eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.4هزار دنبال‌کننده
882 عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشقا براتون یه فینگر بود پنج دقیقه ای آوردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😋😋😍😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. آشپزی کردن و لذت بردن از آشپزی کار خیلی ساده ای هست . بعضی وقتا حتی یک مدل برش جدید میتونه کاری با غذا بکنه که ده ها مدل ادویه هم قادر نیستند اون کار رو انجام بدن، کافیه که کاری انجام میدیم رو واقعا دوست داشته باشیم همین . این مدل سوسیس رو من آبپز کردم ولی خوب اگر سرخ کرده بودم چیزه دیگه ای میشد😅 . حتما این مدل برش رو امتحان کنید اگر سرخ کردین عکسش و برام بفرستید ببینم سرخ بشه چه شکلی میشه🤗 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🍨 😋 ▫️نشاسته ۷ ق غ خوري و یک لیوان آب برای ترکیب کردنش ▫️شير‌۴ لیوان ▫️شكر ۶ ق غ خوري ▫️گلاب نصف استکان ▫️كره یک ق غ خوري ▫️وانيل نوك ق چ خوري ▫️زعفران دمكرده٢ق غ خوري ▫️پودركاكائو١ق غ خوري و نصف استکان آب برای ترکیب کردنش 🔸شيرسرد روداخل قابلمه میریزیم شكرونشاسته رواضافه میکنیم هم میزنیم تانشاسته حل بشه بعدروي حرارت ملايم میذاریم مدام هم میزنیم تا شيرداغ شدكره وگلاب رواضافه میکنیم و هم میزنیم تا بشه به غلظت فرني ، بعدبه ٣قسمت مساوي تقسيم میکنیم به يك قسمت كاكائوحل شده در نصف استکان آب وبه يكي زعفران غليظ وآخري رووانيل اضافه میکنیم هم میزنیم و به ترتيب میریزیم میذاریم یخچال كمي خنك بشه بعدلايه بعد رو میریزیم ، توی این فاصله که مشكوفي هاسفت شدن میتونین رو شعله ملایم بزارین دوباره که نرم بشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور فوق العاده فینگرفود😍 درست کنید همرو شگفت زده کنید مخصوصا برا مهمونیا عالیه🥂 ۴ عدد هویج پخته شده ۳ عدد تخم مرغ پخته شده ۷۰ گرم پنیر پارمسان ۱ عدد سینه مرغ پخته و خورد شده ۱ عدد سیر سس سفید ۱ ق غ نمک و فلفل به مقدار کافی جعفری خورد شده مقداری ابتدا پنیر و سینه مرغ پخته و خورد شده و تخم مرغ پخته و رنده شده و سیر و نمک و فلفل و سس و جعفری خورد شده رو اضافه و خوب هم میزنیم از مواد برمیداریم و با دست گرد میکنیم هویج پخته و رنده شده رو روی سلفون میریزیم و با قاشق صاف میکنیم توپک هارو داخلش گذاشته و مطابق فیلم به وسیله ی سلفون گرد میکنیم و با انگشت گود میکنیم و برگ میوه یا سبزی میذاریم تا شبیه نارنگی شود 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای😍😘 ۲لیوان شیر پودر نسکافه فوری ۱ ق م‌ ۲ ق غ شکر ۴ ق غ خامه قنادی یا شکر بستنی ۳ اسکوپ یخ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍🍘🍘😍😍😍 فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🥜کره‌بادام‌زمینی🥜 موادلازم🧈 بادام‌زمینی‌۴۰۰‌گرم نمک‌‌نصف‌قاشق‌مربا‌خوری عسل‌۱‌قاشق‌غذاخوری روش‌تهیه🥣 پوست‌بادام‌زمینی‌هارو‌بگیرید‌‌با‌نمک‌حدود‌۱۰‌تا‌۱۵‌دقیقه‌با‌حرارت‌ملایم‌تفت‌بدید.(خیلی‌مراقب‌باشید.بادام‌زمینی‌سریع‌میسوزه).حالا‌داخل‌آسیاب‌کن‌بریزید‌و‌شروع‌کنید‌به‌خرد‌کردن.مابین‌کارتون‌با‌قاشق‌بادامهارو‌زیر‌و‌رو‌کنید‌تا‌قشنگ‌له‌بشن‌و‌به‌روغن‌بیفتن.یادتون‌باشه‌‌وسط‌کار‌آسیاب‌کن‌رو‌خاموش‌کنید‌تاداغ‌‌نکنه‌نسوزه‌و‌مجددا‌روشن‌کنید.حدود‌۸‌تا‌۱۰‌دقیقه‌طول‌میکشه‌‌بادامها‌به‌روغن‌بیفته.حالا‌یه‌قاشق‌عسل‌اضافه‌کنید‌.اینطوری‌طعم‌شیرین‌میگیره‌وبرای‌صبحانه‌و‌دستورات‌کیک‌‌وشیرینی مناسبه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi