30.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان قلبی دارچینی شکری با بافت لایه لایه🫶🏻
مواد لازم برای خمیر:
۳۶۰ گرم آرد (حدودا ۳ لیوان)
۵۰ گرم شکر(۳قاشق غذا خوری)
۵گرم خمیر مایه خشک(حدودا یک قاشق غذا خوری سر خالی)
۴گرم نمک(نصف قاشق چایی خوری سر خالی)
یک عدد سفیده تخم مرغ
۲۰۰ گرم شیر(یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده)
۳۰ گرم کره(حدودا یک قاشق غذاخوری)
برای رومال زرده تخم مرغ و وانیل
شکر و دارچین و کره آب شده برای باز کردن خمیر
خمیر که آماده شد تا دوبرابر شدن حجمش بهش استراحت بدید چونه بگیرید و هر چونه رو باز کنید و کره بزنید روی هم بچینید در آخر همه لایه ها که روی هم هستش باز کنید تا بزنید و ۱۲قسمت کنید و یک ربع استراحت بدید و هر قسمت و با وردنه باز کنید شکر و دارچین بزنید رول کنید برش بزنید داخل سینی بچینید بعد یک ربع استراحت دادن رومال بزنید و داخل فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم شده و یک کاسه آب داخلش هست برارید تا زمانی که زیر و روش طلایی بشه بپزه و تمام
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود پلو😍😋
مواد لازم:
گوشت خورشتی خورد شده 🥩۳۰۰ گرم(اندازه حبه قند خورد بشه)
پیاز برای داخل خورشت 🧅۱ عدد
نخود خیس خورده پخته شده 🫛۱ پیمانه
پیاز برای پیاز داغ 🧅۲ عدد خلالی خورد شده
کشمش🍇 ۱/۳ پیمانه
زرشک ۱/۳ پیمانه
خلال پسته به دلخواه
ادویه: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر دارچین، عصاره زعفران، گرد غوره، گرد لیمو
اب جوش برای پخت گوشت۲ پیمانه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡✨در این صبح سرد زمستانی
❄️✨در این دوشنبهی زیبا یک فنجان
🧡✨دعا مهمان من باش
❄️✨درود بر شما یاران باوفا صبح بخیر
🧡✨روزتون آرام و شاد
❄️✨الهی امروز حاجات دلتون اجابت بشه
🧡✨روز پر برکتی داشته باشید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی😍😋
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتف_مرغ_کاراملی😍😋
کتف مرغ ۱۵عدد
سس کچاپ یک ق غ
سس تند یک ق غ
عسل دو ق غ
نمک ۱/۲ ق م
آویشن ۱/۲ ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پاپریکا دودی ۱ ق م
سیر ۱ ق م
روغن زیتون ۲ ق غ
همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید.
ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود.
*حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد، مواظب باشید*
*به هیچ عنوان شیرین نیس*
*میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فینگرفود😋😍😋
چه شیک و قشنگن خیلی راحته حتما درست کنید😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه نمیدونی شام چی درست کنی این پستو از دست نده😅سه سوته و راحت و خوشمزه🤌🏻😋
مواد لازم:فیله۸عدد یا سینه ی مرغ یک عدد(نواری و نازک برش بدید)،پاپریکا نصف ق غ خوری،سیر سه تا چهار حبه،یک عدد لیمو ترش،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم،فلفل قرمز نصف ق چای خوری،روغن مایع دوسه ق غ خوری
ادویه هارو با مرغ خوب مخلوط کنید و بذارید نیم ساعت بمونه تا خوب طعم ها باهم معاشرت کنن🤌🏻😋 برای سس جذابش سه ق غ خوری ماست رو با دو ق غ خوری سس تند دلخواهتون و نصف لیموترش و مقداری نمک مخلوط کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi