تقریبا چسبناکی بدست میاد بعد از استراحت در یخچال درست میشه.
خمیر را یکی دوساعت داخل یخچال استراحت بدید و بین کیسه فریزر یا کاغذ روغنی به ضخامت دو میل باز کنید و کاتر بزنید میتونید یکمم آرد پاچی کنید البته خیلی کم که به کیسه فریزر نچسبه بعد آروم شیرینی ها را داخل سینی که بهتر کاغذ نسوز انداخته باشید بچینید با دقت این کارو انجام بدید که دفرمه نشن.
شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه بپزید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
#نیمرو
اینجوری بپز عالیه😋😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#بادمجان_پلو
مواد لازم:
بادمجان:3عدد
پیاز :2عددمتوسط
برنج:سه پیمانه
گوجه فرنگی:3عدد
رب گوجه:1ق غ
سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم)
سیر :2حبه
نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم
گوشت چرخ شده300 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi