eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸💫میگن وقتی بهار داره ⚪️💫از راه مـیـرسـه بـایـد 🌸💫قبلش گل ها رو خبر کرد 🌸💫میخواستم خبرتون کنم ⚪️💫30 روز مـانـده تـا بـهـار ⚪️💫دوسـتـان گـلـم سلام 🌸💫بهار زندگیتان بی انتها ‌ ‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فوری 😋 تخم مرغ شکر وانیل شیر روغن آرد بکینگ پودر پودر کاکائو در صورت تمایل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
1.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی صورتی و جذاب ✨ هندوانه یخ زده : ۱ لیوان سیروپ بلوکاراسائو : ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی : ۱۰۰ گرم شیر : ۲ قاشق غذاخوری یخ : ۵ تکه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
تیرامیسو موادلازم؛ خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته نوتلا یا کرم لوتوس خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف. بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه). 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ابرکی نسکافه ای❤️ 📌موادلازم: تخم مرغ 5 عدد قهوه فوری 8 گرم آب جوش 50 گرم روغن مایع 45 گرم آرد سفید 65 گرم بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری پودر کاکائو 12گرم وانیل 1/2قاشق چایخوری آبلیمو یا پودر کرم تارتار 1 ق چ شکر 65 گرم کمی نمک خامه قنادی به مقدار لازم 📌طرز تهیه: نسکافه رو با آب جوش حل کنید روغن مایع رو اضافه و خوب هم بزنید آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3مرتبه الک و به مواد اضافه کنید 🔻زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید،زرده را در سه مرحله و در آخر با وانیل به مایه اضافه وخوب هم بزنید. 🔻آبلیمو یا پودر کرم تارتار و نمک رو به سفیده اضافه و با همزن برقی بزنید کف کنه شکر رو کم کم اضافه  و خوب بزنید تا فرم بگیره و رد پره روی سفیده ها بیوفته و قله راست برسه (مثل کلیپ ) سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد کیک اضافه  و از یک جهت مخلوط کنید 🔻داخل قالب که چرب شده وکاغذ روغنی انداختید بریزید وچند بار به سطح کار بکوبید و بره تو فر از قبل گرم شده تا بپزه بعد تایم پخت بذارید ۱۰دقیقه تو فر با فن روشن بمونه تا کم کم حرارتش کم بشه و بعد خارج کنید بعد از خنک شدن کیک میتونید با هر قالب و هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید و با خامه تزیین کنید🎂🧁🍰 نوش جون 🤍🌱 سایز قالب 25*35 دمای فر 160 مدت زمان پخت 25الی28 دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخملی🍨🍬 شیر شکر پودر نسکافه پودر کرم کارامل پودر ژلاتین خامه بیسکوییت پتی بور رنگ ژله ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی 🥐 آب ولرم خمیر مایه شکر نمک تخم مرغ آرد کره خامه صبحانه شکلات تخته ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
زبراچیزکیک مواد لازم : بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله الونه ورا یک بسته آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر یک دوم پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : *اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم. *من ژله رو به روش بن ماری حل کردم. *بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد. *بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم. *مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت  کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم. *من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم. * پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن . *بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. *محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه. *مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو  رو الک میکنیم. *و مخلوط میکنیم. *قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم. *بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم. *به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی چوکو لاوا سریع راحت 🍫🥛 شیر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور : ۲ بسته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی آسون و خوشمزه ‌‎شیرینی گردویی ‌‎آرد 1پیمانه/125 گرم ‌‎گردو خرد شده3/4پیمانه/حدود 80 گرم ‌‎کره 120گرم‎ ‌‎شکر 2 ق غ نوتلا یا شوکولات صبحانه به میزان لازم ابتدا کره و شکر با هم مخلوط میکنیم ،گردو خرد شده و آرد هم اضافه کرده و هم میزنیم.خمیر بمدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از استراحت خمیر رو به اندازه ی یه دونه گردو کوچیک برمیداریم وسطش حفره ایجاد میکنیم با شوکولات پر میکنیم و روی اون یه تيكه خمیر قرار میدیم و تو دست گِردش میکنیم.شیرینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم که بپزه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi