eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.5هزار دنبال‌کننده
869 عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پفکی تابه ای 🍗🍗 سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری آرد سفید 4 قاشق غذاخوری ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری سیخ چوبی به تعداد لازم خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پفک خونگی 🥖🥖🥖 مواد لازم : سیب زمینی ۵ عدد نشاسته ذرت ۲/۳ لیوان زردچوبه پودر گوجه یا کچاپ 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
‌ سوفله بادمجون مجلسی 🍆🍲 ▫️‏بادمجان ٣ ‏عدد ▫️گوشت چرخ کرده ٢۵٠ ‏گرم ▫️پیاز ١ ‏عدد ▫️سس سفید نصف پیمانه ▫️‏رب گوجه فرنگی ٢ ‏قاشق ▫️روغن به مقدار لازم ▫️‏پنیر پیتزا ١٠٠ ‏گرم ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸‏بادمجان‌ها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده ‏را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجان‌ها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ ‏دقیقه درون فر قرار دهید 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک موزی 🍌🥞 آرد یک و نیم لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر ۴ ق غ روغن ۳ ق غ موز ۱ عدد شیر ۱ لیوان بکینگ‌ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل رو ۱ دقیقه هم بزنید، شکر رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگه هم بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه. شیر و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه به دلخواه یه کم پوره موز یا شکلات روش بزارید و یه کم دیگه مایه پنکیک بریزید تا سطحش یکدست بشه. 🥞تابه نیاز به چرب کردن نداره. وقتی یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه. وقتی پنکیکها خنک شدن به دلخواه با عسل، میوه، انواع سس یا هر چیزی که دوست دارید تزئینش کنید 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوکوم_میوه_ای 🍊🥝🍋 🍊لوکوم پرتقال: اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🥝لوکوم کیوی اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید) شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه کره نصف قاشق چایخوری یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد) 🍋لوکوم لیمویی اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه اب نصف پیمانه شکر یک پیمانه پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه کره نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارمالاد توت فرنگی 🍓🍓🍓 نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور مارمالاد توت فرنگی. توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو شکر نیم کیلو پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره طرز تهیه. توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی کدو سبز 🍆🥔🍲 کدو حلوایی شکم پر عناصر 1 کیلوگرم کدو سبز 2 متر ک. روغن زیتون پیاز 300 گرم گوشت چرخ کرده 2 متر ک. آجیل کاج بو داده 1/2 متر س دارچین 1/2 متر س هفت ادویه نمک فلفل سیاه 1 متر ک. روغن زیتون 2 حبه سیر 1 فنجان گوجه فرنگی صاف شده 1/2 متر س دارچین 1/2 متر س هفت ادویه 1 متر س نعناع خشک نمک فلفل سیاه 1 متر ک. ارباب گوجه فرنگی 1/2 فنجان آب به مدت 20 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید. 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ 🍗🍚🍛 ✳️مواد لازم: 🐔مرغ چهار عدد ران 🌱برنج چهار پیمانه 🧅یک عدد متوسط 🎋زرشک یک پیمانه 🧄دو‌حبه 🥕هویج یک عدد 🫗روغن به مقدار لازم 🍅رب گوجه یک یا دو ق غ خوری سر پر زعفران یک استکان دم کرده شکر دو ق غذاخوری 🧂ادویه ها :نمک فلفل زردچوبه 👩🏻‍🍳طرز تهیه ❇️مرغ هارو با زعفرون طعم دار کن بعد از دو ساعت داخل روغن سرخ کن در حدی که طلایی بشه ❇️پیاز و نگینی خورد کن سرخ کن سبک شد دوتا حبه سیر رنده شده تفت به باهاش،و بعد هویج رنده شده اضافه کن ❇️یک ق غذاخوری رب گوجه بزن و تفت بده در حدی که روغن بندازه اگر رنگ رب کم بود باز اضافه کن تا خوشرنگ بشه. ❇️نمک زردچوبه فلفل سیاه بزن به سس ❇️مرغ های سرخ شده رو بچین سس روی مرغ ها بریز کمی هم وسط تابه بریز آب جوش اضافه کن . ❇️اجازه بده یک ساعت مرغ ها بپزه آب یا سس غلیظی بدست بیاد. ❇️برنج و کته با ابکش کن تهدیگ بزار دم‌بکشه. ❇️زرشک و با آب سرد بشور ده دقیقه خیس کن از روی آب زرشک هارو ابکش کن و ریگ شور کن، داخل تابه روغن بریز زرشک و چند دقیقه تفت بده تا پف کنه بهش شکر بزن طبق ذائقه خودت 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi