13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜#ژله_سایه_روشن
♦️ژله به رنگ قرمز نصف بسته
ژله آلوئه ورا یک بسته
♦️این مقدار برای ۴ تا جام میشه
ژله ها رو طبق دستور درست کنید و
حتما روی بخار کتری هم بزنید تا
ذراتش کاملا حل بشه و شفاف
بشه.
✅اول به اندازه ی یک سوم ظرفیت
جام از ژله قرمز رنگ بریزید و بذارید
یخچال تا ببنده.
✅بعد از ژله ی آلوئه ورا در حالیکه
گرم هست بریزید روی ژله ی قرمز
تا نصف جام ها رو پر کنه.
✅پس حواستون باشه ژله داغ
نباشه وگرنه ژله ی قرمز توش کاملا
حل میشه ولی اگر فقط گرم باشه
یک مقدار از سطح ژله ی قرمز حل
میشه وحالت سایه روشن ایجاد
میکنه.
✅بعد جام ها رو دوباره داخل
یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه.
✅بعد از نیم بند شدن بقیه ی ژله
ها رو هم بریزید تا جام ها پر بشه و
بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
✅وقتی نیم بند شد با چنگال هم
بزنید تا توش حباب بیفته.
درنهایت بذارید یخچال تا کامل ببنده.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #کیک_لازانیا 😋😍
کیک لازانیا ایده مناسبی هستش خصوصا برای تولدُ مهمونی ها😎 سرو کردنش خیلییییییییی راحت تره😍
مواد لازم:
_ورقه لازانیا (یک بسته)
_ پیاز
_گوشت چرخ کرده
_فلفل دلمه
_رب گوجه
_قارچ
_ادویه جات
برای سس بشامل:
_۱۵ گرم کره
_۱ قاشق غذاخوری سر پر آرد
_ یکو نیم لیوان شیر
_۱ قاشق غذاخوری خامه صبحانه سر پر
_نمک فلفل آویشن مقداری
۱. کف قالب سس بشامل بریزید که از سوختن و چسبیدن یا خشک شدن جلوگیری میکنه...
در فر گازی ١٨٠ درجه از قبل گرم شده، طبقه وسط، حدود بیست دقیقه بذارید بپزه.
سس بشامل به غیر از لازانیا در غذاهای دیگه هم کاربرد داره و نقش زیادی تو طعم و بافت لازانیا داره. غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه.
.
بدون سس بشامل هم میشه لازانیا درست کرد اما بهتون پیشنهاد میکنم حذف نکنید.
توضیحات و نحوه ی رول کردن تو فیلم مشخصه و مقدار مواد سلیقه ای هستش😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_سیب_زمینی 🥔🥙
با چندتا مواد ساده ي غذاي جذاب بساز
🥰✌️
🔸مواد لازم
٢عدد سيب زميني پخته درشت (٦عدد كوچيك)
٣/٤پيمانه نشاسته ذرت
٣٠گرم كره
١ق چ نمك
🔸مواد گوشتي پاي سيب زميني
پياز
گوشت چرخكرده
فلفل دلمه هاي رنگي
نمك فلفل سياه
رب گوجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرانچی ترد
4 عدد سیب زمینی متوسط
1 لیوان نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_نوتلا_پنیری 😋😍
کیک نوتلا : 👇
آرد : یک و ۳/۴ پیمانه ، ۲۶۰ گرم
پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه ، ۴۰ گرم
بکینگپودر : یک قغ
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
وانیل : ۱/۲ قچ
کرم نوتلا : ۴ قغ سرپر
روغن : ۳/۴ پیمانه ، ۱۵۰ گرم
ماست پرچرب : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
.
موادپنیری :👇
پنیرخامهای : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۳ قغ
نشاسته ذرت : یک قغ
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : ۱/۲ قچ
.
🔺سایز قالب ۲۰
🔺برای پخت این کیک اول فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر بزارید و بعد از ۲۵ دقیقه دمای فر رو تا ۱۶۰ درجه کاهش بدین و ۱۵ دقیقه دیگه هم زمان بدین ، بعد با سیخ چوبی وسط کیک رو تست کنید ، اگر خام بود ۱۰ دقیقه دیگه هم زمان بدین
🔺حتما اجازه بدین کیک هم دمای محیط بشه بعد برش بزنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#کتلت_مرغ
مواد لازم :
سينه مرغ چرخ شده
پیازچه
جعفری
پودر سوخاری
تخم مرغ
زردچوبه، پولبیبر
پودرسیر، آویشن، پاپریکا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک موزی با این رسپی چیز دیگست👌🏼
یک بار امتحانش کن
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ ق غ
وانیل نوک ق چ
موز ۱ عدد
آرد ۱ لیوان
بکینگ پودر نصف ق چ
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
👩🏻🍳آموزش #کلوچه_نوستالژی 😋😍
امروز اومدم با یه کلوچه خوشمزه و خوش طعم با یه طعم نوستالژی
امیدوارم درست کنی و لذت ببری🤤🤤
✅️مواد لازم:
🥯یک عدد تخم مرغ
🥯شکر ۹۰ گرم(نصف لیوان )
🥯روغن ۹۰ گرم(نصف لیوان)
🥯شیر ۵۰ گرم(یک سوم لیوان )
🥯آرد۱۹۰ گرم(یک و نیم لیوان)
🥯گلاب دو و نیم قاشق غذاخوری
🥯وانیل و پودر هل هر کدام نصف قاشق چایخوری
🥯بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
🥯عسل دو قاشق چایخوری
🥯کنجد بدلخواه و برای تزیین
✅️طرز تهیه:
🥯همه ی مواد رو جز آرد و بکینگ پودر با هم ترکیب کنید و هم بزنید
🥯در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و تمام
🥯داخل قیف ریخته و در سینی فر پایپ کنید و کنجد بپاشید
🥯فربرقی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه
فر گازی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدی زرشک های رستورانی چه خوشرنگن
توی این پست راز و رمزش رو بهت میگم
#ترفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi