12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن کیک خیس شکلاتی
از اون کیکاست که همه عاشقشن🤩😋
مواد لازم :
۱/۵ پیمانه شکر
۱/۵ پیمانه شیر
۱ پیمانه روغن
۲ پیمانه آرد
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ بکینگ پودر
تخم مرغ ۳ عدد
۴ ق غ پودر کاکائو
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر کی بخوره عاشقش میشه🤩
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شیر
فلفل دلمه سبز و قرمز نگینی شده
از هر کدوم ۱ ق غ
۲ ق غ جعفری خرد شده
۱ ق غ آرد
۱ ق چ بکینگ پودر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🍕🥪🌮 غذای فوری با نان لواش
با دم دستی ترین مواد یه غذای خوشمزه و سه سوته درست کن.
🥟🫔
#غذای_فوری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار این مدلی #جیگر رو #کباب کن😋
دیگه جیگر رو خالی کباب نمیکنی🥰
جیگر دنبه گوسفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک صبحانه😊
ساده و همه پسند
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۴ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۱ لیوان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه 😋
یه ایده عالی برای جشن و مهمونی دورهمی😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی معجون
🥳🥳🥳🥳🥳
این بستنی رو فقط باید امتحان کنی تا حق مطلب ادا بشه و ببینی چقد
خوشمزه ست👌🏻🍦😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت برای تمام فصول ومخصوصا نذری های این ایام ومهمونی ها خیلی عاالیههه
نعنا تازه ۲۵۰ گرم
شکر نیم کیلوگرم
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
عرق نعنا یک قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره
✅ شربت نعناع
نعنا ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود کمی خرد میکنیم . شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد و شکر در آب حل شود سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه میکنیم، بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله را خاموش کرده دم کنی میزاریم تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد میکنیم و داخل ظرف شیشه ای نگهداری می کنیم.
اگر بخواهید این شربت را مدت طولانی نگهداری کنید حتما انرا فریز کنید تا با کیفیت خوب باقی بماند. شربت نعنا به صورت فریز شده حدودا تا یک سال سالم باقی می ماند. برای استفاده هم کمی شربن داخل لیوان می ریزیم
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸