نان دلربا
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهوه دالگونای مخصوص
یخ
قهوه فوری
آبجوش
شکر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاتمر ترکیه خوشمزه س ولی خیلی راحت تره
مواد لازم برای ۱ کاتمر
۲ ورق خمیر باقلوا
۵۰ گرم کره آب شده
۲_۳ قاشق غذاخوری سرشیر
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری پودر پسته
۱/۲ قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن
هر طرف ۱_۲ دقیقه با حرارت متوسط
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری
یه قوطی شیر عسلی رو
به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مخلوط کنین
۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین
۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین
مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه
از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین
کمی بادام زمینی رو خرد کنین
شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کروسان.پیراشکی
آرد
شیر
شکر
خمیر مایه
کره
تخم مرغ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خامه ای😍😋
مواد لازم:
کره 🧈۵۰ گرم
آب💧 ۱ پیمانه
شکر🍚 ۱ ق غ( من بیشتر میریزم چون دوست دارم یکم نونم شیرین تر باشه)
نمک🧂 ۱ پنس
آرد🥡 ۱ پیمانه
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ
وانیل🌸 ۱/۴ ق چ
❌بذارین خمیر یکم از داغی بیفته بعد تخم مرغا رو اضافه کنین
❌من از دو مدل ماسوره استفاده کردم و نهایتا از مدل ساده که سرگرد دراومده عکاسی کردم اما فرقی نداره میتونین از ستاره ای که تو ویدیو نشون دادم استفاده کنین و توی نتیجه تاثیری نداره
❌داغ زدن شیرینی یه مرحله مهمه که حدود ۳-۵ دقیقه طول میکشه و باید کامل انجام بشه تا پف شیرینی نخوابه
❌از ۲۰ دقیقه قبل فر رو گرم کنین تا دمای فرتون باعث نشه پف شیرینی بخوابه
❌ ده دقیقه اول با دمای ۲۲۰ درجه و بعدش دما رو ۱۸۰ بذارین این کمک میکنه که شیرینی پفشو از دست نده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرمکارامل
شیر
خامه
پودر قهوه
شکر
کرم کارامل
بیسکوییت لوتوس پودرشده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کیک فنجانی رژیمی🧁
تخم مرغ : دو عدد
شیره انگور: هشت ق غ
وانیل : یک چهارم ق چ
روغن : شش ق غ
آرد : ده ق غ
بکینگ پودر : دو قاشق چ سرپر
آب : دو ق غ
دارچین نصف ق چ
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال به هم میزنیم
شیره انگور و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم
روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم آب و دارچین رو آضافه و بعد
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین
فرق نداره چه جنسی باشه فقط نشکن باشه و یک سوم بریزین
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامه ای🥲
تخم مرغ خنك و يخچالي ٦ عدد
آرد ١٢٠ گرم
شكر ٦٠ گرم
شير ٦٠ گرم
روغن ٦٠ گرم
عسل يك ق غ
وانيل مقداري
نمك نوك چاقو
🔹زرده ها و سفيده هارو جدا ميكنيم
🔹سفيده رو كمي ميزنيم تا كف كنه
بعد شكرو كم كم اضافه ميكنيم و ميزنيم تا سفيده فرم بگيره و از ظرف نريزه وقتي ظرفو برگردونديم
🔹زرده ها ،وانيل،عسل ،روغن و شير رو كمي مخلوط ميكنيم با همزن دستي
بعد آرد و نمك رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي خوب تركيب ميكنيم
🔹سفيده رو توي دو مرحله اضافه ميكنيم و آروم به حالت دوراني تركيب ميكنيم
🔹مواد که ترکیب شد میریزیم داخل قالب ۴۰*۳۰ که کاغذ روغنی انداختیم کفش
با لیسک یا هر وسیله ای مواد رو به همه جای قالب میریزیم و سطحشو صاف میکنیم
🔹میره داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
🔹طبق کلیپ لای پارچه میپیچیم رولت رو به آرومی و یک ساعت زمان میدیم تا کامل خنک شه
🔹بعد از یک ساعت آروم باز میکنیم و خامه ی فرم گرفته میزنیم و دوباره رول میکنیم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر ساده فقط با دو قلم مواد 🍦🍪
بیسکوییت مادر
بستنی وانیلی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛄️🥥⛄️آدم برفی نارگیلی⛄️🥥
💚۲ واحد پودر نارگیل رو با ۱ واحد شیر عسلی مخلوط کنید .
💚بافت مواد در حدی باشه که به راحتی شکل بگیره اگر نیاز بود با اضافه کردن مواد میتونید تنظیمش کنید .
💚از مواد دو تا توپ یکی کمی بزرگتر و یکی کمی کوچیکتر درست میکنیم و داخل پودر نارگیل میغلتونیم .
💚با شکلات آب شده سر و بدن رو به هم مچسبونیم و شال گردن پاستیلی رو هم دور گردنش فیکس میکنیم .
💚برای چشمها هم از شکلات آب شده استفاده کردم همین طور دکمه ها .
💚برای درست کردن دستش که حالت شاخه ی درخت باشه من از قالب کریستالهای برفی استفاده کردم .
💚برای بینی که میخواستم مثل هویج باشه هم از مالد برگ .😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکو بستنی یه دسر واسه مهمونی 🍨🍪
بستنی : ۱ لیتر
موز : ۲ عدد
شکلات چیپسی یا خرد شده : ۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi