هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
💸 پیام_ناشناس👤
سلام ببخشید مزاحم شدم یه کانالیو قبلا گذاشته بودین کار در منزل با گوشی داشت خیلی عالی بود میشه یبار دیگه بزارین گمش کردم 😩
👀 بفرما عزیزم :
@.Daramad_ba_Mobile
👆
تاتلی نوزینه شیرینی ترکیه ای
مواد لازم:
کره یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق 200 گرم
روغن مایع 1 استکان کمرباریک ترک معادل 80 گرم
شیر1 لیوان معادل 200 میلی لیتر
ارده 1 لیوان
بکینگ پودر 2.5 ق چ خ
سرکه سیب یا انگور2 ق غ خ
گردوی درشت خرد شده 1 لیوان
ارد تقریبا 3.5 لیوان معادل 385 گرم
برای شربت:
اب 3 لیوان معادل 600 میلی لیتر
شکر 2.5 لیوان معادل 450 گرم
شیره انگور 1 استکان کمرباریک ترک
اب لیموی تازه5_4 قطره
طرز تهیه شربت: ابتدا اب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد. وقتی جوشید اب لیموی تازه را اضافه کنید و بذارین 15 دقیقه اروم جوش ریز بزنه تا غلیظ بشه و قوام بگیره. وقتی کمی از داغی افتاد شیره انگور را هم اضافه و مخلوط کنید و بذارین کنار تا سرد بشه.
طرز تهیه خمیر تاتلی:ابتدا کره و روغن را اروم با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه.سپس شیر و سرکه را اضافه و مخلوط کنید و بعد هم ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه. بعد ارده و گردوی خرد شده را اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه.اگه خیلی چسبنده بود کم کم ارد اضافه کنید تا نرم و لطیف بشه. داخل ظرف یا قالب را با روغن خوب چرب کنید و خمیر
و خمیر تاتلی را داخل قالب باز کنید و با چنگال روی خمیر شیار بزنید. و در فر 180 درچه قرار بدین تا زمانی که روی تاتلی طلایی بشه. قوتی تاتلی کاملا سرد شد شربت را روی تاتلی ریخته و بذارین تا کامل جذب بشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه
میتونه همینقدر دلچسب باشه🤤
کره و شکر و دارچین رو مخلوط کن و بزن روی تست بعد هم توی تابه سرخش کن🍞
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ژلهای
✅پودر ژله در طعم دلخواه نصف پاکت
آبگرم نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
تخم شربتی به مقدار دلخواه
گلاب یک قاشق غذاخوری
شکر یک الی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
✅در مرحله اول ژله هارو با نصف لیوان آبگرم مخلوط میکنیم میگذاریم یخچال تا نیم بند بشن.
✅در مرحله دوم تخم شربتی هارا خیس میکنیم تا ژله ای بشن
✅در مرحله سوم داخل یک لیوان آبسرد یک الی دو قاشق شکر و گلاب میریزیم
در مرحله چهار تخم شربتی را به آبسرد اضافه میکنیم
✅در مرحله پنجم ژله نیم بند شده را داخل مخلوط آبسرد و تخم شربتی میریزم خوب هم میزنیم و انتقال میدیم به ظرفی که میخوایم داخلش سرو کنیم .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کشمشی مدرسه 😍
این کیک مثل کیک های بازاری درست میشه خیلی راحت و سریع درست میشه
مواد لازم:تخم مرغ سه عدد،ماست دو ق غ،روغن،مایع یک سوم لیوان،شکر دو سوم لیوان
آرد یک و نیم لیوان،بکینگ پودر یک و نیم ق چ،وانیل نوک ق چ،کشمش دو ق غ،گردو کمی،زعفران دم کرده یک ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله فنجونی
این مدل ژله ها ایده ی خوبیه واسه جشن و مهمونی و تولد بچه ها 🤌😍
فقط چند تا نکته بگم که از فنجون بزرگ استفاده کنید که قشنگ دربیاد این برچسب هارو هم از لوازم تحریر گرفتم 😍
فنجون رو حتما چرب کنید و وقتی خواستین برگردونید چند ثانیه بذارید تو ظرف آب گرم بعد براحتی درمیاد 🤌🤩
و اینکه هر بسته ژله رو فقط با یه لیوان آب جوش حل کردم 🤌
پشت برچسب ها هم خلال دندون رو با چسب محکم کردم که خوب روی ژله بمونه فوق العاده کار راحتیه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
20.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدون شکلاتی
اول ازهمه شکلاتتون رو روی بخار کتری آب کنید یه مقداری از شکلاتا که آب شد بردارین از روی کتری و هم بزنید تا کاملاً آب شن . بریزید داخل لیوان لیوان یکبار مصرف و بذارین داخل یخچال تا ببنده این کارو دو مرتبه تکرار کنید. تا بستن لایه اول میریم برای درست کردن مواد داخل دسر اول بیسکوئیت ها رو خرد کنید، برای مواد میانی، یک و نصف پیمانه شیر، ۱/۲ شکر و سه قاشق غذا خوری نشاسته ذرت و یک قاشق پودر نسکافه رو مخلوط کنید روی گاز هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه بعد بذارین کاملاً خنک شه و از اینجا به بعد مراحل رو مثل ویدیو درست کنید ...
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۴۰۲/۹/۲۲
🌻صبح آمده دفتر اين زندگى را باز کن
🌼زيستن را با سلام تازه اى آغاز کن
🌻گل بخند و گل شنو در گلشن اين بوستان
🌼زندگی را با عشق تازه ای آغاز کن
🌻درود بر شما
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کیک*
#بدون_فر
[مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر یک و یک سوم لیوان
آب نصف لیوان کمتر
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
کنجد به اندازه دلخواه
*فر دست ساز*
قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi