3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی خنک و جذاب پرتقالی 🍊🧊
سیروپ پرتقال
چند تکه یخ
تخم شربتی
پنیرک دم کرده سرد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* شیرینی نارگیلی*
پودر نارگیل
سفیده تخم مرغ
جوهر لیمو
شکر
روغن
پودر پسته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سادهترین کیک شکلاتی🎂
مواد لازم :
آرد ۲۷۰ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۲۷۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک براونی
مواد لازم :
آرد ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر خامهای ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ½ ق چ
شکر ۳ ق غ
کره ۱۲۰ گ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر نسکافه ای🍨•
یه دسر بهشتییی که قطعا عاشقش میشی:))🤩
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #رولت_خامه_ای_بدون_فر 🥯 😋👆
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصرانه_فوری
مواد لازم:
🍫 کره - 120 گرم
بیسکوییت 300 گرم
پودر کاکائو - 2 قاشق غذاخوری
شکر 3ق غ
شیر - 150 میلی لیتر...
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
27.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓۱۴۰۲/۱۲/۴
🌹درود بر شما صبح بخیر
💐محال است بارانی از "محبت"
🌹به کسی هدیه کنی...
💐و دست های خودت خیس نشود
🌹چه زیباست بی قید و شرط محبت کنیم
💐تقدیم به شما دوستان
🌹صبحتون بخیر یاران باوفا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیره انگور
نکته📣حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
طرزتهیه:
_تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
_فررابادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
۳عدد تخم مرغ + ۱/۸قاشق چایخوری وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند وکرم رنگ شود و۱/۲لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه ویک دور با همزن میزنیم ودرمرحله بعد۳/۴لیوان شیره انگور+۱/۴لیوان شیرولرم(میتونید آب استفاده کنید)راریخته ومخلوط میکنیم
دراینجا ۱و۱/۲لیوان آرد سفید +یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده شده ودر طی سه مرحله به مواد اضافه وبالیسک یا هم زن دستی بهتره قاطی میکنیم تا آرد کاملا درموادصاف ویکدست شود ودرقالب چرب شده وآرد پاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک رادرون قالب ریخته ودرفر از قبل گرم شده بادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فرشماداردبه مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه ،حتما بعد ۴۰ دقیقه باخلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi