eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.4هزار دنبال‌کننده
840 عکس
9.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
27.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤍⃟⿻ 👩🏻‍🍳 کتلت ذرت 😋🍘 🛎 برای طرز تهیه به ویوئو گوش کنید. بهم اعتماد کن و این کتلت رو درست کن مطمئنم میره تو لیست غذاهات و پایه ثابت میشه. ترکیب مرغ و ذرت و سبزیجات ، اصن یه طعم مححححشری داره. هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت 3 دقیقه گریل می کنیم هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک عصرانه🥰 مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد شکر ½ لیوان روغن ¼ لیوان شیر یا ماست ½ لیوان وانیل ½ ق چ بکینگ پودر ½ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد ۱ لیوان هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبلا هر روز کلی فک میکردم چی بپزم😒 ولی چندوقته خیالم راحته😊 یه پیدا کردم فقط غذاهای و و یاد میده 🤩 هرشب غذای فردامو انتخاب میکنم😌👇 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 😍1000دستور غذای فوری + فیلم رایگان☝️🏻 🥰به جمع کدبانوهای گروه آشپزی خوشمزه های ناب خوش اومدید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دونات یا همون پیراشکی بازاری مواد لازم آردنول یا ستاره: ٣۲۰ گرم خمیر مایه فوری: ۶ گرم نمک: ۳ گرم شكر: ۴۵گرم وانیل مایع یا وانیل شکری کمی تخم مرغ كوچک و به دماى محيط رسيده يك عدد آب ١۴۵ گرم كره به دماى محيط رسيده ٢۵گرم 🍩🍩🍩🍩🍩 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 درجه یک و راحت🥰بدون ترک👌🏻 ‼️اگه رولت ساده دوست دارید میتونید نسکافه رو حذف کنید ‏‎‼️نکات کپشن رو بخون ‏‎موادلازم ‏‎✅تخم مرغ ۲۸۰گرم (۴عدد بزرگ یا ۵ تا کوچیک) ‏‎✅روغن ۵۰گرم(۱/۴پ-۱ق چ) ‏‎✅شیر ۴۰گرم(۴ق غ) ‏‎✅آرد ۷۰ گرم(۱/۲ پ ) ‏‎✅بکینگ پودر ۱/۳ق چ(یک و نیم گرم) ‏‎✅شکر برای زرده ۴۰ گرم (۲ و نیم ق غ ) ‏‎✅شکر برای سفیده ۵۰گرم(۱/۴ پ ) ‏‎✅وانیل ۱/۳ق چ ‏‎✅نسکافه (قهوه فوری). ۴گرم(۱ ق غ ) ✅پودر کاکائو. ۲ و نیم تا ۳گرم(۱ ق چ) ✅‼️حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید ‼️برای خامه نسکافه ای : ۱ ق غ نسکافه با ۱ ق غ آبجوش مخلوط بشه وقتی کاملا سرد شد به خامه شل شده اضافه و بعد شروع به فرم دادن میکنیم . ‏‎💟تخم مرغ ها خنک باشن تا زرده و سفیده راحت تر جدا بشه ‏‎💟ظرف سفیده و پره های همزن تمیز و عاری از چربی باشن تا سفیده فرم بگیره ‏‎💟سفیده هر چقدر خنک تر باشه بهتر فرم میگیره ‏‎💟آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط و ۳بار الک بشن ‏‎💟سایز سینی ۳۰در۴۰سانت ‏‎✅فر ۱۵دقیقه قبل از پخت روشن بشه ‏‎🟡دمای فر برقی ۱۷۰درجه المنت بالا و پایین روشن ‏‎🟡دمای فر گازی ۱۸۰درجه اواخر پخت حرارت بالا روشن ‏‎🟣مدت زمان پخت ۱۵تا۲۰ دقیقه(بیشتر از ۲۰ دقیقه طول نکشه وگرنه موقع رول کردن ترک میخوره) ‏‎🔶حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰گرم خامه برای رولت کافیه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi