6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی میوه ای
ابتدا هسته ی چهارعدد هلو ترجیحا ز عفرانی رو جدا کردم و دوساعت داخل فریزر گذاشتم تا منجمد بشه ؛ بعد هلوها و یک سوم پیمانه شیر و دو قاشق خامه ترجیحا فرم گرفته و یک عدد بستنی وانیلی و درصورت تمایل کمی شکریاعسل رو داخل میکسریاغذاساز میریزیم و کاملا پوره میکنیم بعد داخل قالب بستنی یاآلاسکا میریزیم و داخلشون چوب بستنی میذاریم و سه چهارساعت زمان میدیم و بعداز فریزر خارج کرده پنج دقیقه ای دردمای محیط قرارمیدیم و بعدازقالب خارج میکنیم برای شاتوت هم دقیقا به همین روش عمل میکنیم فقط من اینجا برای یک پیمانه شاتوت منجمد ؛ چهارقاشق خامه فرم گرفته نصف پیمانه شیر و یک عدد بستنی وانیلی لیوانی زدم و چون نمیخواستم زیادی شیرین باشه اصلا شکراضافه نکردم ؛ به همین ترتیب میتونین بامیوه های دیگه مثل کیوی توت فرنگی طالبی و . هم بستنیای خیلی سالم و خوشمزه درست کنین.
#بستنی_یخی
#اسکیمو
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
آموزش یه مدل ژله ناز و دلبر 🥰😍😋
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه لقمه لذیذ برای بچهها🥰
#اشتراک_گذاری_فراموش_نشه👌
🍕 🍕
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🌷#شیرینی بادام زمینی شیرعسلی🌷🌷
250 گرم بادام زمینی
150 گرم بیسکوییت (ترجیحا سبوسدار)
1 پیمانه کنجد بوداده
1 پیمانه پودر نارگیل
حدودا یک چهارم یک قوطی شیرعسلی
-
برای تزیین:
شکلات سفید و شیری
پودر بادام زمینی بوداده یا پودر پسته، گردو یا بادام
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_جدید تک نفره
✅نکات
📌هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین
📌هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه کاملا سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کیک_قاشقی
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باید شکلاتی باشه😜
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤍⃟⿻
#آشپزی👩🏻🍳
#دسر_دلچسب
✅دسر دلچسب و خوشمزه 😋🍮🥧
🛎 طرز تهیه :
یک بسته ژله موز و یک و نیم لیوان آب جوش رو شفاف کنید و صبر کنید تاکاملا خنک بشه.
برای بقیه توضیحات ویدئو رو ببینین.نوش جان.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi