🌸سلام
🌼بهار شوق انگیز
🌸بر قامت سبز وجودتان
🌼شڪوفہ باران باد
🌸لبتان پرخنده🌹😍
🌼قلبتان ازمهرآڪنده❤️
🌸صبحتون به طراوت عطرشڪوفہها
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی اصیل ایرانی
مواد لازم:
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۷۰ گرم
یک عدد زرده تخم مرغ
نصف یک عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق سوپخوری گلاب
۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود
.
دمای فر: ۱۸۰ درجه
زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی مجلسی زعفرانی
🍮🍮🍮
مواد لازم:
یک لیوان شیر
یک قاشق آرد برنج
یک و نیم قاشق شکر
و کمی کره و زعفران و گلاب
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لیوانی
🍮🍮🍮
مواد لازم:
شکلات
لیوان کاغذی
کیک شکلاتی
خامه
سس کارامل
شکلاتی چیپسی
شیر
گل طبیعی برای تزئین
گلوکز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چایی شیرینی پر طرفدار و خشمزه
🥯🥯
مواد لازم:
آرد: ۱/۳۰۰
آردبرنج: ۲۰۰گرم
بکینگ پودر: ۱ ق چ
هل: ۱ ق غ
کره حیوانی: ۲۵۰گرم
روغن: ۵۰۰گرم
ماست ۵۰گرم
پودر قند: ۴۰۰گرم
وانیل: یک ق چ
تخم مرغ: ۸عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا خشک معروف به حلوا خشک آملی:
مواد لازم:
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
آرد گندم: ۱۰۰ گرم
مارگارین یا کره ای که دوغشو گرفتین: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۲ ق غ
پودر هل: ۱/۵ ق چ پر
زعفران دم کرده: غلیظ ۲ ق غ
گلاب: ۲ ق غ
پودر گردو: به میزان لازم
با حرارت خیلی ملایم ۲۰ دقیقه آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده.
ارد نخود رو داخلش الک کن و یک ربع دیگه تفت بدین خیلی مواظب باش چون آرد نخود زودی میسوزه
وقتی عطر خوش آرد نخودچی بلند شد کره رو اضافه کن و با پشت قاشق چوبی مثل ویدیو مواد و به خورد هم بده در نهایت هم برای لطافت حلوا روغن مایع بریز
#حلوا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بربری فانتزی کره ای
موادلازم:
آردفانتزی: ۵۰۰گرم (۳ و نیم پ)
نمک: ۱۰گرم (۳ ق چ)
شکر: ۵گرم (یک و نیم ق چ)
خمیرمایه: ۱۰گرم (۳ ق چ)
آب ۳۵۰گرم (۱ پ + ۳/۴ پ)
رومال: تخم مرغ کامل یا شیر یا آب
استراحت اول چونه ها: ۶۰ تا ۹۰ دقیقه( تا زمانی که دو برابر بشن)
بعد شکل دادن ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد مجدد رومال
مدت زمان پخت: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
#نان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi