eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.2هزار دنبال‌کننده
788 عکس
8.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
31.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا زنجبیلی تبریز 😎 ‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام یلدایی😍😊😋 یه غذای خوشمزه و ملس و عالی که اون هایی که غذاهای ملس و ترش رو دوست دارین مثل خودم 😀 طرفدارش میشین ✍مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم ✍برای سس ۱/۲ ق غ رب گوجه ۱ ق غ رب انار ملس ۱ ق غ پیاز سرخ شده زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . 💚 ❤️ 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دوبسته بیسکویت بدون فر و خمیر و همزن آسونتــــرین کـیــک یـلــدا رو نیــم ساعــته حاضر کن😮😯 کیک خوشگل طرح یلدامو توی پختم😊 😍 دستور همه شو از اینجا میگیرم 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac 🥝 و تزئینات 🍉☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کرمدار 😍 فوق العاده خوشمزه و راحت مواد لازم : خمیر‌هزارلا۱بسته،زرده تخم مرغ۱عدد شیر۱ق‌غ کرم شیرینی : شکر ۸۰ گرم،وانیل ۱ ق چ،شیر ۳۰۰ میلی لیتر،زرده تخم مرغ ۲ عدد،نشاسته ذرت ۲۰ گرم،کره ۳۰ گرم،آرد ۲۰ گرم ‌‌💫 هنر و 💫 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
چیزی به شب یلدا نمونده پس بهتره از الان این دیزاین های خوشگل رو یاد بگیریم🥰 با این ایده ها میتونید یه میز خیلیی قشنگ برای شب یلداتون بچینید💖 💫 هنر و 💫 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 اگه یه وسیله گرد میخای کادوبدی این ویدیو حتما به کارت میاد👀👌 💫 هنر و 💫 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
بقچه یلدایی یه غذای جدید😋 ✍مواد لازم 🛒 برای درست کردن کرپ (چغندر)و(اسفناج) تخم مرغ :۲ عدد آرد :۱ پیمانه آب: ۱ پیمانه (چغندر پخته )یا(اسفناج) ۱۰۰ گرم روغن :۳ قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چای خوری فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری ✍برای داخل کرپ فیله مرغ: ۳۰۰گرم قارچ :۱۵۰ گرم پیاز: یک عدد متوسط روغن: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چای خوری فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: ۵۰ گرم 💚 ❤️ 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
20.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تافی کره ای با طعم خیلی نوستالژی 🥮🧈 شکر : ۱ پیمانه خامه صبحانه : ۱ پاکت کره : ۳۰ گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ها رو با این روش خانگی مزه دار کنی همه از عطر جوجه کباب هات سیر نمیشن😍😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین برای تمیز کردن لیوان ، استکان ، و کریستال همین ترکیبه دو ق جوش شیرین دو ق پودر لباسشویی یه لیوان سرکه چند لیوان آب جوش بزار بین بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه بعد با اسکاچ نرم بشور و آبکشی کن 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از  آشپزی آسان
✨ وقتی فکر می‌کنی هیچ راهی نیست، یه جایی یه نور می‌تابه... 🌟 🎥 فیلم کامل این تجربه بی‌نظیر رو تو کانال ببین حتما ! لینک فیلم مستند 👇 https://eitaa.com/tebjameislamic/1092
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد شب یلدا یه سالاد سالم و خوشمزه که حسابی سفرتو رنگی میکنه🥰 مواد لازم: انار کلم قرمز هویج🥕 لبو شوید پیازچه 💜مواد سس: ماست ایسلندی به مقدار لازم 🥣 سس مایونز ۲ قاشق ۲قاشق سس خردل نمک و فلفل به مقدار لازم🧂 💫 هنر آشپزی و خانه_داری 💫 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد یه سالاد خوشگل مخصوص شب یلدا ‌ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده ۱ تکه انار دون شده یه پیاله گردوی خرد شده ۵۰ گرم ماست ۳ ق غ سس مایونز ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه و پودر سیر🧂 لبوی پخته شده متوسط ۲ عدد ‌ 🥗 لبو رو بهتره ریز رنده کنید و برای اینکه سالاد موقع سرو توی ظرف آب نندازه، حتما حتما لبو رو فشار بدین و آب اضافیش رو بگیرین بعد روی سلفون صافش کنید. ‌ برای خوش رنگ موندن لبو، اون رو خوب بشورین و اصلا پوستشو جدا نکنید و لبورو برش نزنید و بهتره سر و تهش رو هم نزنین. بعد پخت پوستش راحت جدا میشه. ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔