eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کاستلا آرد ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد روغن مایع ۷۰ گرم شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم شیر ۱۲۰ میلی لیتر بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری آبلیمو نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری خامه قنادی به مقدار لازم روغن رو گرم کنید. آرد الک شده رو با روغن مخلوط کنید. بعد به ترتیب شیر، وانیل و زرده های تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مواد صاف و یکدست بشه. سفیده‌ تخم مرغ و آبلیمو رو با دور تند همزن بزنید تا بافت اون پفکی و حجیم بشه بعد شکر رو کم‌کم به اون اضافه کنید و همزمان و مداوم هم بزنید. کف و دیواره های قالب رو با کاغذ روغن بپوشونید.من چون از قالب کمربندی استفاده کردم قالب رو با فویل پوشوندم تا آب نفوذ نکنه. حالا قالب رو داخل یک قالب بزرگ تر از خودش میزاریو. مواد کیک رو داخل قالب بریزید. قالب رو تا نصف پر از آب جوش میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. بعد از پخت از فر بیرون میاریم و کنار میزاریم تا از داغی بیوفته و بعد به آرومی کیک رو از قالب خارج میکنیم. بعد از خنک شدن کیک رو از وسط نصف کنید و بین کیک رو خامه بزنید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت خونگی😍😋 مواد لازم: نشاسته ذرت🌽 ۲ ق غ پودرکاکائو🍫 ۱ ق غ شکر🍚 ۴-۵ ق غ شیر سرد🥛 ۱٫۱/۲ لیوان خامه صبحانه🥣 ۲ ق غ (دلخواه) شکلات🍫 چند تکه(دلخواه) طرز تهیه: نشاسته ذرت، شکر و شیر رو‌ با هم مخلوط کنید بعد شیر رو اضافه کنید و‌ حسابی هم بزنید تا گلوله های نشاسته و‌ کاکائو باز بشه. حالا روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. در آخر خامه همدمای محیط و شکلات رو اضافه کنید. وقتی یکدست شد از روی حرارت بردارید. راحت، به صرفه و بینهایت خوشمزه 👌🏻😋 تو یخچال یک هفته ماندگاری داره. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان صبحانه🥖🥖 پنیر صبحانه تخم مرغ آرد بکینگ پودر نمک سیر به دلخواه روغن مغزیجات دلخواه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی براونی🍪 یه کوکی نرم و خوشمزه مواد لازم : کره ۸۰ گرم وانیل ۱ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم ارد الک شده ۲ پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غ تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیلای خوشمزه و سالم خونگی 🍓🫐 پودر ژله : ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ شیرینی توت ❤️ مواد لازم: 🌸پودر بادام خام ۱۰۰ گرم 🌸پودر قند ۱۰۰گرم 🌸پودر هل یک ق چ 🌸گلاب به میزان لازم 🌸خلال پسته به میزان لازم روش تهیه: مواد خشک رو با هم مخلوط کنید،گلاب رو کم کم به قدری اضافه کنید ،در حدی که مواد حالت خمیری بشه. بعد مطابق فیلم شکل توت یا هر میوه ای که شما دوست داشتید حالت بدید و تزئین کنید👌🤗❤️ برای قسمت قرمز از رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم👌 حتما در ظروف درب دار نگه داری کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خامه ای محشر بدون فر و همزن ☁️🍓 تخم‌ مرغ : ۴ عدد شیر : ۸۰۰ میلی‌ لیتر آرد : ۱۰ قاشق غذاخوری روغن مایع شکر نمک : به مقدار دلخواه پنیر ماسکارپونه : ۵۰۰ گرم خامه قنادی دمای محیط : ۲۵۰ گرم شیر عسلی : ۲۵۰ گرم میوه‌ های تابستانی دلخواه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی🤩 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه پودر نارگیل ۱ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ⅔ پیمانه آبلیمو ۱ ق چ کمی وانیل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آرد سفید قنادی ۲۹۰ گرم( ۲ و ۱/۳ پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی). . پودر قند ۲۵۰ گرم ( ۲ پیمانه) . . کره ۱۵۰ گرم . تخم مرغ ۲ عدد کشمش پلویی ۱۰۰ گرم (سه چهارم پیمانه). . وانیل نوک قاشق چایخوری . طرز تهیه: اول از همه کره رو در محیط گذاشتم تا نرم بشه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کردم تا گرم بشه کره نرم شده را داخل کاسه ای ریختم و پودر قند را بهش اضافه کردم و با همزن برقی هم زدم تا رنگش روشن و پوک بشه سپس تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده و هر کدوم رو سی ثانیه هم زدم وانیل رو اضافه کردم در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم کشمش را هم به مایه شیرینی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کردم و مواد رو داخل قیف ساده بدون ماسوره با فاصله مناسب داخل سینی ریختم و برای اینکه ترکدار بشه قبل از اینکه بزارم داخل فر روی هر کدوم کمی پودر قند الک کردم. ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ). سینی را داخل فری که از قبل روشن کردم و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دادم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب 3/4 نشاسته ذرت گلاب جوهر لیمو آب پرتقال پسته و گردو یک قاشق کره دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید شما باید زمان و صبر را تحمل کنید نوش جونتون 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فوری‌تر راحت‌تر و خووووشمزه تر ازین دسر هم مگه هست 👌🏻😎 🍮 مواد لازم : بیسکوئیت پتی‌بور‌ شکلاتی ۱بسته بیسکوئیت پتی‌بور ساده ۱بسته کرم شکلات ۱بسته کرم کاراکل ۱بسته شیر 👩🏻‍🍳طرز تهیه: بیسکوئیت هارا جداگانه پوره کنید یا با میکسر و یا به روش کوبیدن. و کرم کارامل و کرم شکلات رو طبق دستور روی جعبه درست کن و در آخرم طبق فیلم بروووو جلو زیادم وقتتو نمیگیره چون خیلیییی زودتر از ژله میبنده و کارت راحته قشنگم در انتهام به سلیقه خودت تزئین کن نوش جونت😋 🔆نکته طلایی۱ :کرم ها همزمان باهم درست نکنین چون زود میبنده و شما باید صبر کنی تا لایه ها بگیره و بعد لایه بعدیا بریزی 🔆نکته طلایی۲ : اگه میخوای مثل اول فیلم بیسکوئیتت روی مایعت نیاد با قاشق یا هرچی دیگه‌ای حسابی فشردش کن 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات پخت برنج ❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁ برای اینکه طعم اصلی برنج آزاد بشه به ازای هر پیمانه برنج یه حبه قند بندازید برای سفید شدن برنج مقداری آبلیمو اضافه کنید برای قد کشیدن برنج چند تیکه یخ بندازید برای از بین رفتن بوی سوختگی برنج چند حلقه پیاز اضافه کنید برای عطری شدن برنج چند قاشق گلاب اضافه کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi