22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت لوبیا غذای #سنتی کاشان 💝
موادی که نیاز داریم:👇
گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم
(قلم و ماهیچه هممیتونید بریزین)
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ
لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
دارچین م.ل
برنج ۳ پیمانه
نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش
شوید تازه ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده م.ل
سیب زمینی برای ته دیگ
نکات لازم :❌
اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید .
اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید .
از چوب دارچینم می تونید اخرای پخت استفاده کنید . 🌺
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی انبه مخصوص #جنوب
انبه کال یا سبز رو پوست میگیریم و خلالی خرد میکنیم نمک و زردچوبه که زدیم و به مدت یه روز میزاریم تو سبد تا آب ترشش خارج شه
ادویه ترشی که شامل فلفل سیاه گلپر تخم کشنیز سیاه دونه
روغن برای اینکه خراب نشه
#ترشی
میزاریم روی گاز یه جوش خورد خاموش کنید خنک که شد بزارید تو شیشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش کلوچه فومن اصیل گیلانی 🧇
موادلازم برای خمیر:
🌱شیر ولرم۱لیوان
🌱آرد قنادی۳۵۰گرم معادل ۲/۵لیوان سرخالی
🌱خمیر مایه۱ق غ خ
🌱شکر۵ق غ خ (۱ق غ خ برای خمیر مایه و۴ق غ خ برای خمیر)
🌱کره۵۰گرم
🌱تخم مرغ۱عدد
🌱نمک۱/۲ق چ خ
🌱روغن مایع۳ق غ خ
🌸موادمیانی:
🌱آرد قنادی تفت داده شده۱لیوان۱۲۰گرم
🌱۴۰گرم گردو خردشده۴ق غ خ
🌱۲۰گرم روغن مایع ۳ق غ خ
🌱۴۰گرم پودرقند یا شکر اسیاب شده۴قغخ
🌱کره۵۰گرم
🌱پودردارچین۱ق چ خ
🌱پودرهل۱/۲ق چ خ
🌱آب کمی
🌱زرده تخم مرغ یک عدد و کمی زعفران و کنجد برای رومال
🌸نکات:
🌱به اندازه ای آب به مواد میانی اضافه کنید که خمیری بشه و جمع
🌱پودر جوز هندی هم میشه زده عالیه
🌱دمای فرگازی۲۰۰درجه به مدت۱۵دقیقه وفر برقی۱۸۰
🌱بیشتر از یه ربع نزارید خشک میشه
🌱بعد پخت از دما افتاد روشو بپوشونید خشک نشه
🌱یکدست مهر بزنید تا یکدست پف کنه
🌱شیارهای عمیق ایجاد کنید تا شکلش بعد پف از بین نره
🌱حتما فر یه ربع از قبل گرم شده باشه از آخر چند دقیقه گریل بزنید تا روشم طلایی بشه
🌱برای بدون فر هم میتونید از فر دستساز استفاده کنید فقط در قابلمه فویل بزارید تا طلایی بشه
🌱خمیر۱تا۱/۳۰درجای نسبتا گرم استراحت کنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی
#عرقیجات_خانگی
#عرق_نعنا
مگه بهتر از اینم داریم که خودمون تو خونه با یک کیلو نعناع کلی عرق نعناع خونگی و خالص درست کنیم
پس شما هم دست به کار بشید و این خوشمزه پر فایده را درست کنید😃
✅نکته ای که هست اینه که بهتره از نعناع بومی برای این کار استفاده بشه که عطر بهتری داره، اگر نبود همون نعناع معمولی خودمونم خوبه.
✅رنگ این عرق نعناع مثل بیرونیها سفید و شفاف نیست و این خاصیت خونگی بودنشه.
✅این عرق نعناع دا داخل شیشه تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید، چون هیچگونه مواد نگهدارنده ای نداره.
✅میتونید عرق نعناع را در مقدار کم درست کنید تمام که شد دوباره تازه درست کنید، چون همیشه در طول سال نعناع در بازار موجوده و مثل گل محمدی نیست که فصلی باشه.
✅ حواستون باشه به محض تبخیر شدن کامل آب نعناع ها شعله را خاموش کنید که ته نگیره و عطر عرق نعناع از بین نره
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi