eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت لوبیا غذای کاشان 💝 موادی که نیاز داریم:👇 گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم (قلم و ماهیچه هم‌میتونید بریزین) پیاز ۲ عدد متوسط نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان دنبه گوسفندی ۵۰ گرم دارچین م.ل برنج ۳ پیمانه نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش شوید تازه ۱۰۰ گرم زعفران دم‌کرده م.ل سیب زمینی برای ته دیگ نکات لازم :❌ اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید . اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید . از چوب دارچینم‌ می تونید اخرای پخت استفاده کنید . 🌺 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏ ‬‏ترشی انبه مخصوص انبه کال یا سبز رو پوست میگیریم و خلالی خرد میکنیم نمک و زردچوبه که زدیم و به مدت یه روز میزاریم تو سبد تا آب ترشش خارج شه ادویه ترشی که شامل فلفل سیاه گلپر تخم کشنیز سیاه دونه روغن برای اینکه خراب نشه میزاریم روی گاز یه جوش خورد خاموش کنید خنک که شد بزارید تو شیشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آموزش کلوچه فومن اصیل گیلانی 🧇 موادلازم برای خمیر: 🌱شیر ولرم۱لیوان 🌱آرد قنادی۳۵۰گرم معادل ۲/۵لیوان سرخالی 🌱خمیر مایه۱ق غ خ 🌱شکر۵ق غ خ (۱ق غ خ برای خمیر مایه و۴ق غ خ برای خمیر) 🌱کره۵۰گرم 🌱تخم مرغ۱عدد 🌱نمک۱/۲ق چ خ 🌱روغن مایع۳ق غ خ 🌸موادمیانی: 🌱آرد قنادی تفت داده شده۱لیوان۱۲۰گرم 🌱۴۰گرم گردو خردشده۴ق غ خ 🌱۲۰گرم روغن مایع ۳ق غ خ 🌱۴۰گرم پودرقند یا شکر اسیاب شده۴ق‌غ‌خ 🌱کره۵۰گرم 🌱پودردارچین۱ق چ خ 🌱پودرهل۱/۲ق چ خ 🌱آب کمی 🌱زرده تخم مرغ یک عدد و کمی زعفران و کنجد برای رومال 🌸نکات: 🌱به اندازه ای آب به مواد میانی اضافه کنید که خمیری بشه و جمع 🌱پودر جوز هندی هم میشه زده عالیه 🌱دمای فرگازی۲۰۰درجه به مدت۱۵دقیقه وفر برقی۱۸۰ 🌱بیشتر از یه ربع نزارید خشک میشه 🌱بعد پخت از دما افتاد روشو بپوشونید خشک نشه 🌱یکدست مهر بزنید تا یکدست پف کنه 🌱شیارهای عمیق ایجاد کنید تا شکلش بعد پف از بین نره 🌱حتما فر یه ربع از قبل گرم شده باشه از آخر چند دقیقه گریل بزنید تا روشم طلایی بشه 🌱برای بدون فر هم میتونید از فر دستساز استفاده کنید فقط در قابلمه فویل بزارید تا طلایی بشه 🌱خمیر۱تا۱/۳۰درجای نسبتا گرم استراحت کنه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه بهتر از اینم داریم که خودمون تو خونه با یک کیلو نعناع کلی عرق نعناع خونگی و خالص درست کنیم پس شما هم دست به کار بشید و این خوشمزه پر فایده را درست کنید😃 ✅نکته ای که هست اینه که بهتره از نعناع بومی برای این کار استفاده بشه که عطر بهتری داره، اگر نبود همون نعناع معمولی خودمونم خوبه. ✅رنگ این عرق نعناع مثل بیرونیها سفید و شفاف نیست و این خاصیت خونگی بودنشه. ✅این عرق نعناع دا داخل شیشه تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید، چون هیچگونه مواد نگهدارنده ای نداره. ✅میتونید عرق نعناع را در مقدار کم درست کنید تمام که شد دوباره تازه درست کنید، چون همیشه در طول سال نعناع در بازار موجوده و مثل گل محمدی نیست که فصلی باشه. ✅ حواستون باشه به محض تبخیر شدن کامل آب نعناع ها شعله را خاموش کنید که ته نگیره و عطر عرق نعناع از بین نره 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi