هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
گروه چت بانوان
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
⛔️⛔️ورود آقایان ممنون⛔️⛔️
هرچه میخواهد دل تنگت بگو
😍🥰😘
ارسال بنر تبلیغاتی=ریپورت
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه 🍪🍩🍪
بدون فر ، روغن ، شکر
#کلوچه
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_زعفرانی😍
#بستنی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته گل ۱ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کاور بستنی :
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
روغن مایع یکپنجم لیوان
خلال پسته (دلخواه)
~~~~~~~~~~~~~~
طرز تهیه :
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه)
مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای کاور بستنی :
شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید
بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشوبگیره
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_تابه_ای با چهار قلم مواد
روغن مایع ½ لیوان
پودر قند ½ لیوان
آردقنادی 1 لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ خ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک خفن و فوری😋😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر😍😋
خودم این ایده رو دوست دارم
🍈یک عدد طالبی
🍌۱ بسته ژله موز
موز
🍓ژله توت فرنگی
توت فرنگی
طرز تهیه:
یک عدد طالبی شاه پسند رو به صورت مورب از وسط نصف کنید
از پشت نصف کنید و دو لبه رو کنار هم بزارید از پشت با سیخ چوبی به هم فیکس کنید
وسطش و خالی کنید
درز وسط رو با کمک پوره راک ، پر کنید
با دستمال خشک کنید
یک بسته ژله موز رو با یک لیوان آب باز کنید اگه لازم بود بن ماری کنید
بزارید کمی از دما بیفته
وسط درز کمی از ژله بریزید و داخل یخچال بزارید
یک لایه ژله بریزید
بزارید نیم بند بشه
یک ردیف موز بچینید و بقیه ژله رو بریزید
بهتره که ژله کاملا خنک باشه ، اینطوری زودتر میبنده
دو ساعت داخل یخچال بزارید
برای سرو سیخ ها رو جدا کنید
همین مراحل رو با ژله توت فرنگی و میوه توت فرنگی هم انجام بدید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش امروزمون عصاره #ماهیچه هست که برای بچه ها و سالمندان خوبه وبرای تقویت سیستم ایمنی بدن عالیه
حتما سیوش کن که عالیه 👌
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
كيك گردو كاراملى از اون كيكاى عصرونه اى هست كه يكبار درست كنى عاشقش ميشى 😍😍
#كيك_گردو_كارامل
مواد لايه ى رويى
كره ١٠٠ گرم
شكر قهوه اى ٣/٤ ليوان(١٢٠ گرم)
نمك ١/٢ ق چ
گردو ١ ليوان
عسل ١/٤ ليوان(٤٥ گرم)
مواد كيك👇
تخم مرغ ٣ عدد
وانيل ١بسته دكتر اتكر يا ٥گرم وانيل ايرانى
شكرسفيد ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم)
شكر قهوه اى ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم)
ماست چكيده ١ ليوان(٢٤٠ ميلى ليتر)
كره نرم شده ١١٥ گرم
آرد ٢ليوان (٢٥٠ گرم)
بكينگ پودر ١بسته دكتر اتكر يا ١٠ گرم
نمك ١/٢ ق م
جوش شيرين ١/٢ ق چ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi