eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزس 😋😍 کیک مرغ ، راحت و خوشمزه ، مناسب مهمونی ها و دورهمی ها✅ موادلازم سینه مرغ. یک عدد کوچک نون تست. ۸ تا ۱۰ عدد خیارشور. ۳ تا ۴ عدد جعفری خرد شده. ۳ ق غ پیازچه در صورت دلخواه. ۳ عدد گردو. ۵ عدد ترکیب سس : پنیرخامه ای ۲ ق غ ماست. ۳ ق غ سس مایونز. ۳ ق غ فلفل سیاه و آویشن. مقداری اگه نیاز بود کمی نمک هم با مواد ترکیب کنید. کیک مرغ بهتره حداقل ۳ ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد نوش جان کنید کناره های نون تست رو برای کاور کیک مرغ نیاز داریم ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین کیک با شکلات و بصورت وارونه 😍🍫🎂 ایده خیلی قشنگیه💯 ولی باید موقع برگردوندن کیک مواظب باشید❌ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Caramel cold foam|فوم سرد کاراملی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: برای درست کردنش فقط نیاز به دوشات اسپرسو ☕️داری و‌ یه شات آبِ سرد💧 که باید با قهوه مخلوط کنی. ۲ ق غ خ سس کارامل یا سیروپ کارامل🍮 رو با ۱/۳ لیوان شیر سرد🥛 با همزن شیر بزن تا فوم دار بشه ، بعدم یه ماگ گوگولی بردار ، یخ بریز🧊 ترجیها زیاد قهوه و بعد هم فوم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی مخصوص مهمون👍❤️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلچسب ترین روش طبخ بادمجون همینه 🤤😍👌 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش صحیح نگهداری خرما شیره دار • اگه بخوای همیشه خرمایی که خریداری کردی تازه و با کیفیت بمونه این پست رو حتما ببین و ذخیره کن🥰👌🏼👌🏼 🌴خرما ها معمولا دو نوع هستن : ۱- خرمای شیره دار و تر (این خرما منظورم رطب نیس که رطوبت بالا داشته باشه ،خرمایی که رطوبتش کاملا گرفته شده و از خودش شیره پس داده و نرم شده) ۲_خرمای خشک ، خرمایی که شیره دار نباشه (مثل چیپس خرمای پیارم خرمای زاهدی،بِرِیم ،دِیری، چیپس خرمای سعمران، پیارم ،مجول و ...) 💥شیوه نگه داری هر دو نوع خرما باهم متفاوت هست ۱-خرمای شیره دار و نرم باید در فضای معتدل خونه و آشپزخونه (در کابینت آشپزخونه ) و بصورت دربسته نگه داری بشه ۲-ولی خرمای خشک حتما حتما در یخچال و یا فریزر باید نگه داری بشه چون خیلی سریع سوسه و حشره میزنه. _______________ امیدوارم که این مطالب واسه شما عزیزان مفید بوده باشه و همیشه از تغذیه سالم شاداب برخورد باشید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi