eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی براونی🍪 یه کوکی نرم و خوشمزه مواد لازم : کره ۸۰ گرم وانیل ۱ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم ارد الک شده ۲ پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غ تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیلای خوشمزه و سالم خونگی 🍓🫐 پودر ژله : ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ شیرینی توت ❤️ مواد لازم: 🌸پودر بادام خام ۱۰۰ گرم 🌸پودر قند ۱۰۰گرم 🌸پودر هل یک ق چ 🌸گلاب به میزان لازم 🌸خلال پسته به میزان لازم روش تهیه: مواد خشک رو با هم مخلوط کنید،گلاب رو کم کم به قدری اضافه کنید ،در حدی که مواد حالت خمیری بشه. بعد مطابق فیلم شکل توت یا هر میوه ای که شما دوست داشتید حالت بدید و تزئین کنید👌🤗❤️ برای قسمت قرمز از رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم👌 حتما در ظروف درب دار نگه داری کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خامه ای محشر بدون فر و همزن ☁️🍓 تخم‌ مرغ : ۴ عدد شیر : ۸۰۰ میلی‌ لیتر آرد : ۱۰ قاشق غذاخوری روغن مایع شکر نمک : به مقدار دلخواه پنیر ماسکارپونه : ۵۰۰ گرم خامه قنادی دمای محیط : ۲۵۰ گرم شیر عسلی : ۲۵۰ گرم میوه‌ های تابستانی دلخواه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی🤩 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه پودر نارگیل ۱ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ⅔ پیمانه آبلیمو ۱ ق چ کمی وانیل 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آرد سفید قنادی ۲۹۰ گرم( ۲ و ۱/۳ پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی). . پودر قند ۲۵۰ گرم ( ۲ پیمانه) . . کره ۱۵۰ گرم . تخم مرغ ۲ عدد کشمش پلویی ۱۰۰ گرم (سه چهارم پیمانه). . وانیل نوک قاشق چایخوری . طرز تهیه: اول از همه کره رو در محیط گذاشتم تا نرم بشه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کردم تا گرم بشه کره نرم شده را داخل کاسه ای ریختم و پودر قند را بهش اضافه کردم و با همزن برقی هم زدم تا رنگش روشن و پوک بشه سپس تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده و هر کدوم رو سی ثانیه هم زدم وانیل رو اضافه کردم در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم کشمش را هم به مایه شیرینی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کردم و مواد رو داخل قیف ساده بدون ماسوره با فاصله مناسب داخل سینی ریختم و برای اینکه ترکدار بشه قبل از اینکه بزارم داخل فر روی هر کدوم کمی پودر قند الک کردم. ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ). سینی را داخل فری که از قبل روشن کردم و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دادم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب 3/4 نشاسته ذرت گلاب جوهر لیمو آب پرتقال پسته و گردو یک قاشق کره دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید شما باید زمان و صبر را تحمل کنید نوش جونتون 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فوری‌تر راحت‌تر و خووووشمزه تر ازین دسر هم مگه هست 👌🏻😎 🍮 مواد لازم : بیسکوئیت پتی‌بور‌ شکلاتی ۱بسته بیسکوئیت پتی‌بور ساده ۱بسته کرم شکلات ۱بسته کرم کاراکل ۱بسته شیر 👩🏻‍🍳طرز تهیه: بیسکوئیت هارا جداگانه پوره کنید یا با میکسر و یا به روش کوبیدن. و کرم کارامل و کرم شکلات رو طبق دستور روی جعبه درست کن و در آخرم طبق فیلم بروووو جلو زیادم وقتتو نمیگیره چون خیلیییی زودتر از ژله میبنده و کارت راحته قشنگم در انتهام به سلیقه خودت تزئین کن نوش جونت😋 🔆نکته طلایی۱ :کرم ها همزمان باهم درست نکنین چون زود میبنده و شما باید صبر کنی تا لایه ها بگیره و بعد لایه بعدیا بریزی 🔆نکته طلایی۲ : اگه میخوای مثل اول فیلم بیسکوئیتت روی مایعت نیاد با قاشق یا هرچی دیگه‌ای حسابی فشردش کن 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات پخت برنج ❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁ برای اینکه طعم اصلی برنج آزاد بشه به ازای هر پیمانه برنج یه حبه قند بندازید برای سفید شدن برنج مقداری آبلیمو اضافه کنید برای قد کشیدن برنج چند تیکه یخ بندازید برای از بین رفتن بوی سوختگی برنج چند حلقه پیاز اضافه کنید برای عطری شدن برنج چند قاشق گلاب اضافه کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سیب زمینی رژیمی🥗🥔 مواد لازم: 3-4 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز قرمز شوید، جعفری کاهو ذرت شیرین برای سس: 1 عدد لیمو 1/4 لیوان روغن زیتون 1 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نعناع خشک نمک براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک پیتزا 🍕 كالباس سوسيس قارچ فلفل دلمه پنيرپيتزا خمير برای خمير ١٥٠گرم ارد نون با نصف ق غ خميرمايه با نصف ليوان اب ولرم وشكر ونمك كه هردو ١/٤ق غ هست مخلوط كنيد ورز بديد تا خمير جمع شه بعد بزاريد تو محيط يكساعت استراحت كنه بعد اماده ست رو سطح كار اردپاشي كنيد باوردنه خمير باز كنيد بزاريد تو قالب براي من١٥سانت بود قالب واول چرب كنيد بعد خميروو بزاريد توش هر لايع ك وسيله ريختيد حتما پنير پيتزا بريزيد چونكه بهم بچسبه خيلي عالي ميشه تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠بمدت نيم ساعت بزاريد بپزه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ ق غ خمیر مایه و یک ق غ شکر در ۱ لیوان اب حل کرده و به مدت ۱۰ دیقه میذاریم استراحت بکنه ۱ ق چ نمک را داخل۱.۴ ایوان روغن حل کرده و به خمیر مایه اضافه میکنیم و ۳ لیوان ارد را کم کم به مواد اضافه میکنیم ( ارد بیشتر به هیچ عنوان اضافه نشود که خشک میشه نون ) بعد به مدت ۱ ساعت خمیر بره استراحت بعد از استراحت به حالت مستطیل در بیاوریم و ورز بدهیم و روی بربری ها مخلوط اب و ۱ ق غ ارد بزنیم و ۱۰ دیقه بمونه بعد با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بره تو فر❤️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi