فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تافی کره ای با طعم خیلی نوستالژی 🥮🧈
شکر : ۱ پیمانه
خامه صبحانه : ۱ پاکت
کره : ۳۰ گرم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ها رو با این روش خانگی مزه دار کنی همه از عطر جوجه کباب هات سیر نمیشن😍😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سوخاری دسر عجیب خوشمزه 🍨💥
بستنی وانیلی
کورن فلکس
سفیده تخم مرغ
شکر و دارچین
شکلات و خامه
توت فرنگی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پاستا آلفردو تقّلبي😋•
مواد لازم :
١ دونه سينه مرغ
قارچ
۱٠گرم كره
٢حبه سير
١ دونه خامه پاكتي صبحونه
نصف ليوان شير
نمك وفلفل سياه
١مشت اسفناج
نصف بسته پاستاپنه
پنيرپيتزا هرچي بيشتر بهتر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیب زمینی دقیقا عین رستورانیا
ترد و فوق العاده خوشمزهست😍😋
مواد لازم :
سیب زمینی ۲ عدد
نشاسته ذرت ۲-۳ ق غ
سرکه نصف استکان
کمی زردچوبه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_مغزیجات
مغز تخم آفتابگردان:
یک فنجان(۹۰ گرم)
تخم کدو: یک سوم فنجان(۴۵ گرم)
کنجد:نصف فنجان(۵۰ گرم)
تخم شربتی یا دانه چیا:یک چهارم فنجان
شاهدونه:۴ قاشق غذاخوری تخم
کتان:نصف فنجان(۵۰ گرم)
آب ولرم:یک و نیم فنجان بسته به تازه و قدیمی بودن دانه ها مقدار آبی که استفاده میکنین یه مقدار کم فرق میکنه،همین که حالت چسبنده پیدا کنه عالیه.
حتما بزارین سرد بشه و بعد جدا کنین. ۵۰ دقیقه با دمای ۶۰ درجه .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#💕 آموزش ته چین مرغ وبادمجون
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۲ عدد
سینه مرغ کامل ۱ عدد
گردو ۱ پیمانه
جعفری ۱ پیمانه
زرشک ۱ پیمانه
برنج ۵ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۱ پیمانه
بادمجون ۲ عدد
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
نمک ،فلفل سیاه ،زیره سبز،دارچین،زردچوبه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه ته دیگ تکراری درست نکن
فقط با سه قلم با موادی که توی خونه همه هست میتونی این ته دیگ رو درست کنی
آرد. سه قاشق غ
روغن. سه قاشق غ
نمک و ادویه. به میزان لازم
آب. یکدوم لیوان
زعفرون. به دلخواه
همه رو با هم ترکیب کنید چند لحظه زمان بدید تا ته دیگ ببنده
بعد برنج رو بریزید روی ته دیگ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری سیر بمدت طولانی اونقدرا هم سخت نیست
تازه میتونی طعم دارشون هم کنی😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری #املت درست کن😍😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فلافل_خونگی👩🍳
مواد لازم:
نخود: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوجه: ۲ عدد متوسط
پوره سیر: ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون دوتا نوشیدنی گرم و سرد متفاوت آماده کردیم
برای یاد گرفتن طرز تهیه دمنوش و نوشیدنی سرد لطفا ویدیو رو تا انتها مشاهده کنید
تمام مراحل و مواد لازمش رو براتون توضیح دادیم
نوش جان ❤️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_نگهداری_برگ_موبا این روش همیشه برگ مو واسه دلمه دارین
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکولوبیاسبز مجلسی
💚چی نیازداریم:
۵۰۰گرم لوبیاسبز
۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز
سه عدد سیب زمینی
فلفل و نمک و زردچوبه به مقدارلازم
یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده
چهارعدد تخم مرغ
یک و نصفی هویج
💚اول همه ی مواد نگینی ریز خورد کنید..لوبیا سبزو با هویج حدود نیم ساعت بپزید و ابکش،کنید و بعد داخل آب سرد به مدت ۵ دقیقه قرار بدین بعد سیب زمینی و سرخ کنید و به ترتیب مثل فیلم انجام بدین بعد تمامی مواد سرخ شده رو قاطی کنید تخم مرغ و ادویه ها اضافه بشه داخل تابه روغن داغ بریزید یک طرفش که سرخ شد برگردونید اون طرفشم سرخ بشه حدود ده دقیقه بعد با انواع خلال ها و زرشک تزیین و نوشجان😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش کنگر😍😋
مقدار مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر:
گوشت: 🥩نیم کیلو
کنگر:🌱 نیم کیلو
پیاز: 🧅یک عدد
لپه:🫛 ۶ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی:🍋 ۴ عدد
رب گوجه فرنگی:🥫 ۱ قاشق غذاخوری سر پر
زعفران دم شده: 💛به مقدار دلخواه (سه قاشق غذاخوری)
و در نهایت سیب زمینی سرخ شده.
نکته: برای گرفتن تلخی احتمالی لیمو عمانی، اونها رو سوراخ کنین و یک ساعت توی آب گرم بندازینشون. بعد آبش رو دور بریزین و لیمو ها رو بندازین توی خورشت.
نکته: لپه رو جدا بپزین و کف روش رو بگیرین تا رنگ و بوی نامطبوعی به خورشت کنگر نده.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویچ فوری وخوشمزه😍
برای سس جذابش سس مایونز و خردل وسس قرمز رو با کمی پاپریکا باهم مخلوط کنید
مقداری جعفری وپیاز وخیارشور رنده شده هم کناربذارید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده بستنی سنتی🍨😍😋
مواد شربت :
شکر ۷۰۰ گرم
گلاب ¼ پیمانه
آب حدود ۱ لیتر
مواد بستنی :
موز یخ زده ۲ عدد
خامه صبحانه ۱ پاکت
بیسکوییت مادر ۱ بسته
شکر ۱ الی ۲ ق غ
پسته ½ پیمانه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت رنگین کمان
پارت اول
گل پنیرک : ۴ قاشق غذا خوری
تخم شربتی یا خاکشیر : به دلخواه
آبلیمو :۱ قاشق غذا خوری(برای رنگ صورتی)
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری (برای رنگ سبز)
گلاب یا عرقیجات: به مقدار لازم
آب یخ: نصف لیوان
#شربت_رنگین_کمان
#شربت_کهکشانی #شربت
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍