9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله ی تک نفره در لیوان یکبار مصرف
༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫◠༫
مواد لازم:
پودر ژله ی آلوئه ورا 🌱
شیر یا بستنی🥛
پودر ژله ی هلو🍑
هلو🍑
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد مجلسی
𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼𖠇𖡼
مواد لازم:
خیار🥒
کاهو🥬
گوجه گیلاسی🍅
هویج🥕
کلم بنفش💜
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرایتالیایی
شیر: یک ونیم لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر ژلاتین: ۲ق.غ
خامه صبحانه: ۱بسته
آب سرد: نصف لیوان
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
⭕️اضافه وزن داری و هیچی نمیتونی بخوری؟😕
⭕️هرچی بخوری زود چاق ترت میکنه و عذاب وجدان میگیری؟😔
⭕️نمیتونی هیچ خوراکی بخوری و کلافه شدی؟😣
👇پس جای تو اینجاست‼️😃
یه خوراکی عالی برات آوردم که نه تنها چاقت نمیکنه ، بلکه باعث چربی سوزی هم میشه!!!🔥🤩
پس منتظر چی هستی !!؟؟؟؟
بیا و خودت ببین 😍
👇✨️👇✨️👇✨️👇✨️👇
https://eitaa.com/joinchat/3948085827C01e2963f72
☝️🔥☝️🔥☝️🔥☝️🔥☝️
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحونه_لاکچری😋😍
یک لقمش اینقدر میچسبه بهت که تا تهش و میخوری و تمومش میکنی سریع 🤤
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #شیرینی_شربتی 😍😋
🔹مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲/۵ پیمانه
ماست ۲/۳ پیمانه
روغن ۵ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۲ ق م
زعفران غلیظ دم کرده ۱ ق م
🔹مواد لازم برای شربت
شکر ۱ پیمانه
آب نصف پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
زعفران غلیظ دم کرده
هل
آب لیمو چند قطره
🔹از پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید
🔹برای تهیه شربت بعد از جوشیدن ۵ دقیقه زمان دهید تا شربت کمی غلیظ شود
🔹 خمیر شیرینی را استراحت دهید
🔹آرد اضافی به خورد خمیر ندهید اگر لازم بود با دست چرب شده خمیر را جمع کنید
🔹شیرینی را به هر شکل و سایزی دوست داشتید برش بزنید یا طرح بدهید
🔹اگر طرح گیس را انتخاب کردین ابتدا و انتهای آن را فیکس کنید تا در زمان سرخ شدن باز نشود
🔹در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شود
🔹 شیرینی را در روغن زیر و رو کنید تا تمام قسمت ها یکدست پف کند
🔹در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه میتوانید شیرینی را آماده کنید
🔹 بلافاصله بعد از پخت شیرینی را به شربت انتقال دهید تا شربت را جذب کند برای جذب شهد به هر شیرینی ۵ تا ۶ دقیقه زمان بدهید
🔹از شیرین کننده های دیگر مثل سس شکلات یا عسل یا پودر قند میتوانید به جای شربت استفاده کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi