13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔱 #ژله_سایه_روشن
♦️ژله به رنگ قرمز نصف بسته
ژله آلوئه ورا یک بسته
♦️این مقدار برای ۴ تا جام میشه
ژله ها رو طبق دستور درست کنید و
حتما روی بخار کتری هم بزنید تا
ذراتش کاملا حل بشه و شفاف
بشه.
✅اول به اندازه ی یک سوم ظرفیت
جام از ژله قرمز رنگ بریزید و بذارید
یخچال تا ببنده.
✅بعد از ژله ی آلوئه ورا در حالیکه
گرم هست بریزید روی ژله ی قرمز
تا نصف جام ها رو پر کنه.
✅پس حواستون باشه ژله داغ
نباشه وگرنه ژله ی قرمز توش کاملا
حل میشه ولی اگر فقط گرم باشه
یک مقدار از سطح ژله ی قرمز حل
میشه وحالت سایه روشن ایجاد
میکنه.
✅بعد جام ها رو دوباره داخل
یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه.
✅بعد از نیم بند شدن بقیه ی ژله
ها رو هم بریزید تا جام ها پر بشه و
بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
✅وقتی نیم بند شد با چنگال هم
بزنید تا توش حباب بیفته.
درنهایت بذارید یخچال تا کامل ببنده.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #کوبیده_مرغ 😍😋
با این دستور خیلی نرم و آبدار میشه و میتونین توی فریرز نگهداری کنین تا یه وعده غذایی فوری و خوشمزه داشته باشین😋
📍مواد لازم:
🍗ترکیب سینه و ران مرغ ۶۰۰ گرم
🧅پیاز ۱ عدد
🧄سیر ۱-۲ حبه
🫑فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
🥄زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
🧈چربی گوسفندی ۱۰۰ گرم یا کره ۵۰ گرم
🧂نمک و فلفل سیاه
🔻خیلی نازک یا زیادی ضخیم نباشه و روی حرارت ملایم بپزین تا مغز پخت شه، خیلی زیادی هم سرخش نکنین، مرغ زود میپزه.
پشت و رو که کردین میتونین ترکیب کره آب شده و زعفران بهش بزنین که خوش عطر و خوش رنگ تر بشه.
🔻برای اینکه بافت کوبیده مرغ نرم و آبدار باشه حتما از ترکیب ران و سینه استفاده کنین و چربی گوسفندی یا کره رو حذف نکنین.
🔻برای ته دیگ آردی میتونین ۴-۵ ق غ آرد، زعفرون، یکی دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه رو ترکیب کنین و کم کم آب بریزین که بافتش نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت، سطح روش که خودشو گرفت و چسبناک نبود برنج رو بریزین روش و بذارین دم بکشه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی جذاب و تو دلبرو 🍹🌈
#شربت_کهکشانی😋🍹حتما امتحانش کنید 👌
✅فقط یادتون باشه تخم شربتی و خاکشیر رو داخل آب گرم و گل پنیرک رو داخل آب سرد خیس کنید🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
34.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرغ😍
🛎 مواد لازم :
✨سینه مرغ ۲ عدد
✨خیارشور ۵ عدد
✨پیازچه ۵ عدد
✨گردو ۶ عدد
✨نان تست ۱ بسته
✨پنیر خامه ای ۲ق.غ
✨جعفری تازه چند شاخه
✨سس مایونز و پنیرخامه ای
✨نمک و فلفل و پودر سیر میزان دلخواه
🛎طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ و خرد کنید و بذارید با نمک و فلفل و پودر سیر بپزه.بعد بریزید داخل غذاساز تا پودر بشه.خیارشور، گردو، پیازچه و جعفری رو خرد کنید و به مرغ اضافه کنید.چند قاشق سس مایونز و دو قاشق غذاخوری پنیر خامه ای به موادتون بزنید و حسابی هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن.نان تست هارو مثل ویدئو برش بزنید و بچینید داخل قالب.چند قاشق از موادتون و بریزید روی نون تست ها و با سس سطحشو صاف کنید و این مرحله رو تا جایی ادامه بدید که قالب پر بشه.من از رینگ (قطر ۲۰ سانت) استفاده کردم.شما میتونید از قالب کمربندی یا تلق هم استفاده کنید.کیک مرغ و به مدت دو الی سه ساعت بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره.بعد به آرومی رینگ و از کیک مرغ جدا کنید.سطح و دیواره های کیک و سس بزنید تا صاف و یکدست بشه.یک بسته پنیر خامه ای و دو قاشق سس مایونز و باهم ترکیب کنید و بریزید داخل قیف و روی کیک و شکوفه بزنید و در آخر هم با سبزیجات دلخواه تزیینش کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_پاییزی😌
مواد لازم :
کاهوپیچ ۳/۴
هویج ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ
ذرت
هویج
پودر سیر
کرفس
مواد سس :
مایونز ۲ ق غ
ماست ۷ ق غ
سس خردل ۲ ق غ
ترکیبات سبزیجات :
پیازچه
ترخون
شوید
جعفری
لیمو ترش ۱ عدد
سیر ۲ حبه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا
#نذری
#محرم
مواد لازم
آرد برنج یک لیوان
آرد قنادی نصف لیوان
شیره خرما یا انگور یک لیوان
پودر هل و زنجبیل یک قاشق مرباخوری
مغز گردو پسته برای تزیین
شیره خرما یا انگور رو بذارید روی حرارت
آرد قنادی و آرد برنج رو الک کنید و ۴۵ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا خامیش گرفته بشه
بعد از این زمان دوباره الک کنید و بهش پودر زنجبیل و هل اضافه کنید
کم کم شیره خرما
یا انگور رو روش بریزید تا آرد جمع بشه
به داخل ظرف انتقال بدین و بعد از صاف کردن به دلخواه تزئین کنین و برش بزنین..نوووش جون😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پلو مخلوط سبزیجات
🥔🫑🥕
مواد لازم👇
دو پیمانه برنج که به مدت دو ساعت با آب سرد خیس خورده
سیب زمینی متوسط یک عدد
نصف یک عددفلفل دلمه ی بزرگ
نصف یک عدد فلفل دلمه زرد
نخود فرنگی یک مشت کوچیک😀
نمک
روغن
آب جوش یک لیوان و نیم
طرز تهیه
توی قابلمه روغن بریزید و تمام سبزیجات رو که مکعبی خورد کردید
توی قابلمه بریزید نمک رو اضافه کنید و سرخ کنید
حالا برنج روکه از قبل خیس کردید به سبزیجاتتون اضافه کنید
یک لیوان و نیم آب رو اضافه کنید و اول حرارت بالا باشه وقتی بخار از قابلمه بلند شد حرارت رو کم کنید و بزارید برنج دم بکشه
اگه در حین پخت احساس کردید برنج هنوز خشکه یکم دیگه آب اضافه کنید بعد چهل دقیقه برنج آماده س
🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
طرز تهیه ی مرغ👇
سینه ی مرغ رو مکعبی ریز خرد کنید
و توی ماهی تابه بریزید تو این مرحله ما روغن نمیریزیم به سینه ی مرغ نمک میزنیم حرارت رو بالا میبریم و اجازه میدیم آب مرغ ها خشک بشه وقتی آب مرغ خشک شد به مرغ ها روغن اضافه میکنیم و سرخ میکنیم
در این مرحله برای این که مرغ ها مغز پخت بشه نصف استکان آب رو تو ماهی تابه میریزم در ماهی تابه رو میبندم و اجازه میدم با حرارت کم مرغ ها مغز پخت بشه وبعد از تبخیر کامل آب
مرغ ها رو مجدد سرخ میکنم و تمام
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
💢براى اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده
وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi