eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
717 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله درست نكن اگه ميخواى براى شب يلدا فقط يه مدل دسر درست كنى اين تارت شكلات و انارو درست كن كه دل مهموناتو ببرى هم خوشمزه هم شيك و مجلسى و يلدايى موادكراست‌تارت: آرد ١و٣/٤ پيمانه نمك چندپر كره ١/٢ پيمانه(١١٠ گرم) زرده تخم مرغ ١عدد وانيل ١بسته شكرى يا ٥گرم شكر ٦ ق غ شير سرد  ٦ ٥ ق غ براى كراست شكلاتى دو قاشق  از آردو كم كنين و بجاش پودر كاكائو بزنين براى تعديل ميزان شيرين بودن تارت من پايه تارت روكم شيرين درست كردم اگه ميخواين پايه تارت هم شيرين باشه به جاى ٦ ق غ آرد شكر١/٣ پيمانه شكراضافه كنين خميرتارت نبايد به هيچ وجه ورز داده بشه اگه غذاسازندارين اول كارباچنگال ميتونين كره وارد رو باهم مخلوط كنين تابه شكل خرده نان دربياد براى جمع كردن خميرم از نوك انگشتاتون استفاده كنين تاگرماى دستتون به خمير منتقل نشه وسعى كنيدبا كمترين ورز خميرروجمع كنين و بعد به مدت ١ساعت داخل يخچال استراحت بدين و به كمك وردنه خمير رو باز كنين مراحل كامل تو ويديو هست فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه پخت كراست رو خودتون با توجه به فر خودتون چك كنين گاناش شكلاتى ٢٠٠ گرم خامه صبحانه ١٥٠ گرم شكلات سكه اى تلخ و انار براى روى تارت خامه صبحانه رو ميريزيم داخل قابلمه و ميذاريم رو شعله  و يا ٣ دقيقه ميداريم تو مايكروفر وقتى گرم شد شكلات سكه اى رو اضافه و هم ميزنيم كمى كه شكلاتا اب شدن با همزن كاملاً باهم مخلوطشون ميكنيم خامه فقط گرم ميشه نذارين بجوشه پايه تارت رو ارل با گاناش بعد با انار پر و دو ساعت داخل يخچال استراحت ميديم #یلدا #شب_یلدا 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌دسر مخصوص شب چله 😍💫 🥰برای کسایی که عاشق دسر وچیزکیکن خیلی هم راحته ن قالب میخواد ن همزن نه فر ✅مواد لازم 👇 _بیسکوییت اُرئو یک بسته _شکلات تلخ یا شیرین _انارقرمز دون شده _کره ۲۰گرم _قالب کپسول کاغذی یا کپسول مافین _ابتدا بیسکوییت هارو ازوسط باز کنید کرم وسطشو‌بردارید بعد خورد کنید با دستگاه یا با دست بعد کره اب شده اضافه کنید  بریزید تو‌قالب کپسول و فشرده کنید و حالا شکلات ک رو‌بخار کتری بنماری کردید با ۳ ق غ روغن مایع مخلوط کنید رون ک شد روی بیسکوییت خوردشده بریزید و روش انار دون شده بریزید بزارید تو یخچال دوسه ساعت بمونه اماده ست خیلیی خوشمزه ست واسون حتماامتحانش کن🥹🥰 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
هدایت شده از  آشپزی آسان
📢 🍉چیدمان میز و میوه آرایی یلدایی آموزش رایگان 👉 🥮درست کردن انواع دسر یلدایی آموزش رایگان 👉 🥘پخت انواع غذاهای سنتی مخصوص یلدا آموزش رایگان 👉 صدها ایده و ترفند اینجاست👇👇 https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی جالب و کاربردی برای جلوگیری از ورود سوسک به خانه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنوری چمن😋 بدون فر 🔥 بفرست برای اونایی که چمن بازن✌🏼😎این رسپی کامل ترش هست که برای بار اول براتون میذارم ❤️ اینارو داشته باشی کافیه: ۲ ق غ مایونز ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق چ سس خردل نصف ق چ شکر ۲ ق چ سرکه خیارشور ۲ ق چ سرکه ترشی کلم ۲ ق غ سودا فلفل سیاه ۱ ق چ ۱ مشت پنیر پیتزا یک مشت چیپس ۴ یا ۵ ورق کالباس ۱ عدد گوجه ۱ عدد نون نمک ۱ ق چ این رسپی برای ۱ نفر هست و به نسبت تعداد بیشتر کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 _گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : ۷۵۰ گرم _پیاز : ۱ عدد بزرگ _تخم_مرغ : ۱ عدد _آرد_سمولینا : حدود ۱/۴ لیوان _آرد : ۳ قاشق غذاخوری _نمک و فلفل : به مقدار لازم _پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام ۱۵۰-۱۰۰ گرم پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف۴ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط کافیست. اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت آبنما با استفاده از قوطی و بطری پلاستیکی😊 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi