eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
12.2هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الان كه فصل برگ مو شده بهت ياد ميدم با ٣روش براى يكسال برگ مو داشته باشى🤗🍀 روش اول كنسروى ✅برگ موها ى شسته شده را رول كنيد توى قوطى شيشه اى تميز بچينيد،تا فضاى خالى نداشته باشه،آب سركه و نمك و بجوشونيد ،همين كه خنك شد روى برگها بريزيد، درشو محكم ببندين و در قابلمه پر آب برعكس بزاريد روى حرارت شعله رو روسن كنيد همين كه آب به جوش اومد و برگها تغيير رنگ دادن شعله رو خاموش كنيد. و قوطى داخل همون آب بزاريد تا كاملا خنك بشه. براى هر ليتر آب هم دو ق غ خ نمك و ٣ق غ خ سركه نيازه.🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 روش دوم فريز كردن ✅برگهارو بعد شستن توو زيب كيپ بزاريد هواى كيسه حتما بگيرين و در فريزر بزاريد حتما يك رديف و براى برگها خالى كنيد چون شكننده ميشن . ✅روش سوم برگ مو شور هست برگها رو مثل من داخل قوطى ،جا نوشابه،يا آب معدنى يا هر ظرفى كه داشتين بزارين و آب نمك بريزيد و در ظرف و ببندين. براى هر ليتر دو ق غ خ نمك کافیه☘☘ هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩‍🍳👇 @ashpazi_cakepazi💜🌸 @ashpazi_cakepazi💜🌸
‏ ‬‏پاريس برست يكي از معروف ترين شيريني هاي فرانسه ست كه خيلي شبيه نون خامه ايه خودمونه در واقع ميتونيم نون خامه اي قرطي هم صداش كنيم😅😋 مواد لازم: تخم مرغ ٤ عدد آرد يك پيمانه كره صد گرم آب يك پيمانه شكر يك ق غ وانيل نوك ق چ نمک یک پنس خامه قنادی حدود ۲۰۰ گرم طرز تهیه: آب و شکر و کره رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد به محض به جوش اومدن حرارت رو کم کنید آرد و نمک رو به یکباره اضافه کنید و مثل من هی خمیر رو باز و دوباره جمع کنید به این کار داغ زدن میگن که این مرحله باید ۵ دقیقه انجام بشه بعد خمیر روتوی یه کاسه بازش کنید تا كامل خنك بشه تخم مرغ عا رو دونه دونه اضافه كنيد و بعد از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي كامل بزنيد تا يكدست بشه همزمان با تخم مرغ اخر وانيل رو هم اضافه كنيد مواد تون بايد كاااملا چسبنده باشه مواد رو داخل قيف با سر ماسوره ي رزت يا گرد ساده بريزيد روي كاغذ روغني تون به كمك يع بشقاب ميوه خوره دايره بكشيد و مثل من پايپ كنيد فر تون رو از قبل گرم كنيد و سيني رو داخل فر ٢٠٠ درجه به مدت ده دقيقه قرار بدين بعد حرارت فر رو كم كنيد و روي دماي ١٧٠ قرار بدين به مدت بين ٢٠ تا سي دقيقه تا زماني كه نون ها طلايي بشن هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩‍🍳👇 @ashpazi_cakepazi💜🌸 @ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم🔻 گوشت خام پیاز خیلی ریز خام کمی برنج پخته بلغور گندم طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمه‌های عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمه‌های عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن. هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩‍🍳👇 @ashpazi_cakepazi💜🌸 @ashpazi_cakepazi💜🌸
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بلغاری 🤩🤩🤩🤩🤩 هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩‍🍳👇 @ashpazi_cakepazi💜🌸 @ashpazi_cakepazi💜🌸
سلام امام زمانم 🖤 ▪️وارث خون خدا و پسر خون خدا به خدا خون خدا منتظر توست بیا ▪️صبح هم منتظر صبح ظهور تو بوَد روز ما و شب ما منتظر توست بیا ▪️بر سر گنبد زرین حسین بن علی پرچم کرب و بلا منتظر توست بیا اللهم عجل لولیک الفرج✨🤲 ارواحنا فداه 🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا