eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش کره بادام زمینی🍓 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنیکرز رژیمی😁 خرما ۲ لیوان گردو یا هر مغزی که دوست دارید ۱ لیوان شکلات تلخ پودر نارگیل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده رژیمی با طعم نوتلا😍 مواد لازم : کره فندوق ۱۰۰ گرم پروتئین وی ۵۰ گرم عسل یا شیره انگور ٣ ق غ شیر گياهى ٣ ق غ پودر کاکائو ٢ ق غ فندوق ۴۰ گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی فندقی خیلی خوشمزه و آسون🌰✨ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به راحتی کیک دستپخت خودتو تزیین کن😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نان دلربا نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر  پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع  یه قاشق زنجبیل  رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم  ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده ‌داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می  کنیم. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهوه دالگونای مخصوص یخ قهوه فوری آبجوش شکر 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاتمر ترکیه خوشمزه س ولی خیلی راحت تره مواد لازم برای ۱ کاتمر ۲ ورق خمیر باقلوا ۵۰ گرم کره آب شده ۲_۳ قاشق غذاخوری سرشیر ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر پسته ۱/۲ قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن هر طرف ۱_۲ دقیقه با حرارت متوسط 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری یه قوطی شیر عسلی رو به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنین ۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین ۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین کمی بادام زمینی رو خرد کنین شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.پیراشکی ‌‌ آرد شیر شکر خمیر مایه کره تخم مرغ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خامه ای😍😋 مواد لازم: کره 🧈۵۰ گرم آب💧 ۱ پیمانه شکر🍚 ۱ ق غ( من بیشتر میریزم چون دوست دارم یکم نونم شیرین تر باشه) نمک🧂 ۱ پنس آرد🥡 ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۴ عدد بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ وانیل🌸 ۱/۴ ق چ ❌بذارین خمیر یکم از داغی بیفته بعد تخم مرغا رو اضافه کنین ❌من از دو مدل ماسوره استفاده کردم و نهایتا از مدل ساده که سرگرد دراومده عکاسی کردم اما فرقی نداره میتونین از ستاره ای که تو ویدیو نشون دادم استفاده کنین و توی نتیجه تاثیری نداره ❌داغ زدن شیرینی یه مرحله مهمه که حدود ۳-۵ دقیقه طول میکشه و باید کامل انجام بشه تا پف شیرینی نخوابه ❌از ۲۰ دقیقه قبل فر رو گرم کنین تا دمای فرتون باعث نشه پف شیرینی بخوابه ❌ ده دقیقه اول با دمای ۲۲۰ درجه و بعدش دما رو ۱۸۰ بذارین این کمک میکنه که شیرینی پفشو از دست نده 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi